Kako seksamo Slovenci v 2021? | Nagradna anketa!

Posted by

Wohooo, znova je tu največja in najbolj vroča nagradna anketa v naši deželi!!!

Znano je, da se Slovenke in Slovenci v zadnjih letih precej bolj odprto pogovarjamo o seksu kot nekoč. Ampak, ali smo že pripravljeni zaupati neznancem svoje najbolj skrite in umazane skrivnosti iz intimnega življenja? Verjetno k temu precej pripomore dejstvo, da je nagradna anketa Seks in Slovenci 2021 popolnoma anonimna.

Kje Slovenke in Slovenci iščemo priložnostni seks?

Spletni portal Urgenca.com se lahko pohvali že s preko 125.000 registriranimi člani! Kar 70% teh, spletno stran obišče preko mobilnih naprav. Podatek niti ne preseneča, saj za odlično mobilno izkušnjo poskrbi vrhunsko razvita aplikacija. Raziskava o spolnih navadah Slovenk in Slovencev vsako leto nakaže gibanje trendov v spolnosti. Nekateri so izredno presenetljivi in dokazujejo, da se Slovenci precej odpiramo, ko beseda steče o spolnosti.

Kaj pa ostalo?

Kaj nam je najbolj všeč v postelji, kako je s pornografijo, smo »klasiki« ali imamo radi tudi v troje? Kako je z  varanjem, kaj pri moških najbolj prepriča ženske, da se jim »vdajo« in obratno? Ženske prisegajo/mo na nekaj malega grobosti, vezanje in podrejeno vlogo (če moški ta položaj seveda obvlada).

Čakajo te tudi SEXY NAGRADE!

Kot se za vročo nagradno anketo spodobi, so vroče tudi nagrade. Tokrat je zanje v sodelovanju s portalom urgenca.com, poskrbela seksi erotična trgovina myspicyshop.com!

erotična trgovina

Vsekakor izredno zanimiva, pikantna vprašanja, ter posledično takšni tudi odgovori. »Vroče« vabljeni k izpolnjevanju NAGRADNE ANKETE »SEKS IN SLOVENCI  2021«!

POZOR: Anketa vsebuje nazorna vprašanja in je primerna le za starejše od 18 let! S sodelovanjem v anketi sodeluješ tudi v vroooči nagradni igri ?

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.