Erotične zgodbe | Seks z zdravnico

Posted by
sex oglasi

Zaradi nekaj zelo prijetnih izkušenj sem verjel v vroče medicinske sestre, nisem pa si mislil, da bom to kdaj lahko rekel tudi za zdravnice. Že nasploh so mi ženske v različnih uniformah neustavljivo privlačne, ko pa samo pomislim na dolgolaso lepotico v razpeti zdravniški halji … no ja, takrat pa me zares “useka”!

Danijela je bila vodja našega oddelka in mi kar nekajkrat nakazala, da bi bila pripravljena na kakšno avanturico z menoj. Sprva nisem verjel v to, ko pa me je “nehote” z zadnjico pritisnila ob mizo, se mi je posvetilo. Nalašč sem šel med mizo in njeno zapeljivo ritko, ko se je sklonila, da bi pobrala neke papirje, ki so ji padli na tla. Že kar nekajkrat se mi je takole nastavila zato sem preveril ali moji sumi držijo.

“Skoraj bi te …” sem pustil odprt stavek.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

“Tja pa ne maram,” se je namuznila in mi namenila zapeljiv nasmešek.

sex oglasi

Postalo mi je vroče kot še nikoli. Mi je pravkar povedala, da ne da fukati v rit?!

Kasneje me je prosila naj potegnem do večera, ker je moj kolega v nasprotni izmeni zbolel. Slutil sem, da se pripravlja nekaj velikega zato sem pristal. Pa tudi sicer nisem imel kaj početi do večera.

Ko smo pacientom razdelili večerjo sem na mobilni telefon prejel njeno sporočilo. Želela je naj se ji pridružim v zdravniški sobi, sodelavcem pa rečem, da moram na kratek sestanek. Vstopil sem v zdravniško sobo v kateri je gorela le namizna svetilka.

“Zakleni za seboj. Pa potiho,” se je oglasila nekje za menoj.

Previdno sem zaklenil vrata nato pa se obrnil in jo ugledal vso seksi in pripravljeno na akcijo. Svojo belo zdravniško haljo je razpela, da se je izza nje lepo videlo seksi rdeč modrček, njene prsi pa so kipele iz njega. Spodnji del je bil prav tako razpet in stala je v nekem izzivalnem razkoraku, ki je razkrival njeno nogo vse do razporka. Na sebi je imela najlonke, ki so jo delale le še bolj zapeljivo.

Dr. Danijela je bila zame bitje z drugega planeta. Moj kurac je bil že velikokrat trd zaradi nje a še nikoli tako zelo kot v tistem trenutku. Neštetokrat sem že fantaziral o tem, da jo obdelujem na delovnem mestu ali v kleti Kliničnega centra med vozički za perilo. Zdaj pa sem stal pred njo na samem v zdravniški sobi, ona je bila pripravljena na packarije jaz pa sem se počutil kot bi me sredi ulice do golega slekli in se mi smejali.

Pa me je slekla šele ona. Stopila je k meni in drzno potegnila vrvico, ki je držala modre hlače okoli mojega pasu. Padle so na tla, nato pa je pohotna zdravnica pokleknila nanje in mi pričela slačiti še spodnjice. Ves čas se je oblizovala in poljubljala nabreklino, ki se je bohotila izza tesno oprijetih bokseric. Kurac mi je odneslo iz njih kot vzmet, ko je preko njega potegnila rob.

Potem je s prsti objela moj ponos povsem pri korenu in se z njim pričela tolči po obrazu. Tako ferdamano seksi je to počela, da bi mi kaj lahko prišlo že samo od te njene igrice. Noge so mi vibrirale od nervoze, potil sem se kot v savni in niti premakniti se nisem mogel. Odpela je še zadnji gumb na svoji beli halji in mi predstavila svoje vroče telo. Tudi spodnjice je imela v enaki barvi kot modrček, v popku pa me je nepričakovano pozdravil okrasek v obliki kovinskega obeska.

Z nabreklim vrhom mojega kurca si je božala lica, nos, ustnice, … potem ga je vtaknila v usta. Uhh, v tista tako vroča, seksi usta in ga potegnila vase. Čutil sem kako prodiram v njeno grlo, kako ga njen jezik pritiska ob nebo in kako pohotno ga sesa. Zaprl sem oči za trenutek in užival v hipu, ki se ne bo nikoli več ponovil. Žal se mi je zavrtelo in se moral znova razpreti veke. Khm, žal? No ja, imel sem tudi kaj videti.

Nisem vedel kaj bi z rokami medtem, ko mi “dohtarca” fafa. V bistvu je Danijela moja šefica in, če ti to počne šefica potem je še toliko bolj posebno. Nekaj nenavadnega se je nabiralo v meni. Neka nikoli prebujena energija in občutki kakršnih še nisem poznal. Nekaj časa sem imel roke uprte v boke, potem pa sem dlan položil na njeno glavo kot to počnejo v porničih in skušal biti ravno prav predrzen. Še vedno sem se sam sebi zdel lesen in to ni bilo nič čudnega.

Šefica je po cuzanju mojega tiča in jajc počasi vstala in me potisnila proti mizi. Prestopil sem hlače in spodnjice, ki so ostale na tleh, ter se prepustil njenemu vodenju. Stopila je med mene in mizo, se obrnila in se sklonila naprej. Njena zadnjica je pogoltnila štrikec njenih tangic, meni pa je želelo tiča pognati proti njej.

“Saj si se želel popoldne drgniti ob mojo rit ane?” me je spomnila na zanimiv dogodek.

“Kot vem, si rekla, da tega ne maraš?”

“V rit, no ja, … odvisno. Vse ostalo pa naravnost obožujem.”

S prstom sem odmaknil nadležen rdeči štrikec in ga zamenjal s svojim trdim kurcem, ki se je na mah izgubil v njeni sočni pizdi in jo napolnil do zadnjega. Šefico je vrglo čez mizo in od tam nekje spredaj je bilo slišati njeno stokanje in mrmranje. S prsti sem ji šel skozi dolge lase, jih navil okoli zapestja, potegnil njeno glavo nazaj in jo grobo nasadil. Še glasneje je zaječala, jaz pa sem prvikrat v tisti sobi postal povsem spontan. Če si je želela grobega seksa sem ji ga moral tudi ponuditi.

Še nikoli se nisem znašel v podobnem položaju a situacija je iz mene naredila mojstra. Sam nase sem bil ponosen, ko sem jo močno nažigal od zadaj, butal ob njeni lepo popolnjeni ritnici in iztiskal sokove iz njene poplavljene pičke. Z drugo roko sem poiskal njeno čvrsto dojko, da mi kdaj kasneje ne bi bilo žal za zamujeno priložnostjo.

Kljub temu, da je sopla naj jo napolnim, sem še pravi čas izvlekel kurca, ga odložil med njeni ritnici in se pošteno izpraznil. Tako je bilo varneje kot pa tuhtati ali je potrebna prasička rekla kakšno preveč. Zadihan sem utripal na njenem hrbtu in se spraševal ali je vse skupaj sploh resnično.

“Za danes naj ti bo,” je rekla. “Ampak jutri boš pa v nočni še bolj garal.”

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.