Kako seksamo Slovenci? | Izpolni anketo in se poteguj za seksi nagrade

Posted by
sex oglasi

Zadnji rezultati kažejo povečan vpliv mobilnih naprav na naša intimna življenja. Pridruži se vse-slovenski raziskavi o spolnih navadah Slovenk in Slovencev in izpolni zanimivo anketo “KAKO SEKSAMO SLOVENCI”!

kako seksamo SlovenciMobilni telefoni so se zadnja leta prelevili v “pametne” in postali naši (skorajda) najboljši prijatelji. Tako zelo dobri, da bi jim lahko rekli celo, intimni! Z nami gredo povsod. V kopalnico, pred TV, v posteljo, …

Ko beseda nanese na spletne vsebine v povezavi s seksom in erotiko je delež tistih, ki si jih ogledajo na mobilnih napravah že zdavnaj presegel 50% in je bližje 70%!

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

»Zdaj se lahko z mobilno stranjo pohvali tudi največji portal z vročimi oglasi v Sloveniji, Urgenca.com. Več kot 100.000 članov že ve zakaj so tam.«

sex oglasi

V povezavi s tem novim prijateljstvom se je rodila tudi nova skovanka “Sexsting”. Beseda sexsting je nastala iz besed “texting” in seveda “sex”, pomeni pa pošiljanje erotičnih fotografij preko MMS sporočil ali mobilnih aplikacij.

Sexting? Hmm, sliši se mi znano …

Besedo sexting so v slovarje prvič umestili v avgustu leta 2012. Zanimivo, da je že leta 2011 kar 54% vseh vprašanih parov priznalo, da so si s partnerjem vsaj enkrat izmenjali svoje intimne fotografije.

V letu 2013 je bilo ugotovljeno, da se sexting precej uporablja za izboljšanje partnerskih zvez in ima pozitiven vpliv na intimne odnose.

Vprašani so zatrjevali, da se lažje razgalijo na ta način, pridejo do potrditve in se kasneje počutijo bolj sproščeno, ko pride do dejanskega, fizičnega kontakta.

Zadnja anketa o tem, kako seksamo Slovenci, je dala zelo zanimive rezultate in tako se je v 2016 med najbolj priljubljenimi znašel tudi “Seks preko telefona”!

In kako seksamo Slovenci danes?

So se naše spolne navade kaj spremenile? Kaj nas vzburja letos? Katero znano osebo bi povabili med rjuhe? Smo kaj poredni? Razkrijte nam svoje nagajive skrivnosti in popolnoma anonimno sodelujte v NAGRADNI ANKETI »KAKO SEKSAMO SLOVENCI« – čakajo vas lepe in seksi nagrade, ter obilo zanimivih podatkov!

POZOR: Med nagradno anketo se skrivajo vroči prizori! Zaradi nevarnosti vzburjenja vam izpolnjevanje priporočamo v spremstvu privlačne osebe.

kako seksamo Slovenci anketa

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.