AVDIO/VIDEO sex zmenki tudi pri nas!!!

Posted by

V veliko veselje mi je sporočiti, da so odslej na portalu Urgenca.com na voljo tudi Avdio Video sex zmenki!!!

Verjetno vsi poznamo tisti izrek “Slika pove več kot 1000 besed”, ampak mislim, da lahko danes rečemo “Video pove več kot 1000 slik”! Prav zato sem popolnoma vzhičena ob vklopu nove storitve na vročem portalu Urgenca.com, ki odslej omogoča tudi Avdio Video klice!

Avdio video sex zmenki na Urgenci

Tvoja številka ostane anonimna!

Čeprav kličeš preko telefona, pa v resnici tvoj Avdio Video klic poteka preko spletne aplikacije na strani URGENCA.COM. Prav zato bodo tvoji osebni podatki še naprej na varnem, razen če se jih odločiš zaupati osebi na drugi strani.

Preboj na področju vročega spoznavanja pri nas!

Glede na to, da je na portalu s sex oglasi Urgenca.com, registriranih že več kot 40.000 vročih mesečnih uporabnikov, ki iščejo partnerja za seks, dvigovanje temperature in vzburjenosti, je korak proti Video spoznavanju vsekakor nadvse dobrodošel. Le kaj je lahko bolj vročega od sexy videa v živo?!

Preizkusi AVDIO/VIDEO zmenke še DANES!

Predstavljaj si, kako zanimivo je opazovati vroče fotke na uporabniških profilih in kako vroče bo šele, ko se ti na zaslonu v živo javi uporabnik ali uporabnica v vsej svoji izzivalnosti! Še posebej dobrodošla storitev bo to za vse tiste, ki se zaradi trenutne situacije morda ne želite pretirano fizično izpostavljati. Vsaj ne dokler niste povsem prepričani, da je vse skupaj tako kot si želite.

Eva pomežikDo potešitve tudi preko video povezave!

Nekateri med nami imamo občasno radi tudi takšno nagajivo druženje in zapeljevanje na daljavo. Mene osebno noro “rajca”, da imam na zaslonu pred seboj v živo čednega tipčka, ki me zapeljuje s svojimi atributi in besedami, še bolj pa me na trenutke vzburi dejstvo, kaj jaz počnem njemu. Vse skupaj pripelje do točke, ko se greva dobesedno “erotične zgodbe” v živo, brez strahu, da bi kdorkoli vedel za najine “nečednosti”.

Zakaj pa se ne potešiti tudi takole?

Veš morda, da je zadnja raziskava o spolnosti med Slovenkami in Slovenci pokazala, da kar 42% vprašanih priznava, da so že seksali preko telefona?! In še nadaljnjih 22%, da so to počeli s pomočjo kamere

Dejstvo je, da se bodo te številke zagotovo še močno dvignile s prihodom Avdio Video sex zmenkov na Urgenca.com. Ni kaj, čas je za korak dalje in za novo dobo vročega spletnega spoznavanja pri nas. Kandidatov in kandidatk je na pretek, preostane ti le še, da stopiš na ta nov “vroči” vlak, ki vozi v deželo neskončnega užitka!

Preizkusi AVDIO/VIDEO zmenke še DANES!

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.