PR objava | Tudi vroči zmenki se selijo na mobilne telefone

Posted by

Ker se svetovni splet vse bolj seli na mobilne naprave, se je tja preselil tudi največji portal za vroče zmenke pri nas. Oglej si NOVO mobilno podobo Urgenca.com!

sex oglasiKo beseda nanese na intimne zadeve imamo radi zasebnost.  Prav zato se je v te pore našega življenja počasi prikradel tudi mobilni telefon. Priročna žepna napravica, ki je sprva služila samo za dvosmerno komunikacijo, je postala vse več kot to. »Pametni prijatelj«, ki je vedno z nami in priključen na svetovni splet vedno pozna odgovore na vsa naša vprašanja. Informacije, vozni redi, kuharski recepti, novice, socialna omrežja, …

Tudi, ko beseda nanese na naše intimno življenje, je mobilni telefon postal del tega. Preko telefona se dogovarjamo za zmenke, pošiljamo intimna sporočila, fotografije in celo videoposnetke. Za iskanje partnerja uporabljamo različne aplikacije in obiskujemo spletna mesta, ki nam pomagajo do pravega zmenka.

Tako prihranimo na času in si močno povečamo možnosti najti ustreznega partnerja, glede na naše kriterije iskanja. Enako hitro tudi izločimo tiste, ki se nam zdijo neprimerni in z njimi ne izgubljamo časa na neuspešnih zmenkih.

Ko beseda nanese na spletne vsebine v povezavi intimnostjo je delež tistih, ki si jih ogledajo na mobilnih napravah že zdavnaj presegel 50% in je bližje 70%! Zdaj se lahko z mobilno spletno stranjo pohvali tudi največji portal z vročimi oglasi v Sloveniji, Urgenca.com. Več kot 100.000 članov že ve zakaj so tam.

Ne zamudi priložnosti in si poišči svoj vroči zmenek še danes!

sex oglasi

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.