Erotične zgodbe: “Zeleni smaragdi”

Posted by
sex oglasi

V fitnes studiu je brnelo in ropotalo, kot je bilo za tisto uro sredi tedna tudi pričakovano. Vitka, zaobljena, povprečna in mišičasta telesa so se potila na različnih orodjih, novinci so sramežljivo pogledovali naokoli ali jih kdo opazuje, tisti bolj vajeni so se koncentrirali samo nase in na ogledala okoli njih. Mična mladenka je nekaj korakov od mene izvajala vaje za zadnjico. In, o bog, kakšna zadnjica je to bila! Nobene vaje ni več potrebovala. Kamnita, izklesana, noro lepo oblikovana, je dajala videz, da je v prostoru le zato, da budi zavist drugim dekletom in skrbi za vroče ideje prisotnih fantov.

Ravnokar sem sem zaključil z obupanim fantom, ki si je nadvse želel atletske postave in lepih deklet a sem ga moral razočarati z novico, da to poletje še ne bo pretiranega učinka. Kot osebni trener vedno govorim resnico. Svoje postave nisem izklesal v treh mesecih in tudi nihče drug je ne bo. No ja, vsaj ne tisti, ki so precej oddaljeni od nje.

Pri vhodu sem ugledal mojo zelenooko lepotičko. Blaženega nasmeška se je bližala stojalu z utežmi in me pozdravila z zamahom roke. Odzdravil sem in krenil proti njej. Kot vedno, je želela takoj pričeti z vadbo a sem jo ustavil in ji naložil nekaj ogrevanja. Sploh predkloni so bili obvezni, da sem si lahko ponovno ogledal njeno zadnjico. Lepo je napredovala od najine prve ure.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Ura mučenja se je končala s pripravljenim napitkom in nasveti za naprej. Ob njej je v meni vedno nekaj brbotalo in me preganjalo naj jo spomnim na tisti večer. Nisem želel. Rekla sva si, da se je pač zgodilo in se ne bo ponovilo še enkrat. Potem pa je ustrelila ona.

sex oglasi

“Bi mi lahko zmasiral noge po tuširanju? Zadnje dneve me neprestano zateguje,” je rekla in pomežiknila.

Hja, sem osebni trener, a sem tudi športni maser in težko rečem ne, čeprav slutim kam vse skupaj vodi. Dal sem ji 20 minut za prho, medtem pa pripravil masažno mizo v sobici, ki sem jo imel v najemu. Lagal bi, če bi rekel, da si nisem želel tistega kar je prihajalo.

Vstopila je ogrnjena v veliko brisačo in v trenutku sem se spomnil najinega zadnjega masiranja. Na koncu je ona bolj masirala mene kot jaz njo, domov pa sva šla sproščena in potešena oba. Tokrat je bilo nekoliko drugače.

“Pa res samo masaža prosim,” se je nasmehnila s tistimi polnimi ustnicami in zapičila zelene smaragde vame.

Priznam, le stežka sem se upiral želji, da ji grem z rokama navzgor po stegnu, še dlje, povsem pod brisačo in jo zmasiram še tam spodaj. Nazadnje se je izkazala za precej živahno in nesramežljivo. Nekako sem vendarle uspel obdržati prste pred mejo bele brisače čeprav se mi je zdelo, da bi ji bilo čisto všeč, če jih ne bi. Ves čas je mrmrala kako ji paše in vzdihovala kot bi bila tik pred prvim orgazmom.

“Mmm, tole je bil res balzam za moje boleče mišice,” je rekla in odkorakala proti vratom, ko sva končala.

Kar nekoliko razočaranega sem se počutil, ko sem gledal za njo in ji zaželel lep dan. Potem pa se je nepričakovano obrnila pri vratih:

“Če imaš čas, te vabim zvečer k meni na zasluženo sladico? Jabolčno pito bom naredila.”

“Z veseljem!” sem odvrnil in se nasmehnil pri sebi.

Zvečer sem bil točen in ji prinesel darilo. Vedel sem, da ima rojstni dan čeprav mi tega ni želela omeniti. Prijetno sva kramljala na balkonu ob kavi in se pretvarjala, kot da oba ne misliva le na eno. Poizkusil sem srečo in se presedel bližje. To potezo je pospremila z nasmehom in glavo odložila na moje rame. Z roko sem jo nagonsko objel in v tišini sva se zazrla proti obali. Prelep razgled je imela s svojega balkona.

Nenadoma sem začutil njene vroče ustnice na svojem vratu. Nežno in počasi me je božala z njimi, da mi je šlo vse pokonci. Dobesedno vse!

Njena desnica se je spustila v moje naročje in poiskala izboklino v mojih hlačah.

“Upam, da mi za darilo nisi prinesel le tistega v vrečki,” me je podražila.

Hudič v hlačah je hotel raztrgati zadrgo in se izstreliti naravnost proti njej. Čutila je divje utripanje pod svojo dlanjo in nalašč še bolj božala in gnetla, da tam resnično ni bilo več prostora zanj.

“Prišlo mi bo v hlače,” sem na pol v šali pripomnil.

“Huh, to pa ne. Hočem, da te raznese v meni … globoko v meni … mmm.”

In ta stavek naj bi mi pomagal zadržati eksplozijo do pravega trenutka?

Nenadoma je vstala, z dlanjo potegnila po mojem obrazu in s konicami prstov zaključila pod brado. Obrnila se je proti stanovanju in zazibala boke proti balkonskim vratom. Kar tam bi jo zgrabil, jo prepognil preko mize ali stola in ji pokazal do česa me je pripravila.

“Pet minut mi daj ljubček, potem pa me poišči.”

Skušal sem se umiriti z mislimi o tem kako lepo je tam zunaj, se skušal spomniti urnika naslednjega dne, pomislil na sosedovo zoprno ženo, … Nič ni pomagalo!

Popravil sem si tiča, da ni več tako boleče pritiskal ob hlače in se celo poigraval z idejo, da se olajšam kar tam na balkonu. Potem sem se spomnil, da je verjetno že minilo pet minut in se tresočih nog odpravil v stanovanje. Dobro sem vedel kje me čaka. V “Rdeči sobi” kot je ljubkovalno pravila svoji spalnici.

Vrata so bila priprta in sem jih le nekoliko potisnil naprej, da sem lahko sredi velike zakonske postelje ugledal njo. Lepotico zelenih oči in čutnih ustnic, ki so ji dolgi lasje kar nekoliko sramežljivo zakrivali razgaljene prsi. Na sebi je imela le še moje darilo (erotičen kos črne čipke za zakrivanje mednožja). Spodnjice, bi temu namreč težko rekli. Noge je imela pokrčene in razprte, v posteljo pa je tiščala visoke pete svojih rdečih, lakastih čevljev.

Moj utrip je podivjal. Tudi utripanje v hlačah je postajalo vse močnejše in me prisililo k odpenjanju in slačenju hlač. Z zanimanjem je s postelje opazovala moj striptiz, ki se je ustavil pri oprijetih spodnjicah. Le te so še držale nabreklega korenjaka, da ni pokazal naravnost proti njej.

Z rokama sem se naslonil na rob postelje in se ji počasi bližal. Poljubil sem jo na koleno, pa na drugo, božal njene dolge noge, ter z ustnicami prav počasi polzel po notranji strani njenih stegen. Noge so se ji še močneje razmaknile in skozi črno čipko sem jasno ugledal njeno gladko princesko. Namenoma sem se z usti sprehajal okoli nje in se je le bežno dotaknil z licem ali brado. Njeno dihanje se je spremenilo, slišati je bilo nekaj kratkih vzdihov, njeni prsti pa so se zapletli v moje lase. Skorajda neopazno me je usmerjala k privlačnemu vzorcu iz črne čipke, ki je sedel na njenem mednožju. Tudi sam se nisem mogel več upirati želji, da jo poljubim, razkrijem in prisluhnem sladkemu ječanju, ki mi je še od zadnjič odzvanjalo v ušesih kadar sem pomislil nanjo.

Objel sem jo z usti, vroče dahnil proti njej in počasi zapiral ustnice. Boke ji je rahlo dvignilo od postelje, sopenje je za hip prenehalo, jaz pa sem s prsti odmaknil črno čipko in si zaljubljeno ogledoval vlažno lepotičko. Znova sem jo objel z usti, tokrat brez čipke in jo z nekaj spretnimi gibi pomaknil proti vrhu postelje.

“Ohh, kaj mi delaš!” je zaječala in po dolgem času spustila boke nazaj.

Z rokama sem jo prijel nad njimi, jo nekoliko potegnil k sebi in jo nasadil na pripravljen jezik. Zdaj je še glasneje zaječala. Nabrekel gumbek je dočakal svoj trenutek in za nekaj trenutkov se je izgubila v objemu sladkih dražljajev, ki so božali njena čutila.

Ko sem se nekoliko kasneje znašel nad njo in opazoval rdečico na njenih licih, ter se čudil svetlikanju njenih zelenih smaragdov, sem se nasmehnil ob misli na to, da je s petami čevljev verjetno preluknjala posteljnino.

Poljubil sem jo na našobljene ustnice in se pri tem z nabreklino med nogami dotaknil njene razbeljene muce. Neučakano je potegnila z mene oprijete spodnjice in v roko ujela štrlečega junaka, ki je končno lahko svobodno zadihal.

“Kaj bi najraje počel z menoj?” je vprašala z nekim izzivalnim tonom v svojem vzburjenem glasu.

Z rokama sem se naslonil na posteljo in se privzdignil tako visoko, da sem lahko z vrhom nabreklega tiča pobožal njen obraz. Pogladil sem tiste polne ustnice, ki so kar vabile po čem podobnem. Ujela ga je mednje in ga s prikritim nasmeškom do polovice pospravila vase. Potem je dokazala, da ji jezik ne teče kot namazan samo kadar se pregovarja glede tega koliko katerih vaj bo naredila in kolikokrat.

“Saj ti ne bo prišlo v moja usta kaj?” je šaljivo pripomnila preden ga je znova ujela v vroč objem.

Lagal bi, če bi rekel, da sem prepričan, da ne. Kar treslo me je od vzburjenja in, če bi takole vztrajala le še nekaj trenutkov, potem …

Počasi sem se pričel spuščati nazaj, jo poljubil najprej na čelo, potem na nos in usta, z vrhom vlažnega korenjaka pa risal ravno črto navzdol po njenem trebuhu, preko venerinega griča. Zadnjih nekaj centimetrov poti sem še dodatno upočasnil in se nekoliko umiril. Le toliko, da bi preživel tisti prvi juriš.

Čutil sem kako ga, s spretnimi gibi bokov in zadnjice, lovi tam spodaj. Kako s svojo vlažno češpljico poljublja nabreklo glavico čvrstega uda in ga mami naj gre naprej.

In premamila ga je.

Sprva le vrh, ki se je kmalu ujel v vročo past, nato pa počasi celega. Centimeter za centimetrom vse do do samega korena. Najina obraza sta se znašla drug ob drugem, jezika sta iskala stik, prsni koš sem naslonil na njene prsi in drgnil nabrekli bradavički pod seboj. Izmenično sva iskala zrak, sesala ustnice in jezika ter z poplesovala od pasu navzdol. Ujela sva se v nek ritmični ples in pazila, da se ne pohodiva v njem.

Zazrl sem se v njene globoke zelene oči in užival v njenem blagem suvanju od spodaj. Skušal sem najti kakšno pametno besedo, da bi prekinil tišino, a mi je na misel prišlo le:

“Ljubica, zdaj pa ti mene fukaš.”

Všeč so ji bile umazane besede med seksom. To sem ugotovil že prvič, a preden pridem do te točke potrebujem nekaj časa.

Rade volje jih je vračala:

“Veš, da te bom. Pofukala te bom do nezavesti in te potem omamljenega še enkrat,” se je zarežala nazaj.

Privzdignila je noge, me močno objela z njimi okoli pasu in jih prekrižala v zraku. Krčevito me je zabila navzdol proti sebi, da sem padel kot pokošen in ji zabil tiča v požrešno muco vse do jajc. Le predstavljal sem si lahko kako se lakasti, rdeči čeveljci pozibavajo nad menoj, ko sem vzel zalet in iz njenih ust izvabljal krike užitka in naslade. Ni marala, da bi končal v posteljo zato sem se po nekaj zadnjih sunkih v krču zagozdil globoko v njej. Le kak trenutek prej se mi je zdelo, da mi bo v objemu njenih nog prelomilo hrbet, ko je ječala in vzdihovala od ugodja ujeta v prvi orgazem tistega večera in dolge noči, ki je bila še pred nama.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.