Erotične zgodbe | “Morje vse ven potegne ona pa tudi”

Posted by
sex oglasi

erotične zgodbe seks na plaži

Zaradi vročih dni in noči so njene besede v njegovi glavi le še močneje odzvanjale “Se prideš namočit čez vikend?”

Ko je v petek odpošiljal zadnje maile je imel že polno glavo predstav o morju, vikend paketu in predvsem o zapeljivi bjondi, ki ga je vedno znala dodobra zdražiti. Popoldne je padla odločitev. Na hitro je nagrabil nekaj majic, kopalke, brisače in sedel v avto. Po dobri uri in pol vožnje je počasi zavil proti kampu, ugasnil klimo in spustil šipo. V nosnici mu je udaril nadvse prijeten vonj po soli in borovcih, nekoliko kasneje pa še mešanica najrazličnejših krem za sončenje.

Bil je na pravem mestu! Morje, bikinke, lokali, oddih, …

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Vsaj mislil je, da bo počival. Ko je zapeljal pred njeno prikolico je takoj opazil, da je ni. Ni se napovedal. Rekel je le, da morda pride in si pustil odprta vrata. Ni bil prvič tam, je pa bila prvič sama, naslednji teden naj bi prišla še sestra z otroki. Avto je parkiral v senco drevesa in se zleknil na ležalnik pred prikolico. Nadel si je blag nasmešek ob misli nanjo, ko ga bo zagledala. Ni minilo prav dolgo, ko je zlahka prepoznal njene korake, ki so drobili po peščeni poti in zavili naravnost proti njemu.

sex oglasi

“Jeeee!” je zavpila od navdušenja, ko je zagledala njegov avto.

Naslednji hip je priletela pred njega in se tudi sama na vsa usta smejala. Sklonila se je k njemu in mu prilepila prijateljski poljub.

Najraje bi jo prijel za zadnjico in jo potegnil v naročje, a se je zadržal. Zagledal se je v njene lepe modre oči in s težavo prekinil trenutek, ko je bil v zraku nek zanimiv naboj.

“Celo pot sem se mariniral. V vodo moram, nujno!”

Osvežitev mu je dobro dela, hladno pivo v bližnjem lokalu pa še bolj. Imela sta prijeten pogovor. Kot ponavadi, drzen, provokativen in poln smeha. Oboževal je njen smisel za humor. Ko ga je dodal k njeni zapeljivi pojavi je ugotovil, da je zlatolaska pred njim njegova idealna ženska. Prav nič ni skrival svojega navdušenja nad njenimi joški. Z blagim nasmeškom na obrazu je tuhtal kako lepo bi bilo, ko bi jih lahko poljubljal, se z obrazom izgubljal v njih, jo objemal, …

Težava! Misli so porodile reakcijo tam spodaj in za hip je raje pomislil na to ali je v pisarni postoril vse. Ker se je oprhal že na plaži so se njune poti razšle sredi kampa. Ona je šla pod tuš, on do prikolice. Znova je legel v udoben ležalnik in skorajda zadremal. Predramil se je, ko je v naročje prejel nekaj mokrega in hladnega.

“Nisem se hotela brisati v slano brisačo, hehe,” se je zarežala razkoračena preko njega v mokrih kopalkah.

Z avtomobilom je ravno prav zastrl pogled na pot in sosede zato je bila lahko malce predrzna. Mokri lasje so pobožali njegov obraz, ko se je sklonila nadenj in ga poljubila. Všeč mu je bil njen pogled, ki je želel brati njegove misli, kot tudi razgled na skoraj povsem razgaljene prsi. Z rokama ji je šel po usločenem hrbtu in se z dlanmi ustavil na njeni zadnjici. Znova sta se poljubila, njen jezik je poiskal njegovega in začutil je kako se njeni boki nežno zibljejo sem ter tja. V trenutku je prebudila spečega korenjaka, ki se je nesramežljivo pričel tiščati ob njeno mednožje. S prsmi je božala njegov prsni koš on pa je kljub vsemu nekajkrat panično pogledal za njen hrbet.

“Mislil sem, da nekdo gre,” je rekel.

Prijela ga je za roko in potegnila na noge. Stal je pred njo s tisto oteklino v kopalkah in bil smešen sam sebi, potem pa krenil za njo proti prikolici. Ni mogel iz svoje kože in je brcnil poleno, ki ga je našel ob žaru, pod kolo prikolice.

“Zakaj pa to?” se je začudila.

“Khm, da je ne prestaviva slučajno na sosednjo parcelo.”

Glasen smeh je kmalu potihnil, ko sta padla na posteljo. Bilo je vroče za znoret a tokrat ju vročina ni prav nič motila. V zavetju štirih sten sta se povsem sprostila. Njeni spretni prsti so se prebili pod njegove kopalne hlače, ki so bile sprva žilav nasprotnik, a proti njeni vztrajnosti enostavno niso imele možnosti. Vitki prsti so se oklenili povsem nabreklega tiča in občutek, ki ga je pri tem spreletel, mu je šel po hrbtenici vse od vratu navzdol. Prijetno ga je zmrazilo, ko sta se njuna jezika znova srečala in končno je lahko v rokah pestoval njeni lepi joški. Počutil se je kot otrok v trgovini z igračami. Vsega bi se rad dotaknil naenkrat. Njena roka v njegovih hlačah je poskrbela za to, da bi tisti hip prikimal na vsako vprašanje in obljubil karkoli.

Skobacala sta se višje, ona je s prosto roko zagrnila kratke zavesice na oknu in v prostoru je nastala prijetna medla svetloba. Potem sta se sklenila rešiti njegovih nadležnih kopalk. Ni bil prvič gol pred njo a je bilo že davno tega. Potem se je on lotil njenih kopalk in jih zalučal skozi vrata.

“Naj se sušijo,” je pripomnil.

“Na meni se tako ne bi mogle,” je dodala in nogo vrgla preko njega, da je na stegnu začutil zakaj ne.

Končno je lahko božal njeno pohotno telo, jo poljubljal na gole prsi in jih božal s svojim obrazom. Bradavički sta ji tako zapeljivo stali, da ni mogel mimo njiju. Z vrhom jezika ju je nekajkrat obkrožil, ujel med ustnici in nesramno posesal, da je glasno zajela sapo. Prilepil ji je nov poljub in z nasmeškom pospremil njena povsem rožnata lica. Tako lepa in seksi je bila, …

Za hip je zamižala, ko se je vročina njegovih ustnic in vročih poljubov počasi selila navzdol. Po trebuhu, okoli popka, počasi, počasi, …

Tako kot je počasi v ozadju odzvanjala tolikokrat slišana “Despacito”.
“Des-pa-cito
Quiero respirar tu cuello despacito
Deja que te diga cosas al oído
Para que te acuerdes si no estás conmigo”

Ki poje o vročih vzdihljajih na vratu in šepetanju v uho …

Njene noge so se same od sebe krčile in razmikale pred njegovim osvajalskim pohodom. Z vrelimi usti in jezikom je zdrknil počasi preko venerinega griča, razprl ustnice in nežno mednje ujel njeno vlažno pičkico, ki se je medila od silne potrebe. Že od trenutka, ko je zagledala njegov avtomobil pred prikolico, se je pripravljala. Z jezikom jo je nekoliko razprl in potegnil z vrhom navzgor vse do nabreklega ščegetavčka. Zdelo se ji je, da je v tistem prostoru zraka morda le še kak vdih ali dva. Pot ji je silil skozi čelo, njene roke so poletele nazaj, prsti pa so se zakopali med napol suhe lase in odprtih ust je čakala na njegovo naslednjo potezo.

Tam spodaj med nogami je imela pravega čudodelca. Ljubil se je z njeno vlažno muco in se na trenutke reševal iz čvrstega objema njenih stegen. Potem je spustila roke k njegovi glavi in mu z nekaj gibi nakazala kakšen ritem si želi. Le za hip je bila pri sebi in takrat je pomislila zgolj na to, da še dobro, da je petek. Z njo bo še celo soboto in nedeljo. Orgazem na orgazem, … počasi, … Des-pa-cito.

Omamljena je prejemala poljube po notranjem delu stegna, po kolenu in potem znova tam kjer jo je najbolj veselilo. Znal jo je dražiti in jo spravljati v tisti pozitiven obup zaradi pričakovanja. Njegov jezik se je kmalu znašel na pravem mestu in bil je trenutek, ko ga je hotela potegniti nase.

“Hoj, soseda!” se je od zunaj zaslišal glas nezaželenega Čeha.

Skočila sta pokonci. Pozabila sta zapreti vrata in vsak hip bi lahko imela mednarodni trojček. Na hitro se je ovila v veliko brisačo, šla ven in ga povsem mehkih kolen odpravila, da nima držala za ribe. Žal je bil “trenutek” uničen in bila je besna kot ris. A na morju se takšne reči pač dogajajo. Tako kot se dogaja še marsikaj. Večer sta pričakala zunaj in vmes spila nekaj hladnih piv.

“Greva v vodo?” je vprašala. “Poznam en dober kotiček na plaži,” je še namignila in vstala.

Kmalu sta se znašla na mirnem kraju, obsijana le z luno in zvezdami. Žive duše ni bilo blizu. V daljavi je cingljalo nekaj z ladjice, ki se je počasi peljala mimo. Voda je bila nadvse prijetne temperature in je zelo dobro vplivala na njuni goli telesi. Priplavala je do njega, se z rokami obesila okoli njegovega vratu, z nogami pa se ovila okoli njegovega pasu. Počasi je spustila zadnjico v objem njegovih dlani, ki so jo popeljale na pravo mesto.

“Vedno pripravljen,” se je zahihitala.

“Trdega imam že od kar sem štartal iz Ljubljane.”

Čvrsto se je zasidrala in ga poljubila.

“Pazi, da se ne napičiš na kakega ježa,” je rekla, privzdignila ritko in se ponovno spustila nazaj.

“Tukaj pika samo ena reč in to niso ježi, hehe!”

Bilo je prijetno, a nič drugega kakor predigra. Podobna tisti pri kateri ju je zmotil nesrečni Čeh.

“Mu bom že dala držalo za ribe. Tiča mu bom spekla na žaru, hahaha!”

Greva gor? Zdaj je itak že omagal,” je predlagal.

“Še malo, …” je zamrmrala, pokimala in se še enkrat do kraja nasadila na njegovega tiča.

Zibala sta se tam v povsem mirnem morju. On jo je počasi nesel k obali, jo poležal v plitvini in nadaljeval s prijetnim valovanjem svojega telesa. Žal je bila podlaga vse prej kot prijetna, zato sta morala računati na to, da bo v tretje res popolno.

Prikolica je samevala v temi, sosedje so se zabavali ob kartah in pijači, onadva pa sta tokrat zaprla vrata, odvrgla mokri brisači in prisesana drug na drugega, legla v posteljo. Tokrat je ona s poljubi razvnemala njegovo domišljijo. S palcem in kazalcem je povsem pri korenu objela njegovega tiča in se po njem spustila s svojimi vrelimi usti. Slišala je njegov vzdih, ko se mu je napelo celotno telo. Kot bi se kdo norčeval je iz radija znova zadonela zlajnana Des-pa-cito. Kljub vsemu pa je izpadlo skrajno erotično, ko ju je besedilo nagovarjalo k predrznostim. Bila sta svobodna, neobremenjena, tisti vikend sta bila le JAZ in TI, brez predsodkov, brez skrbi.

Z vrhom jezika je nagajivo krožila okoli boleče nabreklega uda, ga dražila, potem pa se povzpela počasi nanj, spretno kot mačka, ki ji doma nikoli ni dala miru. Tokrat je bila edina muca, ki ji ni dala miru, tista spodaj, vlažna in potrebna kot le kaj. Z mednožjem je poležala njegovo premoženje, prav počasi potegnila navzgor s svojo razneženo češpljico, se oprla na roke, privzdignila boke in počasi sedla nanj. Njegove dlani so počivale na razplesani zadnjici, ki si je privoščila nekaj latinskih gibov, vzpodbujenih z glasbo v ozadju. Za hip mu je s prsmi prekrila obraz, ga pobožala, potem pa mu skozi blažen nasmešek prilepila vlažen poljub. Okoli uda ga je prijetno stiskalo, ko ga je v enakomernem ritmu jemala vase. Zajel ju je občutek vsemogočnosti, ko sta se brez zadržkov predajala drug drugemu. Za hip je umaknila svoje ustnice od njegovih, njeni boki so pohiteli v napad, čedalje glasnejše, hitro dihanje pa je naznanjalo, da se bliža prvi etapi dirke, ki bo potekala ves vikend. Telo so ji stresali sladki krči, on pa je v temi lovil nov vdih medtem, ko je neustavljivo prihajal skupaj z njo.

Prebudil ju je šele jutranji program, ki je skozi statiko napovedoval nov vroč dan s temperaturami do 35 stopinj in nasveti kako ublažiti vročinski val.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.