Swinger Club

Posted by
sex oglasi

Z možem sva skupaj skoraj enajst let in sva v teh letih doživela veliko lepega. Najin seks je zelo dober in nikoli se nisva pritoževala eden čez drugega. Skozi leta sva se tudi precej odprla in poizkusila stvari o katerih pred tem nisva niti sanjala. Vseeno pa se mi zdi neverjetno, da sva se lotila swinganja oziroma menjavanja partnerjev. Nekaj malega sem o tem brala, izvedela, da v najini bližini obstaja celo »Swinger Club« in se nevede preveč predala razmišljanju o tem.

Začelo se je, ko sva še z enim parom Darkom in Anito (smo dobri prijatelji) preživljala lep podaljšan vikend v toplicah. Trudila sem se, da na prijateljičinega moža ne bi gledala tako kot sem, saj se mi je zdel zelo privlačen in večkrat sem se ujela, da strmim vanj ali pa celo v njegovo mednožje. Ko sem zvečer pomislila kako bi bilo videti, če bi seksala z njim, sem takoj postala vzburjena in se šla celo samozadovoljevat v kopalnico. Ko sem končala sem sama sebi rekla, da nisem normalna. Bilo me je sram in kar malce me je zapekla vest.

Da bi bilo vse skupaj še huje, sem nanj mislila tudi zvečer, ko sem spala z možem. Ob vsakem njegovem gibu sem si želela v sebi tiča najinega prijatelja. Ne vem ali zaradi slabe vesti, ali kaj drugega, sem si predstavljala moža kako seksa z Anito. Postala sem še bolj potrebna in se na moževo presenečenje prelevila v pravo »fukaro« kot se je izrazil.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Na jutranjem plavanju pa je sledil nov šok. Darko je priplaval za moj hrbet in se z mednožjem podrgnil ob mene. Čutila sem njegovo nabreklino pod kopalkami in zdelo se mi je, da nalašč še naprej tišči vame. V strahu sem se ozirala za svojim možem in ugotovila, da se on nekoliko preveč prijateljsko ukvarja z Anito pri ležalnikih.

sex oglasi

»Vem, da me opazuješ,« mi je šepnil na uho.

Streslo me je po celem telesu, potem pa mi je šel z rokama okoli telesa in objel moje vzburjene prsi. Še dobro, da sva bila tik pod robom skoraj bazena. Še močneje je pritisnil mednožje k moji zadnjici, takrat pa sem začutila kako mu zadeva v kopalkah nabreka.

»Si nor?!« sem se prestrašila a še vedno stala povsem pri miru.

Očitno je bilo to zanj dovolj, da je nadaljeval s svojim početjem. Z roko je segel pod vodo in mi odmaknil kopalke. Potem je s svojim trdim korenjakom zaril med moja stegna in me z njim pričel božati po neverjetno vzburjeni muci. Če bi mu povedala kako zelo bi rada, da me grobo nategne kar tam v vodi, bi zagotovo me. Tako pa je prenehal in zaplaval od mene. Videti je bilo kot bi le testiral in očitno tudi je.

Ko je priplaval nazaj mi je priznal, da si želi njuno sobo spremeniti v swinger club. Želel je seksati z menoj medtem, ko bi v isti postelji njegova Anita obdelovala mojega moža. Ko mi je dejal, da je moj mož za stvar in, da le ni vedel ali bi bila jaz, je šel v akcijo in se prepričal. Rekel mi je, da se po prhanju dobimo pri njiju, potem pa se potegnil iz vode in odšel k brisači.

Sama sem šla iz vode šele, ko je mož prišel pome. Bil je do ušes nasmejan in vedela sem, da mu je Darko povedal. Bilo me je sram in bila sem kar malce panična.

»Pridi, greva pod prho,« je rekel in mi pomagal iz vode.

Pod prho sva milila drug drugega, pričel me je božati po joških in po češpljici, ki je bila vzburjena še od dogodka v bazenu, nato pa sva seksala v stoje, prislonjena ob hladne, gladke ploščice. Zdelo se mi je kot bi mi rad pomagal otresti se nervoze.

»Lepo se bomo imeli, boš videla,« je potrdil moje sume.

Anita in Darko sta bila več kot pripravljena. Oba sta bila oblečena le v kopalna plašča, na mizi pa so bili štirje kozarci polni penine. Anita me je gledala z iskricami v očeh in ob tem božala Darka po mednožju. Njena roka se je nahajala za njegovim kopalnim plaščem in bilo je jasno kaj počne.

Segli smo po kozarcih, oni so se ves čas mirno nasmihali, jaz pa sem se tresla od nervoze. Potem je nenadoma Darko stopil k meni, me od zadaj objel okoli pasu, Anita pa je stopila do mojega moža in se mu obesila okoli vratu. Ne znam opisati občutkov, ki so se takrat razlili v meni.
Sedli smo na kavč, jaz Darku v naročje, Anita pa mojemu možu. Gledala sem kako ji moj mož z roko hodi za plašč in ji gnete prsi, Darko pa je medtem segel pod moje krilo in se pričel bližati vse bolj vreli mucki.

Jemalo mi je sapo, za hip mi je postalo slabo, potem pa sem, kot bi nekdo preklopil stikalo, le še uživala. Ko so se Darkovi prsti dotaknili moje vlažne češplje in mi je v usta potisnil jezik z okusom penine, sem z roko segla navzdol po njegovem predrznem korenjaku. Ta je bil že ves pokončen in ga je kar razganjalo od ponosa.

Ko sem naslednjič odprla oči sem odprtih ust obnemela. Anita je klečala na tleh in mojemu zadovoljnemu možu fafala tiča. Predstavljala sem si, da mu v zadnjih enajstih letih tega ni počela nobena druga razen mene. Božal jo je po dolgih svetlih kodrih in mi pomežiknil.
Darko je medtem s prstom prodrl v mojo mokro češpljo, dodal še enega in s palcem božal nabrekel ščegetavček. Poležal me je proti drugemu paru, sam pa pokleknil na tla in mi pričel lizati muco. Točno tisto je počel kar sem si prejšnji dan predstavljala v kopalnici, ko sem se samozadovoljevala ob misli nanj. Bilo je noro vzburljivo, mož pa me je pričel božati po prsih.

Slišala sem cmokanje, ki je prihajalo iz Anitinih ust, ko mu je z njimi obdelovala tiča. Potem sem glavo obrnila nazaj in ga iz njenih ust vzela malo še v svoja. Nisem mogla verjeti sama sebi, da to počnem, a preplavila me je silna potreba od migetajočega jezika v moji pičkici. Nekaj časa sva se tako igrali nakar me je Anita poljubila.
Z jezikom!
Tega prej v življenju še nikoli nisem storila.

»Bi rada okusila mojo pizdico?« me je brez zadržka vprašala.

Še preden sem uspela odgovoriti je že čepela nad menoj in se s sveže obrito češpljico pričela drgniti ob moj obraz. Slišala sem jo kako sladko ječi, sama pa sem prvič okusila bližino pohotne češplje. Bilo je fenomenalno in nepozabno. Prvič je verjetno vedno tako. Opazovala sem jo in jo nehote primerjala z mojo. Tako omamno je dišala. Sveža, pravkar umita, zjutraj obrita, …

Potem smo se preselili na veliko zakonsko posteljo. Darko si me je želel od zadaj zato sem se spravila na vse štiri. Vsa vznemirjena sem pričakovala prvi vbod njegovega korenjaka, medtem pa opazovala Anitine grimase na obrazu. Ležala je poleg mene in po gibanju njene glave sem vedela, da jo moj mož dobro obdeluje. Zavidala sem ji, a samo za trenutek.
Ko sem končno v sebi čutila tiča njenega Darka, sem pozabila na vse. Bilo je celo lepše od mojih fantazij prejšnji dan. Z rokama me je grabil za boke, ki so štrleli v zrak tako kot tudi moja napeta zadnjica v katero se je vse močneje zaletaval. Bilo mi je malce nerodno, da sem bila glasnejša kot ponavadi. Pa ne zaradi njiju, pač pa zaradi mojega moža. Mislil bo, da močneje uživam kot z njim, sem si mislila.

Pa saj tudi sem. Še nikoli nisem doživela tako silovitega orgazma, da me je metalo po postelji in me je Darko le stežka še lovil za boke. Trenutek pred tem sem doživela še eno misel na katero ne bi nikoli na svetu prej pomislila. Tako močno sem ritko tiščala navzgor, ritnici sta se povsem razprli, poplavljena muca je bila polna novega tiča, ritka pa je postajala na svojo sosedo čedalje bolj ljubosumna.

Je sploh mogoče, da sem si tega zaželela?! Jaz?!

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.