Erotična masaža lahko pride tudi na koncu

Posted by
sex oglasi

erotična masaža

Po stresnem delovnem dnevu se je včasih težko sprostiti in biti na voljo za rundo vročega seksa. Dandanašnji tempo življenja je pač vse preveč hiter in stresen, da bi si lahko v torek zvečer želeli še kaj drugega, kot je krepčilen spanec in iluzorno bi bilo pričakovati, da je vaš partner nadčlovek, ki mu vsakodnevne tegobe ne pridejo do živega.

Če ste opazili, da je med vama čedalje manj prave strasti, je morda napočil čas, da poskusite z drugačno metodo kot je, da se potem, ko ste v postelji zavrnjeni, užaljeno obrnete stran in užaljeno kuhate mulo.

Ob omembi masaže, ali pa erotične masaže, se utegne marsikdo namrdniti, češ, da je v njegovih rokah vse premalo spretnosti, da bi lahko nekomu ponudil karkoli več kot le nerodno gnetenje. Toda ob pravilnem pristopu, ki ne zahteva ravno (precej dragih) tečajev masaže, svojemu partnerju ne boste pomagali samo do prepotrebne sprostitve, temveč morda celo obnovili nežnost in intimo vaše veze, z malce sreče pa ga celo popeljali do orgazma.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Pripravite se

Za sproščujočo masažo ne potrebujete veliko prostora, pomembno je le, da je prostor prezračen in miren ter temperatura ravno prava. Saj veste, nihče ne mara, da se ga nekdo dotika, če mu je prevroče, če je mraz pa misli samo na to, kako bi čim prej zlezel pod odejo. Če bi radi pričarali čarobno vzdušje, lahko zatemnite žarnice ali jih zamenjate z barvnimi (izogibajte se rdečim, saj so le-te simbol prostitucije, zaradi česar lahko tudi mimogrede pride do prepira), lahko pa že predhodno odišavite prostor z dišečimi palčkami ali nežnimi eteričnimi olji.

sex oglasi

Prosite partnerja naj odvrže oblačila in se uleže na ravno podlago, nato pa se približajte delu telesa, ki bi ga radi zmasirali. Če želite, se lahko slečete tudi vi, ker pa seks pride na vrsto šele pozneje in ker vas utegne dotikanje golega telesa vzburiti, zaradi česar masaže ne boste mogli izvesti do konca, to raje prihranite za pozneje. No, izbira je še vedno povsem vaša.

Uporabite masažno olje

S pomočjo masažnega olja bodo vaše roke nežno drsele po koži vašega partnerja, hkrati pa jo boste negovali ali pomagali k njeni regeneraciji. V trgovinah erotična masaža obrazase najde ogromno vrst dišečih olj, ki niso pretirano draga, tako da boste slej ko prej našli vonj, ki bo ustrezal obema, morda pa si lahko naredite tudi pravo mini zalogo in uporabite vsakič drugo.

Eksotika, sadje, stimulantni vonji … izbire je več kot dovolj. Previdnost je potrebna le v primerih, če pri spolnih odnosih uporabljate kondome, saj nekatere vrste olj uničujejo njihovo tenko membrano, zaradi česar se lahko strgajo v najbolj neprimernem trenutku ali pa če partnerjeva koža ne prenaša olj. V obeh primerih raje vzemite v roke kakšno hranljivo mleko, učinek bo namreč povsem isti.

Kako izvesti masažo

Tako, ambient je pripravljen, partner, ki ste mu obljubili nekaj nepozabnega prav tako in čas je, da izrečeno tudi uresničite. Obstajajo štiri različne tehnike masiranja in čeprav ni vsem ljudem všeč čisto vsaka, lahko greste po vrsti od prve do zadnje ter zraven poslušate govorico golega telesa pod vami. Če bo ob določenih dotikih sproščeno in voljno, to pomeni, da lahko brezskrbno nadaljujete v enakem tempu, v primeru, da se mišice napenjajo in da koža ni mehka ter vdajajoča pa s tem raje nehajte.

Nežna masaža

Z naoljeno dlanjo delajte široke in dolge krožne gibe po koži, dokler se olje ali mleko popolnoma ne vpije. Ne pritiskajte premočno in prepočasi, saj znate s tem povzročiti bolečino, vendar tudi ne preveč mlahavo in hitro, saj boste dajali vtis kot da vam za vse skupaj sploh ni mar in bi radi samo čim prej končali. Pravi recept so čutni dotiki, pod katerimi se bodo mišice popolnoma sprostile in se vdale vašim dlanem. Ta tehnika je uporabna za masažo hrbta, križa, ritnic in bokov, uporabljate pa jo lahko tudi za prehode z ene strani telesa na drugo pri drugih treh tehnikah.

Gnetenje

Gnetite, mesite ali rahlo ščipajte mišice med dlanmi in prsti vsake roke. Ta tehnika bo sprostila od stresa (ali telovadbe) prizadete mišice, najbolj uspešna pa bo, če jo boste prakticirali na hrbtnih mišicah ob vretencih (brez vztrajanja na hrbtenici) tilniku, vratu in nogah.

Pritisk

To je ena od različic gnetenja. Uporabite dlani za enakomerno pritiskanje ali pa enakomerno kroženje, ki naj bo tokrat nekoliko močneje kot pri nežni masaži. Ta tehnika bo ob pravilni izvedbi povsem sprostila vsako mišico na telesu.

Stimulacija s konicami prstov

Nekoliko bolj zakomplicirana tehnika masaže, ki ni namenjena sproščanju mišic, temveč bolj njihovi stimulaciji. S konicami prstov počasi udarjajte po hrbtu ter ritnicah in mišice, ki so jih predhodne tri tehnike popolnoma sprostile, bi morale biti kmalu spet prožne, predvsem pa veliko bolj spočite.

Zaključek masaže

Če bi radi, da je vaša masaža popolna, nikar ne pozabite zmasirati delov telesa, ki bi jih sicer bržkone pozabili. Tako podplati, kot tudi dlani, so izredno erotični deli telesa (če vaš partner seveda ni obupno žgečkljiva oseba) in z masažo le-teh boste slej ko prej povzročili, da se bo vzburil kot že dolgo ne. Pustite da roka ali noga leži na vaši dlani s palcem pa masirajte tako da začnete od zapestja (oziroma pete) proti prstom.

Čisto za konec si lahko privoščite še obraz. Začnite na čelu z rahlimi krožnimi gibi, nadaljujte do ušes in prek lic do zadnjega dela vratu. Ko boste začutili, da ste partnerja popolnoma predramili iz sivega vsakdanjika, se lahko posvetite tudi intimnim predelom. Ta del masaže je samo češnja na vrhu torte, s pomočjo katere lahko partnerju pričarate orgazem s prsti, lahko pa si tudi privoščita strasten seks, ki bi po vseh pravilih moral biti vrhunski. Ampak to ni več v domeni erotične masaže.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.