Erotika ves dan

Posted by
sex oglasi

Erotika se lahko prične že zjutraj, na delovnem mestu. Bežen flirt, kasneje na kavi in se konča v postelji

Erotika

Ljudje besedo erotika radi povezujemo s seksom in posteljnimi aktivnostmi, pa ni vedno tako. Da pripelje do tistega med rjuhami, je potrebno prej postoriti še marsikaj. Nekateri boste rekli “pa saj se damo kdaj dol tudi kar tako, naenkrat”. Drži, a do tega trenutka se je moralo zgoditi še marsikaj četudi si tega nismo vtisnili v spomin.

Erotika je denimo lep pogled svetlolase sodelavke, ki izza svojega ekrana kuka proti tvoji delovni mizi. Malo te zaščemi, potem pa kmalu pozabiš na delo in le še čakaš, iščeš tiste nagajive oči. Ko jih ugledaš znova si upaš poslati sporočilo v katerem jo vabiš na kavo. Ona ve kam to pelje. Ko ti potrdi, je vse skupaj že zelo erotično čeprav se nekateri s tem ne bi strinjali.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Na kavi se dogovorita za pijačo po službi. Po tisti pijači pa se nenadoma znajdeta doma. Ona se z rokama obeša za tvoj vrat, ti ji pohotno segaš pod krilo. Ugotoviš kako zelo, zelo si te želi njena princesa vlažnosti in potrebe zato jo prisloniš k steni. Hiter seks se odvije kar v stoje. Po možnosti nato zavijeta v kopalnico, se rešita vseh cunjic, stopita pod prho kjer ti ga ona zapeljivo obdela s svojimi usti.

sex oglasi

Mmmm … kasneje se zadeva zaključi v veliki udobni postelji kjer se mečkata vse do jutra. Naj gre za pričetek resnega razmerja ali pa le seks za eno noč. V zadnjih 24h je bilo okoli vaju toliko erotike, da se je kar iskrilo. Navadno se takšna razmerja ali močno zavlečejo ali pa so skrajno kratka. A kar je najpomembneje, sladka!

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.