Erotične zgodbe | Piflarka Lidija

Posted by
sex oglasi

Erotične zgodbe  Piflarka Lidija

Kletne stalaže polne arhivskega papirja so zasedale preveč prostora, da bi lahko dva odrasla človeka šla eden mimo drugega ne da bi si bila v napoto

Še posebej, če ima eden od njiju tako lepo razvito oprsje kot je bilo to v primeru računovodkinje Lidije. S svojimi piflarskimi očali in ozkimi, kratkimi krili je bila večkrat muza marsikaterega neučakanega junaka, ki je na službeni WC hodil tudi po drugih opravkih in ne le na malo ter veliko potrebo.

Nihče se je niti v sanjah ni upal povabiti na kavo. Vedno tako strogega videza s pogledom besnega risa, ki le še čaka, da se s svojimi ostrimi zobmi zapodi proti tebi. Le Sebastjanu se je zdelo, da punca v sebi skriva nek nepričakovan potencial. Stavil bi mesečno plačo, da se pod oprijetim sivim krilom in belo bluzo, ki je tako nesramno objemala njene polne dojke, skriva lepotička, ki s celim telesom hrepeni po predrznih igricah.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Nosila je tista popularna, piflarska očala s črnim okvirjem in steklom, ki navadno ni imelo nobene dioptrije. Imela je seksi, manekenski obraz katerega so krasile zajebano tenke, rdeče naličene ustnice. Nekomu bi se na že prvi pogled zdela tako zoprna in nedostopna, da niti poizkusil ne bi. A ne Sebastjanu. Spremljal jo je s svojim premetenim pogledom, se učil njenega urnika na pamet in se tisto dopoldne dobesedno nastavil med njo in police, ki so se šibile pod težo oranžnih map.

sex oglasi

Tudi sam ni bil od muh. Vedno lepo urejen, dišeč in oblečen po zadnji modi. Njegovo telo je kipelo od moči in mladostne energije zato je bil vsak kos oblačila na njem videti kot razstavni eksponat. Začutila je prijetno citronast vonj njegove vodice za po britju, ko se je s prsmi drgnila obenj, da bi prišla mimo. Zapičila je jezen pogled vanj in se pri sebi hudovala, da si jo drzne pogledati s takšnim hinavskim nasmeškom. Prisegla bi, da se je spodaj nekaj dotaknilo njenega trebuha, vendar so bile njegove roke visoko v zraku.

“Oprosti sodelavka, nisem nalašč,” je igral kot v filmu in ji kazal svoj filmski nasmešek.

Še vedno je njen obraz krasila ravna rdeča črta namesto nasmeha. Izza očal se je bliskalo in to ga je le še dodatno podžgalo. Nalašč se je nagnil naprej, da je še hitreje zmanjkalo prostora. Ni vedel ali bo dobil klofuto ali vlažno muco naravnost v razprto dlan. Kakorkoli, klofute še ni bilo in to je bil dober znak.

Končno je nekako le uspela priti mimo in je na dolgih petah odklokotala k naslednji vrsti stalaž. Besno je odlagala mape na prazno polico, ki pa se je na njeno nesrečo nahajala pri njenih kolenih. Morala se je prikloniti in, ker je bilo prostora zares malo je Sebastjanu ponudila izjemen prizor. Rob njenega kratkega krila se je povzpel še višje in nesramno razkril njene prelepe, dolge noge.

Čutil je kako mu v hlačah utripa od vznemirjenja in se vprašal ali je mogoče, da tega ne bi počela nalašč. Rob njenih spodnjic se je jasno izrisal skozi tkanino, ki je pod bleščečo lučjo prepuščala več kot bi si sama želela. Ni vedela, da se ji bliža a nekako je to začutila. Skozi možgane se ji je pognalo na tisoče misli, od tistih čudaško resnih, jeznih do tistih najgloblje skritih za katere je vedela samo ona. Ona in tistih nekaj vibratorjev vseh mogočih in nemogočih oblik, vaginalnih kroglic in analnih čepov, ki so se skrivali po omarah in predalih njene spalnice.

Zdaj je videla senco, ki se je izrisala preko njene. Čutila je njegove pohotne roke kako jo prijemajo za boke in ji božajo napeto zadnjico. Ustnice je obrnila navznoter, zamižala in si dala le sekundo za premislek. Uboga, zjutraj sveže obrita, češpljica ji je sporočala naj vsaj enkrat za boga milega popusti svoje zavore in dovoli lepotcu za njo, da vanjo zarije svojega mesnatega tiča. Takšnega kot si je predstavljala v tistih samotnih nočeh, ko je z vibrirajočim roza lepotcem med nogami sanjarila o njem. Nič koliko orgazmov je že padlo na njegov račun in fant si je zares zaslužil to priložnost.

Sebastjanu je zadaj prekipevalo od potrebe. Seksi piflarka Lidija je bila točno tisto o čemer je sanjaril in se prepričeval. Bila je pohotna nimfomanka, ki ne zdrži niti dneva brez seksa, okolici pa s svojim vedenjem sporoča, da je nihče ne zanima. In zdaj jo bo nažgal od zadaj, da se bo kar kadilo. Napolnil bo njeno mokroto s svojim okamnelim tičem.

Rob njenega krila je le še malce potisnil navzgor in že je lahko občudoval njeni čudovito napeti ritnici. Z roko ji je takoj segel med noge in z radostjo v očeh ter odprtih ust pospremil njeno 100% vlažnost. Prsti so mu kar z njenimi spodnjicami vred uhajali v povsem poplavljeno pičko.

Trudila se je, da ne bi ječala a ni zdržala. Iz grla so se ji prikradli pritajeni vzdihljaji, ki so postajali čedalje pogumnejši. Prav tako kot njegovi gibi prstov, ki so jo počasi spravljali v delirij. Razločno je slišala odpiranje zadrge na njegovih hlačah in kar predstavljala si je kako iz njih vleče velikega kurca. Tistega kurca o katerem je tolikokrat sanjala kako ga fafa in kako mu prihaja po njenem brezhibnem obrazu. Redkokdaj se v življenju srečata dva tako pokvarjena, sorodna uma kot sta se v tisti arhivarni na pozno dopoldne, ko so vsi viseli na malici ali v bifeju na kavi.

Oči ji je obrnilo navznoter, ko je s prsti odmaknil povsem premočene spodnjice in vanjo zaril svoj velik kurac. Utripajoča žila konkretnega obsega je dodobra zapolnila njeno sestradano visočanstvo. Prvi sunek jo je odnesel na kolena s katerimi je k sreči pristala na kolikor toliko udobnih mapah, zadnjico pa je še vedno molela visoko v zrak. Pograbil jo je med dlani, se nekoliko izvlekel in ponovno zabil vanjo. Zdaj je kriknila glasno. Tako na glas, da bi jo nemara kdo slišal, če zgoraj ne bi bilo vse prazno. V resnici pa jima je bilo tisti hip za to malo mar.

Dvignil je svojo srajco, da je lahko občudoval vožnjo svojega korenjaka v njeno poplavo in se smehljal sam pri sebi. Njena potrebna ritka se mu je smejala v fris, razpiral je njeni ritnici in sanjaril kako ji ga zabija tja vmes. Bil je prepričan, da bi mu dala, a po pravici povedano, vedel je, da dolgo ne bi zdržal. Vzburjenje je bilo naravnost nenormalno, njeno ječanje pa je prihod njegovega orgazma le še stopnjevalo. Zdelo se mu je, da jo pošteno krivi tam pod njim. Ritka je stiskala skupaj in mu polzela med rokami, njen hrbet pa se je nenavadno usločil.

Prihajalo ji je. In to pošteno.

Potreboval je le še nekaj sunkov v tisto gladko, vlažno in vročo stvaritev, ki moškim že od nekdaj vozla možgane in jih sili, da razmišljajo s tičem. Čutil je kako mu jemlje moči, kako se mu izpod trebuha trga od prihajajoče naslade. Danes lahko le boga hvali, da mu je dovolil počakati še tistih nekaj sekund, ko se je nesramnica s piflarskimi očali obrnila k njemu, vzela utripajočo žilo v svoja usta in ga pofafala do onemoglosti. Čutil je kako mu zadnji atom življenja polzi skozi nabrekel kurac, ki je trpel zadnje muke v njeni pesti skozi katero ga je drgnila proti svojemu čednemu obrazu. Potem ga je razneslo po njem, po tistih “fejk” očalih, po čelu, licih in ozkih rdečih ustnicah. Brizgalo je tudi preko njene glave na arhiv in police a komu mar.

Takšnega fuka ni še nikoli doživel pa tudi ona ne, zato ne čudi, da sta se začela dobivati pri njej doma. Saj je bilo tudi pri njemu v redu, a njena soba je vendarle premogla vse tiste sanjske pripomočke s katerimi sta še dodatno popestrila urice, ki sta jih kradla kar med delovnim časom. Namesto rož ji je nosil darila iz erotičnih trgovin in namesto v kino jo je vozil na erotične sejme, ter ji pisal zgodbe, ki so bile bolj podobne scenarijem za porno filme kot literarnim uspešnicam. A to jo je rajcalo in tega si je na vso moč želela. Končno je našla pravega in zdaj ga vsekakor ne bo izpustila iz rok.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.