Raziskava | KATERE ZVEZDNIKE BI IMELE V POSTELJI SLOVENKE?

Posted by

Spoznavno-erotični portal pri nas Urgenca.com je v veliki nacionalni raziskavi o seksu Slovenke in Slovence (4.751 respondentov) povprašal, kdaj so prvič seksali, kako pogosto se podajo med rjuhe, kje in s kom so prvič delili svojo intimnost in kako pogosto posegajo po mobilnih napravah v povezavi z erotičnimi vsebinami.

Kdaj Slovenci v povprečju prvič seksamo?

Povprečna starost anketiranih Slovencev pri prvem spolnem odnosu je okoli 19 let. Slovenke v povprečju prvič med rjuhe skočijo nekoliko prej, Slovenci pa pri dobrih 19-ih. Najpogosteje je to doma pri starših, v naravi ali v avtu. 31% moških anketirancev je prvi seks izkusilo z resno partnerko, kar 42% pa s prijateljico. Zanimivo, pri ženskah je ta delež 58% z resnim partnerjem in 25% s prijateljem.

Kako pogosto seksamo Slovenke in Slovenci?

Največ anketiranih “srečnežev” seksa večkrat tedensko 40 %, 25 % pa enkrat na teden. 25 % je takšnih, ki seksajo redkeje kot enkrat na mesec.

Večina vprašanih (67%) si želi v prihodnje seksati več, 31% jih pravi, da so s trenutnim stanjem povsem zadovoljni. Povprečni spolni odnos traja 27 minut (brez predigre) oziroma 48 minut s predigro.

Stopili smo v dobo mobilnih naprav – kako pogosto jih uporabljamo v intimne namene?

Velika večina vprašanih (46%) je odgovorila, da za ogled erotičnih vsebin najraje uporabi mobilni telefon, 36% pa prenosni računalnik.

Samo 9% vprašanih je dejalo, da jih ogled erotičnih vsebin ne zanima.

V letu 2018 je tudi Urgenca.com dobila svojo mobilno stran, ki je naletela na izjemno pozitiven odziv!

sex oglasi na telefonu

Kako gledamo na varanje?

Večina, 38% anketiranih, varanje odsvetuje, saj je vir velikih težav, 39% pa jih navaja, da z varanjem nimajo izkušenj. 17% Slovencev nezvestobo podpira in jo celo priporoča, saj imajo z njo pozitivne izkušnje.

SLOVENCI IN SEKS PREKO SPLETA – Kakšne izkušnje imajo Slovenci z iskanjem spolnih partnerjev preko spleta? Koliko jih uporablja tak način iskanja in ali ga priporočajo?

Iščemo seks preko spleta?

Načini spoznavanja spolnih partnerjev se danes vse bolj spreminjajo in postajajo vedno bolj razširjeni tudi na področju spleta. Kako tako-imenovano internetno spoznavanje spolnih partnerjev postaja vse bolj priljubljeno so pokazali odgovori velikega deleža anketiranih Slovencev in Slovenk, saj je že 32 % takšnih, ki to zelo pogosto počnejo in 38 % takih, ki poznajo ljudi, ki se tovrstnega načina spoznavanja poslužujejo.

Urgenca.com – vodilni erotični portal za vroča srečanja: Prepoznavnost in priljubljenost portala še vedno raste!

Spletni portal urgenca.com je v Sloveniji precej dobro poznan. Portal namreč pozna in uporablja 31 % anketiranih Slovencev, 29 % pa je bilo takšnih, ki portal urgenca.com sicer poznajo, vendar ga še ne uporabljajo.

Najbolj priljubljeni seks položaji:

  • jahanje
  • pasji položaj

Kaj pred seksom najbolj vzburi moške?

Moški očitno dajo več na tisto, kar vidijo. Najbolj jih vzburi lepa postava 65%, lepa zadnjica 44%, smisel za humor 39%, oči 37%. Torej, atributi za »totalno« zapeljevanje moških so znani.

Katere slovenske zvezdnike bi najraje videli v svoji postelji?

Anketirane Slovenke bi med rjuhe najraje skočile s Sebastijanom Cavazzo, Janom Plestenjakom in Vidom Valičem. Med tujimi se pojavljajo predvsem Brad Pitt, Enrique Inglesias in Johnny Depp.

Katere lepotice pa se največkrat zapodijo skozi misli moških in kaj pred seksom najbolj vzburi ženske? PREVERI!

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.