Oralni seks je zakon!

Posted by
sex oglasi

oralni seks in fafanje

Svet je tako ali drugače »nor« za oralnim seksom

Brali smo, da je bila v ZDA med najstniki narejena raziskava o oralnem seksu. Rezultati so pokazali, da je vsak peti »mladič« v Ameriki reden »uporabnik« oralnega seksa. Zanimivo je, da je med anketiranimi v tej seksualni tehniki večji odstotek pubertetnikov zadovoljevalo svoje intimne partnerice, kot pa obratno.

Ljudje smo si različni

Le nekaj besed o – mogoče – najpomembnejšem. Ljudje smo si različni. In čeprav sama osebno ne razumem posameznikov, ki ne uživajo v oralnem seksu, obstajajo tudi takšni. Nekaterim je sama misel na takšne vrste seksa odvratna, ker takšno vrsto seksualnega izkustva povezujejo s človeškimi izločki. Spet drugi imajo predsodke, ki jih oblikujejo njihova toga stališča o vonju, sami strukturi in izgledu genitalij. Spet nekdo drug ima lahko neprijetne izkušnje s samim okusom genitalij oziroma njihovih sokov.

Glede na zgoraj zapisano bodite vsaj v prvih tesnejših seksualnih stikih pozornejši na vedenje svojega partnerja ali partnerke. Kaj kmalu boste namreč ugotovili, ali vašemu  seksualnemu izbrancu ustreza tudi takšen način ljubljenja ali pa mu je pravzaprav zelo neprijetno ob takšnem načinu izkazovanja ljubezni in erotične privlačnosti. No, mogoče pa je še enostavnejše, da se tudi o tem pogovorita?

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Punca, loti se ga!

Za vse punce mini opozorila, ko se boste lotile Njega in potem še njegovega »Ta Velikega«. Za začetek nekaj izrazov za oralni seks, ki ga ženska (pa tudi homoseksualni moški) »izvaja nad svojim moškim seksualnim partnerjem«: fellatio, fafanje, pušenje, sisanje, drkanje (ta izraz, resnici na ljubo, večinoma razumemo le kot »unikatno ročno delo«).

sex oglasi

Pa začnimo zares: za razliko od ženske, kjer je hitrost (beri počasnost) samega ljubljenja zelo, ampak zares zelo, priporočljiva, je nasprotno pri moškem ponavadi pač tako, da je zelo nestrpen in si želi kar zdrveti orgazmu (ejakulaciji) naproti. Takšen (hiter) seksualni oralni akt je še posebej primeren, če se nam ravno mudi (smo na kratko s časom), ali pa smo omejeni s prostorom (tukaj imamo v mislih predvsem različne javne prostore).

Kljub temu pa si včasih (beri mnogokrat) tudi moški želijo dolgega ljubljenja, takrat upajo, da se bo tudi oralni seks začel z zelo vzdražljivo predigro (poljubljanjem po celem telesu), žgečkljivim pogovorom in radostjo, ki je pomešano s humorjem. Če bodo ti elementi začinjeni še z najpomembnejšo začimbo – ljubeznijo – potem bo zadovoljstvo (verjamem, da obojestransko) zares neizmerno veliko.

O sami masaži ali božanju penisa tukaj ne bi izgubljali besed. Hitro ali počasi, poljubljanje, sesanje, grizljanje, božanje, se posvetiti glavici ali korenu penisa – vse to je le vaša izbira. Zavedajte se le, da je dovoljeno pač vse, kar je v danem trenutku všeč vam in vašemu posteljnemu partnerju. To naj bo najvažnejše vodilo pri oralnem seksu (ki pa velja tudi pri drugih seksualnih praksah). Mogoče bi bilo treba ženske tukaj opozoriti le na to, da je neposredno pred vami občutljiv »inštrument« in je zaradi tega primerna nežnost (dokaj) priporočljiva. Seveda pa obstajajo tudi moški, ki jim je surovost, majhna grobost, »lomljenje penisa« in pravo dirkanje v neizmerni užitek.

In če smo že pri božanju, »rajcanju«, je treba pač povedati, da imajo moški radi tudi, ko se na različne erotično načine dotikate tudi nekaj deset kvadratnih centimetrov okrog njihovega penisa. Zatorej nikakor ne pozabite na testise, mnogi moški pa so še posebej občutljivi v bližini anusa (punce, če vam je ta misel rahlo odvratna, lahko moškega »potolažite z masažo zadnjice«).

In ko smo že pri občutljivosti; sodeč po internetnih forumih, se moški najbolj bojijo tega, da bi se ženska njihovega »junaka« lotila tudi z zobmi. Torej, statistično gledano,  zelo malo moških obožuje grizljanje njihove »klobase«.

In smo že pri ejakulaciji. Tukaj naj bo opozorilo namenjeno predvsem moškim: ne zahtevajte od svojih ljubic, da morajo z največjim veseljem popiti ali pojesti (povprečen ejakulat ima okrog 15 kalorij) vašo spermo. Mogoče pa punci ni všeč okus vaše »razplodne vode«? Spomnite se samo npr. kako ste vi »globoko užaljeni« že, če v gostilni nimajo vašega običajnega piva? Pa še to: sperma ima baje različen okus, odvisno pač od tega, kaj ste tisti dan jedli. Zatorej se ne čudite, če bo vaša deklica enkrat z veseljem »malicala«, spet drugič pa bo razočarana nad menijem …

In še eno pomembno opozorilo za moške: nekateri (predvsem takrat, ko so vse bližje  orgazmu), grabijo žensko za glavo in jo »še dodatno nabijajo na kol.« Moški, vas ni nič sram? Kljub vsemu se malo kontrolirajte (pa čeprav je trenutek za kontrolo, se strinjam, dokaj neprimeren). Žensko namreč lahko s takšnim dejanjem »iz strasti« pripravite tako daleč, da bo bruhala!?! In ti veliki mali mož, kaj boš naredil takrat?

Fant, spusti se dol (in liži)

Mnogi pametni fantje že vedo, da je mogoče z oralnim draženjem najlažje zadovoljiti izbrano deklico. Že sam občutek pri tem je božanski in primerljiv s samim orgazmom. Za vse neuke bomo izpostavili še nekaj predlogov in mini opozoril, ki se tičejo samega cunnilingusa.

Ste neizkušeni? Ste izkušeni? Vsekakor je važno, da se svoje deklice (pa ne samo njenega spolnega organa) lotite zelo pazljivo, počasi in predvsem ljubeče.

Kljub temu zgornjemu pravilu je treba opozoriti še na nekaj zelo pomembnega. Vsekakor je priporočljivo, da pozabite na vaše prejšnje seksualne izkušnje. Tudi če ste že izkušen in (po mnenju mnogih) opevani ljubimec, boste postali še boljši, pravi mojster, če boste v aktualni seksualni odnos vstopili z mislijo, da se vam »tokrat sploh ne sanja, kako bi lahko zadovoljili svojo erotično nepotešenko«. Ta predpostavka bo v vas prebudila še kanček več domišljije, hkrati pa boste lažje upoštevali (poslušali) trenutne želje zagrete prijateljice. Tukaj posebno opozorilo puncam: najlažje boste svoje fante vodile tako kot bi same želele s samimi besedami ali zvokom. Naj vam ne bo nerodno, fantom je všeč, če je punca toliko sproščena, da ga upa »voditi«. Pa tudi fantje si neskončno želimo, da potešimo seksualne apetite naših punc.

Vse bližje bistvu: kakor smo že prej pri samem »fafanju« omenili, se v samo tehniko (kdaj in kako) lizanja »mačkice« seksualne partnerke, ne bomo podrobno spuščali. Naj vsak posameznik razvije svojo tehniko.

Vsekakor pa bomo omenili, da ni nobene potrebe, da se moški takoj lotijo ščegetavčka. Zavedati se je namreč treba, da je treba punco najprej »zrajcati«, pripraviti na samo zadovoljitev (orgazem), ki jo ženske najlažje dosežejo s samim draženjem ščegetavčka. Pa vendar, zakaj ne bi podaljšali odnosa … Zatorej si vzemite  čas za užitek in se zavedajte, da – vsaj načeloma – obdelava klitorisa pride šele na koncu!

Zato se moški najprej romantično posvetite izbranki, njenim erogenim conam po vsem telesu, šele potem se približajte sami okolici ženskega organa in se – proti koncu odnosa – počasi približujte samemu središču zadovoljstva, ščegetavčku.

Važno za oba, komunicirajta. Najlažje boste to storili z besedami, tudi pogled z očmi je priporočljiv. Moški boste z nežnimi stavki vašo žensko še dodatno prepričali, da vam je samo opravilo v neizmerno veselje;  to pa bo vašo izbranko še dodatno »kurilo«. Sama pa vam bo z besedami ali pa samo z glasovi (lahko tudi z gibanjem telesa) dokaj natančno povedala, kaj ji v tistem trenutku »najbolj paše«.

Prsti so pri oralnem seksu zelo pomembni. Prst ali več prstov (glej napisano o manikuri!) v vagini (zelo, ampak zares zelo, priporočljivo, je da so prsti mokri, navlaženi – lahko si pomagate tudi z lubrikanti) žensko še dodatno stimulirajo, vzburjajo. Nekatere ženske trdijo celo, da doživijo ekstra močan orgazem, saj je njihov izbranec našel G-točko (več o tej slavni »piki« bomo raje pisali drugič), spet druge dekline še dodatno »rajca« že sama misel, da jim je njihov moški (lahko tudi ženski) izvoljenec/ka tako intimno blizu; spet tretje pa »padajo« ob prstnem draženju tako vagine kot ritne luknjice.

Napaka: če imajo ženske še oblečene hlačke, jih nekateri moški tlačijo v vagino; mnoge ženske tega nikakor ne marajo, saj se moški sprehajate na meji bolečine (in ženske potrpežljivosti).

Boljše od tlačenja hlačk v vagino je vsekakor kakšen »dildo« ali vibrator. Zakaj ne poskusite?

Po ženskem orgazmu (ta je lahko le eden, ali več v seriji včasih pa ženske tudi dobesedno ejakulirajo, kar pa ni nič nenormalnega, nenavadnega), je zato, ker je ščegetavček še posebno občutljiv, treba ponavadi hitro nehati dražiti ženski spolni organ. Takrat ženske najraje moškega primejo za lase in ga grobo-nežno povlečejo k sebi, da se mu z nežnim poljubom na ustnice zahvalijo za užitek, ki jim ga je ustvaril. Praktično, ne?

69, številka, ki jo ljubim

Običajen položaj pri oralnem seksu je ta, da ležimo na hrbtu, ljubimec/ka pa nam tako ali drugače leži »malo nižje, bolj spodaj« in se igra z »našimi najglobjimi občutki«. Ko pa se partnerja odločita, da se bosta oba hkrati igrala oralno, se postavita v položaj »69«. V tem primeru oba istočasno zakopljeta obraz med noge seksualnega izbranca in … božanska igra se lahko začne. Pa uživajte, jaz bom zagotovo.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.