Erotika in seks pri Slovencih

Posted by
sex oglasi

sex oglasi

Erotika in seks sta prisotna seveda tudi v slovenskih domovih. Preverite kaj razkriva anketa Seks in Slovenci!

Pri največjem portalu s Sex zmenki v Sloveniji urgenca.com, so pripravili izredno zanimivo anketo z naslovom “Seks in Slovenci”. Gre sicer za podatke iz leta 2016 a kljub temu nič manj zanimive za vse, ki nas dražita besedi Erotika in Seks.

Spletno anketo je v celoti izpolnilo 6.379 respondentov od tega 72 % oseb moškega spola in 28 % oseb ženskega spola.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Kdaj Slovenci prvič seksamo?

Moški v povprečju med rjuhe prvič skočijo v starosti 19 let, medtem, ko ženske nekoliko prej, okoli 18-tega leta. 39% vprašanih jih je odgovorilo, da so prvikrat izkusili seks z resnim partnerjem, 31% s prijateljem ali prijateljico, celo 4% pa se prvega partnerja ne spomne.

sex oglasi

Kakšno pa je kaj stališče Slovencev in Slovenk do varanja?

43% jih varanje odsvetuje saj je le to vir velikih težav, 39% jih k sreči s tem nima izkušanj, 12% pa jih varanje celo priporoča.

Koliko vprašanih je poznalo portal s sex zmenki urgenca.com?

Kar 17% jih je odgovorilo, da so aktivni člani te spletne strani za vroče zmenke, 37% jih je zanimalo in so dejali, da bodo portal preizkusili, 22% pa jih je vsaj slišalo za ta spletni portal. Torej erotika še tli v nas!

Zanimivi so bili tudi odgovori na vprašanja o nagajivosti

Nagajive zgodbe Slovencev in Slovenk ne poznajo meja, najpogosteje pa navajajo seks na javnem mestu. 46% jih uporablja spolne pripomočke, 45% je porednih preko telefona, 30% pa se jih rado igra tudi brez penetracije.

Kaj še zlasti vzburja moške?

63% moških najbolj vzburi lepa postava. 44% jih prisega na zadnjico, 37% ima najraje pri nasprotnem spolu smisel za humor, 36% pa oči.

Kaj pa orgazem?

Slovenci pravijo, da so v postelji pošteni – med anketiranimi jih 68% pravi, da še nikoli niso zaigrali orgazma.

Zelo zanimiva anketa in še bolj zanimivi odgovori, ki morda koga presenetijo. Dejstvo pa je, da se Slovenci in Slovenke precej odpiramo, več govorimo o spolnosti in smo pripravljeni tudi na kaj novega. Bistvo dobrih partnerskih odnosov je vsekakor “zdravo” dogajanje v spalnici para. K tem pa vodijo tudi odprti pogovori v katerih si partnerja zaupata kaj je komu všeč in kaj bi rada poizkusila. Razni skriti fetiši, ki nas navdušujejo nikakor ne smejo za vedno ostati skriti. Okoli nas so vedno tudi ljudje, ki tudi sami hrepenijo po izpolnitvi svojih sanj.

In zakaj jih potem ne bi izpolnili skupaj? Za začetek lahko vsekakor pokukamo na www.urgenca.com in pobrskamo med množico vročih oglasov za svojim sanjskim spolnim partnerjem.

sex oglasi na Urgenci

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.