Fafanje | Raj za moške in preizkus za ženske

Posted by

Oralni seks ali “fafanje” moškim prinaša neslutene užitke in doživetje njihovih sanj, medtem, ko nekaterim ženskam, glavobol.

In, da se takoj razumemo, tudi ženske znajo še kako uživati med oralnim zadovoljevanjem svojega ljubimca. Glavobol in stres pa se nanaša na pripadnice nežnejšega spola, ki v te svoje veščine niso povsem prepričane.

Fafanje ni nič posebnega, tiča v usta in hop

povsem napačno razmišljanje! Fafanje je moč razviti v pravo umetnost spolne potešitve moškega. Dekleta, vsekakor si pred prvim fafanjem omislite kakšen trening te “discipline”. Najlažje je potrenirati na olupljeni banani, za izpiljeno tehniko pa se zaglejte v kakšen dober video s to vsebino. Seveda se ne zgledujte po kakšnih ekstremnih prizorih kjer on njo nabija na tiča do jajc in se ona davi v slini in solzah. To vsekakor (razen v primeru, da se oba strinjata) ni nekaj v čemer bi ona uživala.

fafanje

Njegov kurac stoji in kaj sedaj?

V primeru, da je zanjo prvič in ji je nerodno, je vsekakor priporočljivo to početi v temi. S tem se reši vsaj polovico nepotrebne treme. Bolj vešče fafanja bodo to rade počele na svetlem saj je očesni stik med samim početjem neprecenljiv. Nadalje, kakršnokoli obdelovanje tiča z usti bo zanj prijetno. Vročica njenih ust, grla in vlažen jezik so zagotovilo, da mu bo ugajalo. A vseeno obstajajo tudi pasti, ko njemu ne bo preveč prijetno.

sex oglasi

Ne počnite tega z zobmi!

Penis je v vzburjenem stanju izredno občutljiva zadeva. Center občutljivosti pa se seveda nahaja na samem vrhu njegovega lepotca. Nabrekla glavica uda je skrajno občutljiva na vsak gib, premik in dotik. Punce, uporabljajte svoj jezik, ki ga lahko položite med ud in zobe. Zgornjo ustnico potisnite navzdol in užitek zanj bo zagotovljen.

fafanje ali oralni sex

Za fafanje so potrebna le usta

Ne! Dobro fafanje prinaša s seboj tudi delo z rokami. Objemajte njegovega tiča in sledite z roko svojim ustom. To lahko počnete z eno roko, če boste imele srečo, pa kar z obema ;).
Bolj bo oslinjen, bolj gladko bo šlo. Če je fant pameten vas bo vmes vodil s svojimi besedami in ne roko. Ko pridete nazaj do glavice, jo obvezno posesajte in nekajkrat zaokrožite z vrhom jezika okoli nje, morda lahko celo poizkustite z draženjem po sami glavici. V tem primeru bodite previdne in opazujte njegovo reakcijo.

S prsti lahko tudi nežno masirate njegova moda, kjer pa je spet potrebno nekaj pazljivosti in opazovanja njegovih reakcij, da veste kako daleč smete. Velika napaka, ki zadeva fafanje, oziroma oralni sex, je vsekakor ideja, da kurca objamete z ustnicami in samo previdno drsite z njimi gor in dol. Korenjaka je potrebno pošteno objeti, ga posesati in mu zagotoviti občutek prave tesnosti. Seveda ne ves čas, a samo vtikanje v usta s kontaktom na ustnicah, je seveda velika napaka.

sex oglasi

Kaj imajo moški najraje pri fafanju?

Praktično vse. Vsekakor pa izstopa denimo “Globoko grlo” kar pomeni, da njegov penis v celoti konča globoko v njenih ustih in grlu. Za tovrstno zadovoljevanje mora biti ona precej izurjena saj ni priporočljivo, da bi jo pri tem sililo na bruhanje.

fafanje in globoko grlo

Morda ne vsi, a verjetno velika večina moških meni, da je seksi, če ona pogoltne njegovo spermo. Ženska v tem primeru jasno pokaže da gre rada do konca, po drugi strani pa mu da občutek, da je glavni. V resnici pa je glavna ona saj ga spravi v stanje, ko dejansko ni več sposoben sešteti niti 1+1. Dodajmo še, da moški radi končajo tudi po njenem obrazu.

Dobro je vedeti: Sperma v očeh je neprijetna in precej pekoča zadeva.

Sklepna ocena, dekleta … trening, trening in trening. Kmalu boste postale prave mojstrice fafanja in vaš moški vam v nobenem trenutku ne bo mogel reči NE. Komunicirajta, pogovarjajta se o tem kaj je komu všeč in uskladita svoje želje do te mere, da bo fafanje postalo nekaj za oba.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.