Evine erotične zgodbe | Hotel pregrehe

Posted by

Prestižen obmorski hotel, strežba od spredaj in zadaj, krasen razgled s terase in sami odlični gostje. Prelestne ženske, postavni moški in veliko pregrešnih misli na enem mestu. Recept za …

ODLOMEK: A čutila je dotike. Ujela je njegove poglede, ki so odkrivali njeno telo. Čutila je vroče poljube na svojih vzburjenih prsih in takrat so ji strašansko nabreknile bradavičke. Male izdajalke so mu povedale kaj se odvija v njeni glavi. Znova si je nadel tisti nasmešek. Nekega malega hudička je opazila v njem. Potem je z očmi božal njene dolge in prekrižane noge. Verjetno je tuhtal kakšne spodnjice nosi in takrat se je pokvarjeno nasmehnila ona. Sklonila se je preko mize in mu namignila.

“Nimam jih.”

Vse je bilo jasno. Telepatsko vprašanje in fizični odgovor. Oba sta vedela kaj se dogaja, med njima ni bilo več skrivnosti. Le še vprašanje, ali se bo zgodilo že tisto noč.

V hotel sta se vrnila že skoraj kot parček. Držala ga je pod roko, on pa se je trudil skriti oteklino v lahkotnih kratkih hlačah. Ko je že ravno razmišljal, da bi jo povabil še na eno pijačo k sebi, ga je prehitela.

“Bi mi morda hotel pogledat klimo, ker nimam blage veze kako jo vklopit. Ponoči bo vroče se mi zdi.”

Preberi celotno vročo zgodbo!

erotika in erotični oglasi

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.