Kaj je Ekshibicionizem?

Posted by

sex oglasi

Ekshibicionizem

Ekshibicionizem

Verjetno ste vsaj enkrat v življenju slišali, da nek moški v parku ali na ulici razkazuje svoje premoženje

Temu rečemo Ekshibicionizem

Ekshibicionisti so navadno moški stari okoli 30 let. V življenju jim je vse nekoliko preveč togo in utesnjeno. Svojo spolno zavrtost in občutek, da ima ves svet slabo mnenje o njihovi moškosti, želijo obrniti na način, da spolovilo razkazujejo v javnosti.

Navadno razgrnejo plašč pod katerim ne nosijo ničesar drugega, včasih pa “žrtev” počakajo v avtomobilu ali pa denimo na oknu. O ženskah menijo, da želijo biti večvredne in posesivne zato jim pokažejo tisto česar same nikoli ne bodo imele.

Mnenja se krešejo, a obstaja tudi mnenje o ženskih Ekshibicionistkah. Te naj bi bile večinoma pomanjkljivo oblečene, v prekratka krila, odkrivale velik del svojega dekolteja, nosila skoraj prozorne hlače skozi katere se vidi perilo ali pa to, da ga ne nosijo.

Prav tako so Ekshibicionistke ženske, ki namenoma kažejo “slikico” (denimo v lokalu razprejo noge in pokažejo, da pod krilom ne nosijo hlačk). Nekaj prikritih pa se ukvarja tudi s striptizom v katerem neznansko uživajo, ko s slačenjem kažejo moškim kako majhni in pohlevni so.

No ja, potem pa bi morda omenili le še pare, ki namenoma odgrnejo zavese ali dvignejo rolete čeprav po hiši/stanovanju ves čas hodijo goli. Seveda jim tudi seks pri prižgani luči in odprtem oknu ni tuj. Nekateri sosedje uživajo, drugi spet ne.

sex oglasi

sex oglasi

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.