Sex nasveti | 5 seksi trikov kako vzburiti moškega

Posted by
sex oglasi

Saj ne, da ženske tega ne bi znale, je pa včasih dobro malce spomniti česa si najbolj želijo njihovi moški

1. Zapeljiv ples

Moški že od nekdaj radi spočijejo oči na plešočih ženskah in ob njihovem zapeljivem pozibavanju prebujajo svojo domišljijo. Zapeljite ga v erotični opravi, zazibajte svoje boke in poskrbite, da bo nehal misliti na večerno tekmo in pivo s prijatelji. Dovolite si odvreči kakšno odvečno krpico a ne pokažite mu vsega. Naj ga muči domišljija in neustavljiva želja po vas.

seksi ples

3. Zmedite ga z zadnjico

Enkrat za spremembo ga ne pričakajte na hrbtu in pokrčenimi nogami pač pa se raje ulezite na trebuh in izzivalno privzdignite svojo zadnjico. Obožuje jo in pogled na napeta hlebčka ga bo hitro spravil ob pamet. Naj vas boža in slači spodnjice z vas medtem, ko mu pomagate s svojimi izmuzljivimi boki.

4. Zadovoljujte se pred njim

Če ga želite oviti okoli mezinca, lezite nasproti njega in se pričnite izzivalno božati po prsih in mednožju. Naj s pogledom začuti vašo dlan in spretne prstke, ki se poigravajo s tako želenim plenom v njegovih očeh. Raznežena češpljica, ki se čedalje bolj predaja vašim prstom ga bo premamila kot med. Svetujte mu, da se še on poigra s svojim ponosom. Užitek zagotovljen.

Ženska samozadovoljevanje

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

5. Ponudite mu oralo

Nikoli ne boste zgrešile, če boste s svojimi zapeljivimi ustnicami objele njegovega korenjaka. Pogled od zgoraj mu bo zameglil razum, vroča usta na njegovem junaku in vaš spreten jezik pa ga bosta pahnila na sladko pot pogube brez povratka. Komentirajte, bodite predrzne in pohvalite njegov ponos, ki bo napel vse moči, da doseže še dodaten centimeter svoje veličine.

sex oglasi

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.