Vse najboljše za obletnico

Posted by
sex oglasi
Trde erotične zgodbe
Tako je pisalo v MMS sporočilu, ki mi ga je poslala moja Tanja. »Vse najboljše za najino prvo obletnico!« poleg pa je bila pripeta sila nenavadna fotografija. Dlje kot sem jo gledal, manj mi je bilo jasno.

Trde erotične zgodbe

Pička na torti

Moja punca Tanja je očitno pojedla nekaj čudnega in se ji je zmešalo. Naredila nama je torto, potem pa se v kuhinji gola pošteno razkrečila nad njo in v smetano zarila svojo češpljico.
Neke vrste jagoda ali češnja na torti.
Zelo učinkovito je uporabila tudi najin nov fotoaparat s samosprožilcem.

Hm, bil sem še v službi, a to nikakor ni bil izgovor, da ne bi pohitel domov. Od prejema sporočila, pa do mojega prihoda, ni minilo več kot pol ure. Ves na trnih sem hodil po stanovanju in vpil:
»Kje je moja češpljeva torta?!«
Očitno me je pričakovala saj se je urno spravila nazaj nad moje sladko presenečenje. Pičkico je imela vso od smetane in lahko si mislite kako sem se počutil. Zapodil sem se kot svinja v koruzo in ji s pobrite češplje polizal vso smetano. Tako omamno je dišala in njen okus je bil popoln.
»Vse najboljše ljubček!« je zažgolela.
»Ja, ja, tebi tudi, mnjam!«
Še nikoli v življenju nisem tako zavzeto lizal pizde, sesal ščegetavčka in se veselil krikov moje lepe gospodične. Roke so se ji tresle in videl sem, da se komaj še drži nad torto. Bilo mi je vseeno, če se sesede vanjo. Vse bi polizal in pojedel z nje, potem pa dal kaj v usta še njej.
Takrat sem se spomnil …
Pomagal sem ji s torte, si spustil hlače in iz njih izvlekel trdega kurca. Ponosno sem z njim udarjal po kuhinjskem pultu na katerem je bila potlačena torta, potem pa z glavico zaril v sladico. Tanja je sladko zaječala in si obliznila ustnice.
Takoj se je spustila na kolena, me božala po nogah in mi še bolj slekla hlače. Samo prestopil sem se iz njih, potem pa sem se naslonil na pult za seboj. Njene svetleče, rožnate ustnice so objele mojega kurca in posesale z njega vso smetano in čokoladni preliv. Tako lepo je cmokala, da se ji je dobro videlo kako zelo uživa.
»Fak! Tanja, ti pa fafaš kot nobena na svetu!«
»Verjetno to rečeš vsaki,« je rekla, ko je z glasnim cmokom vzela kurca iz ust. »Pizda, samo imaš pa res velikega kurca!«
»Hja, to pa verjetno ti rečeš vsakemu?«
»Še nikoli nisem imela tipa s takšnim, mmm,« je zamomljala in ga spet posesala vase.
Tokrat celega, vse do jajc. Madona kako mi je sedlo, Aaaahhhh!!!
Božala je moja jajčka in fafala dolgo korenino vse do trenutka, ko ni manjkalo več dosti do mojega orgazma. Božal sem jo po laseh, ona pa je še kar oblizovala kurca, ga jedla, drkala, lizala glavico …
»Ahhhh Tanči … prišlo mi bo!« sem jo opozoril.
»Za obletnico ti pa lahko v moja usta,« se je nasmehnila in ga še enkrat več pojedla vse do korena.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Takrat mi je prišlo kot še nikoli v življenju. Sperma je brizgala v njeno žrelo iz mojega kurca kot lava iz vulkana in mislim, da do samega želodca. Pridno jo goltala pridelek in na koncu posesala celo še zadnje kapljice iz boleče oteklega kurca. Z rokama sem se držal za rob kuhinjskega pulta kot bi se bal padca, ona pa je z velikanskim nasmeškom na obrazu vstala, me poljubila, potem pa mi obrnila hrbet. Sklonila se je nad mizo ob tem pa noro zapeljivo nastavila svojo seksi rit. Buljil sem v njeno gladko, potrebno pičkico, katero je prekrila s prsti, potem pa dva zarila naravnost v sredo in glasno zastokala. Nekaj časa se je potem takole natepavala pred menoj in se s sredincem poigrala še v ritni luknji, da se mi je že mešalo.

sex oglasi

»Hočem, da me pofukaš v obe! Močno! Noro sem te potrebna! Ko pridem nazaj …«
Potem se je šla v kopalnico osvežit mene pa pustila zmešanega sredi kuhinje v družbi razfukane torte za najino obletnico. Upam, da jih bova imela še veliko. Če je bil takšen njen načrt, ji je zagotovo uspelo. Dragi moji, takšne pičke se ne izpušča iz rok 😉

Morda vas zanima tudi:

En komentar