Erotične zgodbe | Nimfomanka sem in kaj potem?!

Posted by
sex oglasi

Čakala sem ga v najini najeti sobi in za trenutek sem že pomislila, da ga ne bo. Zamujanje ni bilo v njegovi navadi. Po celotnem telesu me je ščemelo, roka mi je uhajala k mednožju in že sem si predstavljala kako jezdim na njegovem vedno pripravljenem kurcu.
Oblečena sem bila v najbolj erotično perilo kar sem jih tiste dni našla na spletu. Znova sem si razvezala haljo in se zadovoljno ogledovala v velikem ogledalu. Rdeče črna kombinacija perila se je krasno podala mojim temnim očem. Ponosna nase sem opazovala svoje izklesano telo za katero garam iz dneva v dan.
Izplača se.

Z dlanmi sem se pogladila po vzburjeni koži, pobožala prsi, ki so se vzburjene napenjale izza tesnega modrčka, z drugo roko pa sem si segla med noge. Upala sem, da se ne bom preveč vzburila kajti zares ga nisem nameravala pričakati z mokrimi spodnjicami. Takšnih še ni videl in vedela sem, da bo prezadovoljen.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Ko je vstopil mu je na ustnicah že igral tisti tako pokvarjen nasmešek. Dobro sem ga poznala in vedela, da je takrat najbolje pripravljen. Haljo sem elegantno spustila na tla in se mu postavila na ogled.
Bil je več kot zadovoljen z videnim in mi s prstom pokazal, naj se obrnem okoli. Pokazala sem mu še svojo potrebno ritko, se z dlanmi nekajkrat udarila po ritnicah in se zavrtela nazaj. Spodnjic praktično ni bilo. Trakec v riti, spredaj pa le toliko rdeče-črne tkanine, da je objela mojo pohotno pičkico.
Na sredi je bila narejena zareza zaradi katere spodnjic ni bilo potrebno sleči s sebe, ko je prišlo do fuka.

sex oglasi

»Sploh veš kaj mi delaš?« je zavzdihnil in se z desnico prijel za vse bolj polno mednožje.

Skozi hlače sem videla kako se vzpenja njegova batina, kako zelo si želi tistega kar so videle gospodarjeve oči. Stopila sem proti njemu in še sama potipala oteklino, ki je silila iz hlač. Iztegnila sem jezik, ga polizala od brade do čela, potem pa pokleknila k njegovim nogam. Previdno sem odpela zadrgo in pohotnega pogleda strmela v razporek skozi katerega je končno pokukal njegov kurac.

Dame in gospodje, kurac brez konkurence!

Z desnico sem občudujoče spolzela po njem, ga objemala s prsti in se še enkrat več čudila njegovi veličastnosti. S prsti nisem prišla naokoli, njegova moda pa so pošteno zapolnila mojo dlan, ko sem jih potežkala. V ustih se mi je od silne potrebe nabralo kar nekaj sline, ki se jo spustila na toplega kurca pred seboj. Sprva le na nabreklo glavico, ki sem jo pričela lizati, jo počasi sesati in jemati v usta.
Opazila sem kako so se mu napele prav vse mišice, ko sem ga prvič vzela v usta do konca. Ja, kljub izjemni velikosti sem ga pofafala kot prava mojstrica, čisto do jajc.

Kar nekaj treninga je bilo za menoj, tako na kurcih, kot tudi vibratorjih in ostalih pripomočkih, da sem uspela osvojiti to veščino.

»Resnično fafaš kot kraljica,« je rekel in položil dlan na mojo glavo.
Klečala sem na preprogi in goltala velikega kurca, z jezikom sem občudovala utripajočo žilo pod njim in si z rokami gnetla joški, ki sta že lezli izza pretesnega modrčka.
Za hip sem ga vzela iz ust in se posvetila mošnji in jajcem. Izmenično sem v usta jemala zdaj levo, zdaj desno, nato pa se ponovno lotila celega kurca. Ko sem naslednjič debelo glavico začutila globoko v svojem žrelu, je pošteno zgrabil za moje lase in me nabil do kraja.

»Pofukal te bom do nezavesti!« je nenadoma skoraj zavpil.

Prijel me je pod rameni, me dvignil in me vrgel na posteljo. Njegov kurac je smešno poskakoval še vedno objet v razporku njegovih hlač. Odpel jih je, potegnil iz njih pas in se končno slekel. Majico je skorajda strgal s sebe, jaz pa sem ga razkrečena, s sredincem in kazalcem v poplavljeni pizdi, opazovala. Izgledal je fenomenalno. Njegovo telo je bilo le malček od popolnosti, njegov štrleč kurac pa je bil videti enostavno božanski.

Pognal se je med moje noge in se z jezikom zadrl v razporek mojih spodnjic. Od ugodja me je vrglo v zrak, noge so se mi napele na vso moč in čutila sem kako ga z mednožje suvam v obraz.

»Me boš pofukala v obraz?« se je zarežal in znova vtaknil svoj jezik v odprtino ter stresel z glavo.

»Če me ti ne boš s svojim kurcem, potem te bom,« sem odvrnila.

Videla sem kako si je z roko segel med noge in se prijel za batino. Potem se je dvignil nadme in mi žugal z njo. Ko me je poljubil, sem na jeziku čutila sok svoje pohotne pičke, ki je poplavljala preko vseh meja. Nato sem na vhodu občutila utripajočega kurca, ki je počasi silil vame, na koncu pa tudi prodrl in me ob krikih napolnil prav do zadnjega centimetra.

»Še jajca bi ti zarinil noter, da veš!”

Ko bi mi jih vsaj, sem si mislila. Tudi dva naenkrat bi vzela, pa še enega v rit. Tako potrebna sem bila kot vedno kadar sem z njim. No ja, v resnici sem ves čas potrebna, ampak z njim je to vendarle nekaj posebnega.

Z rokami je grabil za moji joški, ju končno osvobodil modrca, nato pa se zagrizel v štrleči bradavici okrašeni z zadnjim krikom intimne mode. V eni sem imela Amorjevo puščico, okoli druge pa kovinsko zvezdo z vzorcem čipke. Z zobmi je previdno stiskal okoli okrasja, z jezikom pa bezal boleče nabrekli jagodi sem ter tja.

Stokala sem in vzdihovala, kmalu celo kričala. Vedela sem, da naju bodo znova gledali postrani sosedje, pa tudi hišnik, ki je bil vedno blizu, a nisem si mogla pomagati. Zato pa sva najela tisto bedno sobo bogu za hrbtom, da sva se lahko hodila fukat, ko nama je to pasalo.

Z boki je močno prihajal med moje noge, suval s svojo dolgo sulico vame in bolščal z očmi naravnost vame. Dobro sem poznala ta pogled. Na trenutke kar nekoliko strašljiv, neprepoznaven, zamaknjen. Prihajalo mu je kot besni živali, kot demonu, ki se je po tisočletnem spancu prebudil ves potreben in bil pripravljen svojo prvo žrtev preklati na pol s svojim ogromnim kurcem.
Ni me preklal na pol, ga pa je potegnil iz mene, ga krepko objel s prsti tik ob korenu in se skobacal preko mene. Z drugo roko mi je privzdignil glavo, da sem se z usti dotaknila njegovega vrha, jih odprla, on pa je naslednji trenutek eksplodiral vanje. Prihajalo mu je kot, da ne bo nikoli konec. Ob tem je stokal in hropel, si drkal debelega kurca in kar naprej brizgal vrelo spermo proti mojemu obrazu. Čutila sem kako se ta lepi na moje lase, preko oči, ušes in povsod drugje.

Ko je končal je onemogel za hip zdrknil navzdol, se usidral med jedri joški in drgnil obnju. Stežka sem prihajala do zraka, s prsti odstranjevala lepljivo snov s svojih vek in ga končno ugledala pred seboj. Zadihanega, potešenega in strašansko zadovoljnega.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.