Ko boste zanj naredili to ne bo niti mogel misliti na drugo!

Posted by
sex oglasi
Dejstvo je, da si v teh modernih časih hitrega ritma redkokdaj vzamemo dovolj časa za kvalitetno posvečanje partnerju. Ne dovolimo si biti brez idej in prepričajmo partnerja, da bo mislil le na nas.

Budilka, vožnja v službo, delo, gledanje na uro, vožnja domov, trgovina, otroci, …

Le kdo ne pozna tega dnevnega stresa. Zvečer se večinoma počutimo kot bi nas kdo ožel kot staro cunjo in nas vrgel v koš za umazano perilo. V poplavi vseh opravkov ženske kaj hitro zanemarimo dragega in se čudimo, da pogleduje za drugimi

In kaj storiti, da mu to niti na misel ne bi prišlo?

Za začetek si omislite večer samo za vaju. Če imate možnost, doma, če ne pa vsaj en vikend v termah recimo. Presenetite ga z drznim spodnjim perilom ali celo kakšno uniformico za katero veste, da mu “sede”. Obujte čevlje z dolgo peto in ga presenetite po večerji.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Garantirano bo njegova čeljust padla do tal in se kar nekaj časa ne bo mogel nagledati lepote pred seboj. Med slačenjem pozabite na čevlje. Ostanite obute saj vam dolge pete lahko pridejo še kako prav. Vaše noge naredijo še daljše, ritka bo vedno privzdignjena za nekaj dodatnih centimetrov v za to namenjenih pozah in videti boste tako preklemansko seksi.

sex oglasi

Naj vam ne bo škoda časa za predigro

Vzemite si čas zanj in se konkretno lotite predigre. Naj se vam ne mudi. Dajte mu občutek, da ste mu na razpolago do jutra. Počasi ga božajte, masirajte njegov ponos in ga ogrevajte v ustih. Počasi, … z užitkom.

Dovolite mu, da tudi on boža vas a se mu spretno in nagajivo izmikajte. Njegovi hormoni bodo brizgali v vse smeri in njegov junak bo končno napet kot morda že dolgo ne. Poigravajte se z njim, igrajte svojo vlogo, ki ste si jo omislili. Presenetite ga s čim kar pri vas še ni doživel. Morda lahko uporabite kamero mobilnega telefona (a bodite previdni, da posnetek ne zaide kam kjer si ga ne bi želeli). Zaplešite mu v naročju in še bolj podžgite strasti.

Govorite mu umazano

Šepetajte mu na uho, da si želite biti njegova kurbica. Počutite se tako umazano in potrebno, da komaj zadržujete svoje ostre krempeljce. Nežno ga grizljajte po vratu.

Za hip se nasadite na nabreklo zverino, opazujte kako ubožec lovi sapo, zazibajte svoje boke sem ter tja in se kmalu spet odmaknite od brutalno potrebnega tiča. Spet se igrajte z njim. Vrnite se na predigro. Govorite umazano in ga glejte v oči. Zdaj boste videle kako močno je že na koncu.

Ohranjate očesni stik

Glejte ga naravnost v oči medtem, ko se znova, počasi, nasadite nanj. Verjetno ne bo več rešitve iz njegovega objema. Zdaj sedite na njem, čisto pri korenu in z občutkom suvate proti njemu.

Šepetajte mu kako zelo si ga želite v sebi. Kasneje hočete, da vam poliže potrebno muco in se igra z njo kot ste se vi igrali z njim. Zaupajte mu, da ste s seboj prinesli svoj priljubljen vibrator in morda še kakšno presenečenje.

In ne bodite presenečeni, če boste naslednje jutro izvedeli, da je na skrivaj podaljšal oddih v termah še za kakšen dan 😉

Seks nasveti

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.