Seks in 5 zanimivosti povezanih z njim

Posted by
sex oglasi

seks

Seks in spolnost še vedno presenečata z novimi odkritji. Oblačilo, ki pospeši orgazem, skrivnosti ženskega orgazma in še in še

Tudi moški imajo G točko!

Moški imajo skrito točko, ki ponuja izjemne užitke kadar je pravilno stimulirana. Ne, ne nahaja se na penisu. Moška točka G se nahaja na sprednji steni rektuma, proti penisu, oziroma trebušni strani telesa. Če je moški raziskovalnega duha se lahko s partnerko (ali partnerjem) lotita tudi iskanja te točke. Vrstni red pa gre nekako takole: higiena njegove luknjice, dolgi nohti odpadejo, lubrikant, počasno prodiranje (vmes zaželena oralna obdelava penisa) in nato sledi masaža, ki ga popelje v nebesa.

Precej več žensk sanjari o seksu kot si mislimo

Nedavne raziskave in ankete ugotavljajo da si več kot 50% žensk želi več seksa, kar dobrih 70% žensk pa si želi seksati vsaj trikrat na teden! In kje je problem? Velikokrat v dejstvu, da se o spolnosti med pari premalo govori. Ko popustijo zavore in beseda o intimnosti steče tako kot je treba, se tudi kvaliteta intimnega življenja močno popravi.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Povprečna velikost penisa moških ne bo več strašila

Če ste še včeraj menili, da mora moški spolni ud meriti vsaj 19 ali 20 centimetrov, naj vas potolažimo. Obsežna raziskava je pokazala precej drugačne številke in sicer se povprečna velikost spolnega uda v nabreklem stanju ustavi pri dobrih 13cm! Torej, še vedno velja “Tehnika je pomembnejša od velikosti”? Ne vedno. So ženske, ki želijo večje korenjake in so tiste, ki prisegajo na manjše in bolj obilne po obsegu. Torej, za vsakega nekaj.

sex oglasi

Seks pri ženskah izboljšuje spomin

Znano je, da je seks dober za zdravje, ampak ali ste vedeli, da pri ženskah izboljšuje spomin?! Dokazali so, da se pri seksu poveča pretok krvi v območje hipokampusa v možganih kar ima za posledico boljši spomin. Seveda je to moč doseči z vsako aerobno vajo, ampak zakaj ne bi tega počeli s seksom 😀

Med oralnim seksom je penis večji kot med vaginalnim

Tako je pokazala neka študija, ki se ukvarja s spolnostjo, ne vedo pa zakaj je temu tako. Gre pa vsaj za test, ki ga lahko opravi praktično vsak par pri sebi doma.

 

 

 

 

 

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.