Erotične zgodbe: “Lepotica na čakanju”

Posted by

sex oglasi

Ves dan ga je že čakala v najeti sobi luksuznega hotela. Sovražila je moške, ki jih je treba vedno čakati, a tokrat je šlo za nekoga zares posebnega. Čakala bi ga tri dni, če bi bilo treba.

In kje je bil on?

Odločil se je zapraviti še sto tisočakov na ostudni igri o kateri ni želela niti slišati. Ves dan se je motal okoli zelenih miz, kartal in izgubljal. Včasih je tudi dobil. Ravno tisti večer je zaslužil dobrega pol milijona. Ko je videla ves ta denar, so se ji pocedile sline. Vedela je, da bo deležna zajetnega kosa tega uspeha, če ga le prej ne bo znova pognal na igralnih mizah v salonu svojega hotela.

JA! Hotel je bil njegov in vedno je govoril osebju, da se ne bi spodobilo vkolikor bi ves čas dobival. Zaposleni so ga z veseljem obirali, njemu pa tako ali tako ni bilo mar, saj je denar ostajal v njegovi lasti. Zanjo je bila edina razlika v tem, da ga ni nosil s seboj. Kadar je dobival, ga je velikodušno zapravljal z njo.

Po pravici povedano, se mu je izplačalo. Ves čas mu je nastavljala svoje zapeljivo telo, odeto v pomanjkljive krpice in mamila iz njega davno potlačeno žival. Žival, ki se je snela z verige in opravila z žensko ne, da bi se sam tega zavedal. Večkrat se je prebudil ob njej, utrujen, razmršen in raztrganih oblek. Tudi njene so bile uničene. Vsaj tiste, ki jih je imela pred njegovim prihodom na sebi.

sex oglasi

Vedno ga je zvesto čakala. Kadar jo je poklical z mobilca in ji ukazal naj si jo zdrka preden pride, je to storila. Pričakala ga je z mokro muco, polno spolnih pripomočkov, če si je tega le zaželel. Pri svojih 58-ih je imel še vedno veliko pokvarjenih idej. Tistih katerih mu ni uspelo uresničiti z nekdanjo ženo, ki ga je lepo obirala vsak mesec za preživnino. Še vedno je kavsal tudi njo, a tako zelo užival ni nikoli kot z lepotičko, ki ga je čakala v sobi njegovega hotela.

"Me čakaš?" je vprašal resno v slušalko mobilnega telefona.

"Ja ljubi ... mmmmmm, čakaaam teeee ... mmm."

"Prasica mala, glej, da ti ne pride brez mene," se je namuznil in pogledal ali ga ni morda kdo slišal. "Hočem, da si v tistem črnem perilu od zadnjič in, da si v rit vtakneš čepek z draguljem, ki sem ti ga kupil."

Za hip je nastala tišina, on je vrgel stavo na mizo, potegnil cigaro in nadaljeval:

"Danes te bom pofukal v rit. Samo v rit, me slišiš?"

"Mhmm ljubi, slišim. Komaj čakam, da prideš."

Potem je vrgla telefon na konec postelje, z dolgimi nogami objela skrivnega ljubimca, ki je ves čas hodil k njej in ga prižela k sebi. S svojim velikim tičem je zaril vanjo in jo napolnil do skrajnosti. Znova je zaječala, ga pogledala v oči in sunila z boki navzgor. Opazovala je bliskanje v njegovih očeh, polnjenje vratnih žil s krvjo, ki ni imela kam in občudujoče pogledala, ko se je v njej pričela izlivati vrela lava njegove sperme. Bila je prezadovoljna in za hip pozabila starega potrebneža, ki bo s svojim na pol trdim tičem znova poizkusil zavzeti njeno rit.

Nazadnje mu ni uspelo.

sex oglasi

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.