Erotične zgodbe | Fotoshooting odrešitve

Posted by
sex oglasi

seks FotoshootingFotoshooting se je prelevil v pravcato borbo za “ostati pri zavesti”. Martina je bila zares vroč foto-model in Janiju so počasi že popuščali živci. Vedno tako resen, predan delu, da ga ni premamil niti pogled na gole lepotičke, ki so se zapeljivo nastavljale njegovemu fotoaparatu in kar prosile s svojimi gibi in pogledi, da jim kaj stori. Zdaj je čutil, da bo kapituliral.

Že dolgo se mu ni pripetilo, da bi s trdim skakal okoli kulise in se spraševal kako za vraga naj počepne ne da bi si pri tem zlomil tiča. Ni vedel ali se mu tako skrivnostno nasmiha, ker je ugotovila prav to ali pa resnično le igra svojo vlogo zapeljive, gole lepotičke.

Bila je ena tistih naravnih lepotic, ki niso potrebovale kozmetičarke, da bi se lahko postavile pred objektiv. Vse na njej je bilo naravno. Od čvrstih joškic velikosti večje breskve, pa do pogleda, ki je požiral svetove in vesolja.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Na sebi je imela le še nekaj nakita in predrzen pogled. Čutil je kako mu vrh nabreklega tiča pritiska ob zadrgo na kavbojkah in zavedel se je, da bo moral končati. S snemanjem seveda. Končal bi tudi v njej in na njej a si ni drznil upati, da si tudi sama želi česa podobnega.

sex oglasi

Zadnja poza je bila vrh ledene gore. Neizzvana se je postavila na vse štiri in iz sekunde v sekundo vse višje tiščala svojo prelepo zadnjico. Fotografiral jo je od spredaj a si je jasno predstavljal njeni razprti ritnici in vlažno češpljico, ki se lenobno razpira. Videl jo je že golo. Pred kake pol ure, ko se je v garderobi slekla in prišla mimo njega na sceno. Zdela se mu je lepa, a niti slučajno si ni predstavljal, da bo imel zaradi nje še težave.

Ni zmogel več. Prekinil je in dejal, da ima kar nekaj vrhunskih posnetkov.

“Pa res ne bi naredila še kakšne?” je kar nekoliko užaljeno vprašala.

Bilo mu je dovolj sprenevedanja. V levici je stiskal fotoaparat, z desnico pa se je pobožal po mednožju in zavzdihnil:

“Draga moja, ubila si me,” se je pridušal. “Tudi, če bi hotel, ne morem več.”

Še vedno je je bila v zadnji pozi in zapeljivo gledala v bunko v njegovih hlačah. Z vrhom jezika je pobožala čutne ustnice in se v bokih zazibala levo in desno.

“Pa, če poskrbiva za problem? Bi potem šlo?” je vprašala z najbolj nedolžnim glasom na tem svetu.

Zdaj je vedel, da se ne šali. Imel je izjemno priložnost potešiti svojega korenjaka v njeni potrebni muci, ki je verjetno že pošteno zijala tam zadaj. Nič ni rekel. Počasnega koraka se je odpravil proti njej in se ni več trudil skrivati nabrekline. Še več. Ponosno ji je kazal kako zelo velika je. Fotoaparat je odložil na manjši mizi in izginil za njen hrbet.

Tam ga je pričakal pogled kakršnega si je zamišljal. Njena zagorela ritka je bila privzdignjena do skrajne meje, ritnici sta bili pošteno razprti, zapeljiva češpljica pa je mokre ustnice le še stežka držala skupaj. Zdelo se je kot, da bo zdaj-zdaj cmoknila in mu poslala poljub.

Prehitel jo je. Sklonil se je k njej, jo najprej poljubil na napeto rjavo ritko, jo pričel božati, nato pa se z jezikom spustil po razdelku vse do vlažnega cveta. Objel jo je s svojimi usti, posesal sladek sok iz nje in prisluhnil njenim stokom užitka. Njena koža se je naježila. Pod prsti je čutil kako postaja hrapava a nato znova spet povsem gladka in vabeča.

Prekleto lepo je dišala. Njena koža in pička tudi. Z nosom je ril po njeni zadnjici in ji skušal jezik zadreti čim bolj globoko vanjo. Znova je zaječala. Njeno telo je ubogljivo ostalo pri miru in čutil je, da lahko počne z njo kar ga je volja. Zavedal pa se je, da kaj dosti ne bo mogel saj je čutil kako mu vre v modih, kako zelo si želi orgazem bruhniti iz tistega trdega tiča, ki je bil končno osvobojen utesnjenosti njegovih hlač.

Prijel ga je v roko in ga pričel počasi drkati. Moral je paziti, da mu ne pride še preden bi ga uspel zabiti vanjo. Z vrhom jezika je razpiral sramne ustnice in se igral z nabreklim ščegetavčkom. Ni mogel verjeti, da lahko ta stvar postane tako velika.

Potem se je počasi dvignil, z viška nekaj trenutkov opazoval noro lepo telo pod seboj, ki je v najzapeljivejši pozi na svetu čakalo nanj. Nanj in na njegovega potrebnega tiča, ki se je s povsem otečeno glavico počasi spuščal med njena napeta hlebčka.

Vsake toliko je slišal njen stok in odprtih ust pospremil srečanje trdega korenjaka z mokro muco. Nista se dolgo spoznavala. Nekaj časa je osvajalsko krožil okoli nje, nato pa sklenil, da je bilo dovolj.

Vstopil je. Samo do polovice. Potem je za hipec zastal in užival v njenem tesnem objemu.

Je pička lahko tako tesna? Se je spraševal. Nato je krenil naprej, skušal potisniti moda navzdol saj so mu želela zlesti v trebuh in se z velikanskim navdušenjem s trebuhom naslonil na njeno zadnjico. Iz grla se ji je iztrgal pridušen krik, ko je s celim udom končal v njeni tesni češpljici.

“Jaaa, … fukaj me zdaj potrebnež! Daj me, mmm …”

In jo je. Če je še kakšno minuto nazaj vedel, da mora kreniti počasi, je bilo zdaj vse pozabljeno. Nagon je zmagal in pričel se je vse hitreje zabijati vanjo. Še vedno je nepremično čepela pred njim, vzdihovala, ga rotila naj jo dobro obdela in se celo prijela za ritnici ter jih pričela vleči narazen.

Bil je presenečen, da jo je tako narobe ocenil. Lepa, mirna, predana delu, …

Vesel je bil svoje zmote in se še zadnjič zabil v njeno vrelo muco, obstal za trenutek in skušal zajeti nekaj zraka. Seme mu je silovito brizgnilo globoko vanjo še preden je uspel izvleči tiča ali jo vsaj vprašati ali sme. Bilo je prepozno a k sreči zaželeno z njene strani. Čeprav je on obstal se je zdaj ona pričela natikati nanj. Njeni boki so suvali nazaj proti njemu, ritka pa se mu je elegantno zasidrala v naročju in zaplesala naokrog.

Ni bil povsem prepričan a prisegel bi, da mu znova prihaja. Kljub temu, da ga je skelelo kot le kaj, je ostal vkopan in z viška opazoval zagorelo ritko, ki se je potrebno vrtela pod njegovim pasom in jemala vase njegovega orgazmičnega kurca vse dokler ni še sama dočakala tako pričakovane potešitve.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.