Kako zvezde vplivajo na spolnost?

Posted by
sex oglasi

V zvezde so radi gledali že v pradavnini in tudi skozi celotno zgodovino človeštva so vsi veliki vladarji ob sebi imeli svetovalce, ki so jim razlagali položaje planetov ter zvezd, na podlagi katerih so nato sprejemali odločitve.

Dandanes je astrologija izredno resna in splošno priznana znanost, dvomov, da zvezde do določene mere krojijo življenje vsakega posameznika, pa že dolgo ni več. Čeprav si vsak človek seveda še vedno sam kroji svojo usodo, prepričanja in življenjska načela, bomo malo za šalo malo zares pogledali osnovne značilnosti spolnih navad, želja in potreb vseh dvanajstih znamenj Zodiaka.

OVEN

Ženske

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Ovnice so večinoma izredno strastne in eksperimentirajoče ljubimke. Za seks so razpoložene skorajda kjerkoli in kadarkoli ter točno vedo kaj si želijo, vendar so vseeno zelo zveste svojemu partnerju, saj jim je resnična ljubezen izredno pomembna. Rade imajo popolno kontrolo nad situacijo, saj jih to izredno vzburja. V zvezi so ognjene, vdane in sentimentalne.
Idealni partnerji: ovni, dvojčki in strelci.

sex oglasi

Moški

Seks z ovni je podoben igranju z eksplozivnim telesom, ki lahko vsak trenutek eksplodira, saj se nikoli ne ve kaj bo sledilo. Njih ne zanima ali je ženska pripravljena, važno je, da so pripravljeni oni. Izredno radi raziskujejo meje in obožujejo grobe igrice gospodarja in sužnje.
Njihov najljubši položaj je klasičen pasji.

BIK

Ženske

Bikice pričakujejo, da bo moški dober in potrpežljiv ter da se bosta v postelji večinoma vdala radostim po dobro poznanem in ustaljenem receptu. Med seksom izredno uživajo in so zelo zahtevne ljubimke, zato moškemu ne pustijo počivati, obožujejo pa tudi oralni seks, tako sprejemanje le-tega, kot tudi dajanje. Pozor, do raznoraznih nenavadnih želja so zelo negativno nastrojene.
Idealni partnerji: raki, strelci, škorpijoni in levi.

Moški

Biki so idealni ljubimci, saj jih odlikuje izreden čut za potrebe svoje partnerke. Radi imajo umirjen in nežen seks, ženske ne bodo popeljali na raziskovanje mej, kajti to kar počnejo, počnejo perfektno in se tega zelo dobro zavedajo. Biki tudi izredno uživajo v dolgem oralnem zadovoljevanju partnerke, hkrati pa so izredno vzdržljivi, saj zlepa ne doživijo orgazma.
Najbolj erogena cona: tilnik.

DVOJČKA

Ženske

Dvojčice so velikokrat izredno agresivne in svojega partnerja znajo dobesedno same od sebe napasti. Ko si zaželijo seksa, ga enostavno morajo dobiti in to bodo brez kančka sramu tudi neposredno priznale. Njihovi partnerji se morajo zavedati, da v vezi išče idealno kombinacijo duhovnega in fizičnega, romantičnega in praktičnega, zato jim z njimi nikoli ne bo dolgčas. Po končanem spolnem odnosu se še dolgo rade ljubkujejo in pogovarjajo, zato si po orgazmu nikar ne drznite obrniti jim hrbta in zasmrčati.
Idealni partnerji: levi, škorpijoni, vodnarji in ovni.

Moški

Dvojčki obožujejo seks pri odprti luči in po možnosti pred zrcalom. Vzburiti znajo skoraj vsako partnerico, saj natančno vedo kaj morajo narediti, da se jim bo od poželenja zvrtelo v glavi. Oralni seks sicer ni ena njihovih najbolj priljubljenih aktivnosti, a so pa zato pri predigri veliko bolj natančni in temeljiti. Sicer jih veliko bolj zanima njihovo kot partneričino zadovoljstvo, vendar pa so izredno spretni na področjih seksa, ki jih drugi moški radi zanemarjajo.
Njihova šibka točka so ramena in roke.

RAK

Ženske

Rakice nikoli ne bodo napravile prvega koraka, ampak ko jim bo partner dokazal, da je zmožen nežnosti in romantike, bodo pokazale, da so odlične ljubimke, saj bodo strast vračale v enaki meri kot jo bodo prejemale. V seksu izredno uživajo, zato lahko sčasoma postanejo tudi zasvojene z mesenimi užitki. Njihov najljubši položaj je, da ležijo na trebuhu z rahlo razširjenimi nogami in nekoliko dvignjeno medenico, moški pa si jih vzame od zadaj.
Idealni partnerji: biki, levi, device, škorpijoni in ribe.

Moški

Rakom je izredno pomembno, da so pohvaljeni in v kolikor bo njihova partnerka to počela, bodo sčasoma postali vrhunski ljubimci. Včasih so pretirano strpni, drugič agresivni, izredno radi pa preizkušajo meje in še raje nadvladujejo. Oralni seks je njihova specialiteta in žensko, ki bo raka spustila med svoje noge, bo z jezikom zagotovo pripeljal do orgazma.

LEV

Ženske

Levinje so uglajene, poželjive, mikavne in lene, saj ogromno zahtevajo, a izredno malo dajejo. Od moškega zahtevajo vse in še več, vse dokler ga ne izčrpajo do zadnjih atomov moči. Obožujejo jahanje, ker takrat nadvladujejo nad moškim in uživajo, ko vidijo kako ga vzburja njihova lepota in pohota.
Idealni partnerji: škorpijoni, strelci in ovni.

Moški

Levi ne priznavajo nobenih pravil, razen enega. Nikoli in nikdar jih ne imejte za norca, ker v tem primeru utegnejo povsem ponoreti. Njihova vzdržljivost in seksualni apetit so zavidanja vredne lastnosti, poleg tega pa obožujejo tudi eksotične položaje, medtem ko se oralnega seksa lotijo samo v primeru, ko med dajanjem tudi prejemajo.
Najbolj jih vzburi, ko jim ženska pokaže, kako zelo uživa.

DEVICA

Ženske

Devicam se zdi seks veliko preveč precenjen in najbolj od vsega si želijo, da bi ga ljudje nehali poveličevati, zato imajo rade moške, ki potrpijo vse do takrat, ko spolni odnosi postanejo neizbežni. Uživajo v blagih sadomazohističnih igricah, v zadovoljevanju svojega partnerja pa so prave umetnice.
Idealni partnerji: dvojčki, raki, kozorogi in vodnarji.

Moški

Devičniki so preveč sramežljivi, da bi sami dali pobudo za seks, ampak ko premagajo to oviro, jih nič več ne more ustaviti. Obožujejo pogovore o željah in fantazijah, saj jih neskončno vzburjajo in čeprav od njih ne gre pričakovati prave moške odločnosti, znajo to nadoknaditi z odprtostjo za različne eksperimente.
Njihova najbolj erogena cona je zadnjična odprtina, zato zelo uživajo, če se partnerka igra z njo.

Kako zvezde vplivajo na spolnost? 2. del

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.