Erotični pripomočki | Analni rep/čep!

Posted by
sex oglasi

Človek si je izmislil Analni rep!

Ob poplavi vseh mogočih in nemogočih spolnih pripomočkov in igračk, si je nekdo domislil, da bi bilo lepo videti bejbo kateri iz ritke štrli živalski rep. Na voljo so čisto pravi košati repi vseh vrst in oblik!

Zajčji, pasji, lisičji, redki, košati, kratki in dolgi

Vas draži misel na ritko vaše drage, ki zapeljivo poplesuje pred vašimi očmi in ob tem še bolj zapeljivo miglja s čisto pravim repom?
Potem takoj odskakljajte na splet in poiščite spletno trgovino z erotičnimi pripomočki kjer prodajajo tudi te izredno zanimive reči. Analni rep je dejansko videti kot pravi pravcati rep, ki ima na vrhu čep katerega se vstavi v analno odprtino in že je na red za poplesovanje pred partnerjevimi očmi.

Si predstavljate?

Zgodba … “ONA je na vseh štirih, ON tik za njo … počasi preneha z božanjem joškov, dlani prestavi na čvrsto in napeto zadnjico, se počasi približa s prsti košatemu repku in nagajivo pocuka zanj. Partnerka zamijavka od presenečenja in se zapeljivo namuzne potem pa le še tiho prede in vrti s tisto seksi ritko.
ON privzdigne njen repek in podenj pristavi boleče nabreklega tiča, ki že nekaj minut komaj čaka, da ga raznese globoko v njej. Po nekaj prvih sunkih ON že sanjari kako bo čez nekaj minut s svojim oteklim tičem zamenjal seksi repek …”

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

 

sex oglasi

Morda vas zanima tudi:

En komentar