Kako zvezde vplivajo na spolnost? 2. del

Posted by
sex oglasi

Erotični horoskop

V zvezde so radi gledali že v pradavnini in tudi skozi celotno zgodovino človeštva so vsi veliki vladarji ob sebi imeli svetovalce, ki so jim razlagali položaje planetov ter zvezd, na podlagi katerih so nato sprejemali odločitve.

Dandanes je astrologija izredno resna in splošno priznana znanost, dvomov, da zvezde do določene mere krojijo življenje vsakega posameznika, pa že dolgo ni več. Čeprav si vsak človek seveda še vedno sam kroji svojo usodo, prepričanja in življenjska načela, bomo malo za šalo malo zares pogledali osnovne značilnosti spolnih navad, želja in potreb vseh dvanajstih znamenj Zodiaka.

TEHTNICE

Ženske

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Tehtnice so izredno čustvene, ženstvene in so rojene ekshibicionistke. Vedo, da je telo ustvarjeno za to, da ga drugi občudujejo in to dejstvo izredno rade izkoriščajo sebi v prid. Zapeljevanje je zanje umetnost, vendar pa ne bodo nikoli naredile prvega koraka, ampak bodo počakale na moškega. Če bo ta izbral pravo taktiko, bodo samo njegove in z njim jim ne bo težko oditi na raziskovanje meja spolnosti.
Idealni partnerji: ovni, dvojčki, levi, škorpijoni, biki in vodnarji.

sex oglasi

Moški

Moške tehtnice v vsakem spolnem odnosu iščejo posebno izkušnjo, zato nekaj na hitro zanje enostavno ne obstaja. Izredno so naklonjeni raznim perverznostim, zato so povsem odprti za preizkušanje meja, vedno pa so tudi sami polni predlogov. Njihova šibka točka so lepe ženske, ki nekaj dajo nase in v primeru, da jo bodo začutili, bodo naredili vse, da bi jo dobili v posteljo.
Najbolj erogen del telesa: prsne bradavičke.

ŠKORPIJON

Ženske

Škorpijonke se izredno rade učijo, raziskujejo in eksperimentirajo. Zavedajo se, da seks ni samo fizično, temveč tudi duhovno jemanje ter dajanje in čeprav se v javnosti dosledno obnašajo kot dame, postanejo v postelji prave pokvarjenke. Težko sprejmejo, da jih moški zavrne, zato zlepa ne bodo odnehale pa četudi bi morale za to plačati visoko ceno.
Idealni partnerji: dvojčki, raki, škorpijoni in ribe.

Moški

Škorpijoni so na trenutke pretirano pohotni in imajo radi čvrst in grob seks. Uživajo v zadajanju bolečine, zato so ugrizi ali ščipi pri njih nekaj popolnoma samoumevnega. Obožujejo seks v vodi, prav tako pa imajo bolj kot posteljo raje neudobna in nevarna mesta, zato so idealni za ženske, ki jih vzburja seks na javnih mestih.

STRELEC

Ženske

Strelke so izredno zagrete za seks na javnih mestih, saj jih občutek nevarnosti vzburja. Ne marajo dolgovezenja, zanje je predigra izguba časa in prav zato izredno rade prevzamejo pobudo. So izredno pozorne ljubimke, za moškega bi naredile vse in njegov orgazem jim je včasih važnejši od njihovega.
Idealni partnerji: levi, tehtnice in strelci.

Moški

Vsak spolni odnos s strelcem je nepozabna izkušnja. Sicer izredno težko kontrolirajo svoj užitek, zato velikokrat prehitro doživijo orgazem, vendar pa so hitro spet pripravljeni na drugo rundo. Radi preizkušajo nove položaje in obožujejo erotično masažo, poleg tega pa so izredno spretni z jezikom in partnerko v hipu popeljejo v orgazmične sfere nepozabnih užitkov. Za ženski orgazem so pripravljeni narediti vse kar je v njihovi moči.
Njihova šibka točka: notranja stran stegen, oz. ljubkovanje tega področja od kolen navzgor.

KOZOROG

Ženske

Kozoroginje ne marajo dolge predigre, nekoliko ljubkovanja je zanje dovolj, da se povsem razgrejejo. Vendar pa niso ravno navdušene nad eksotičnimi položaji in ostalim eksperimentiranjem, saj jim skorajda enolični ritem brez večjih sprememb povsem zadostuje. Vseeno izredno rade prevzamejo pobudo, zajahajo partnerja in se medtem zadovoljujejo s prsti. V žaru strasti se pogosto zgodi, da moškega opraskajo do krvi, ker pa se težko zadržujejo, so včasih tudi pretirano glasne.
Idealni partnerji: biki, škorpijoni in ribe.

Moški

Seks povleče iz kozorogov vse najboljše lastnosti, saj niso polovičarji. Obožujejo ženske, ki vedo v čem uživajo in ki so pripravljene na akcijo, kadarkoli si oni to zaželijo. No, na njihovo srečo je to kar pogosto. So pravi maratonci, saj bodo svoj užitek stopnjevali dokler se bo dalo, nagrajeni pa bodo z božanskim orgazmom ter šele nato poskrbeli tudi za partnerko.

VODNAR

Ženske

Vodnarke so precej zaprte osebe, toda ko moški najde pot do njihovega srca, se bodo povsem razživele tudi v postelji. Izredno rade bodo preizkušale nove stvari, vendar pa zgolj in samo z ljubljeno osebo, saj iskreno verjamejo, da je vredno truda vse v čemur le-ta uživa.
Idealni partnerji: ovni, dvojčki, tehtnice, strelci in levi.

Moški

Vodnarji se do žensk nikoli in nikdar ne obnašajo kot do seksualnih objektov, namenjenih njihovi zadovoljitvi. Radi eksperimentirajo ter veliko dajo na predigro in čeprav jih je včasih težko pripraviti do seksa, so vrhunski ljubimci. Žensko bodo redno pripeljali do orgazma in tiste, ki vedo kaj lahko pričakujejo od njih, bodo našle pravega življenjskega sopotnika.

RIBI

Ženske

Ribe natančno vedo kaj ugaja njihovemu partnerju, zato vedno delajo prave poteze, govorijo prave stvari in znajo pričarati užitek tako njemu kot sebi. So izredno odprte in če se njihove fantazije ujemajo s partnerjevimi, bosta odlična ljubimca. Izredno redko odbijejo kakršenkoli predlog, še posebej če je vzdušje prijetno, varno in domače. V srcu so namreč še vedno nepopravljive romantičarke.
Idealni partnerji: raki, škorpijoni, kozorogi in ribe.

Moški

Moški rojeni v znamenju rib izredno radi prevzamejo pobudo in če odziv ni po njihovih pričakovanjih, jih utegne zgrabiti nestrpnost. Seksualni zadržki so za njih neumnost, zato obožujejo partnerke z velikim seksualnim apetitom, kakršnega imajo tudi sami. Pred konkretnim spolnim odnosom bodo poskrbeli za dolgo predigro in tudi pozneje se jim ne bo mudilo popolnoma nikamor, saj so izredno vzdržljivi.
Njihov najbolj občutljiv del so noge, še posebej stopala.

 

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.