Erotične zgodbe | Popolno jutro

Posted by
sex oglasi

Bilo je popolno jutro, ki se je pričenjalo z zvokom rahlega naletavanja valov. Svež vonj po borovcih je prihajal skozi priprto okno, iz kuhinje pa je prijetno dišalo po sveže kuhani kavi. Ni se mi dalo odpreti oči.

Sanjaril sem o vsem lepem okoli sebe, o njej kako mi v prosojni oblekici ponuja kavo in se še malce poigra z menoj preden vstanem in grem v trgovino po kruh.

Ne vem ali sem s svojim intenzivnim razmišljanjem o tem povzročil naslednje dogodke ampak za hip mi je postalo povsem vseeno. Odločil sem se, da bom o tej teoriji razmišljal kasneje.

Še vedno sem mižal, ko je tiho vstopila v spalnico. V glavi sem jo videl kako stoji pri vratih in me opazuje. Nepremično je stala tam, jaz pa sem se pretvarjal da spim. Pa tako rad bi odprl oči in jo pogledal.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Slišal sem njene korake, ko se je približala k postelji. Ta se je rahlo udrla, ko je sedla nanjo, potem pa se je sklonila nadme. Čutil sem njeno bližino, slišal njen utrip srca in vonjal tisto sveže dišeče bitje, ki je bilo le kakšen centimeter oddaljeno od mene. Nežno me je poljubila na usta, jaz pa se niti zganil nisem. Še enkrat me je poljubila in takrat sem komaj opazno priprl veke, da bi si jo ogledal.

sex oglasi

Resnično je bila oblečena v tisto prosojno oblekico, ki je bila na njej prej za okras kot karkoli drugega.

Znova sem zaprl oči in le zaigrano zaječal, ter se nekoliko obrnil proti njej. Z dlanjo me je pogladila po razgaljenih prsih in s prsti spretno smuknila pod rjuho, ki je zakrivala spodnji del mojega telesa. Čutil sem kako mi nagajivo grebe z nohti po koži, se igra okoli popka in preizkuša mojo igro.

Nato se je spustila nižje, šla s prsti skozi kratke dlačice, da bi na koncu položila svojo razprto dlan na moj speči ud. Imel sem velike težave, da sem ostal količkaj miren in se še naprej pretvarjal, da spim. Pričela me je nežno božati in me še enkrat poljubila na usta.

»Spiš, ali se samo delaš?« mi je zašepetala na uho.

Nisem mogel več. Nasmehnil sem se in nekoliko odprl oči.

»Saj sem vedela,« je rekla prepričano in še naprej božala moj ud.

Ta se je pričel prebujati iz spanca, postajal vse večji in trši vse dokler ni dodobra zapolnil njene dlani. Zobe je zarila v spodnjo ustnico, prosojna tkanina ji je razvezana zdrknila preko prsi in v soju sonca skozi priprto okno je bila videti kot boginja erotike.

Z roko sem segel proti njej in jo zgoraj povsem razgalil. Njene jedre prsi so bile videti kot najokusnejše, zrelo sadje. Dvignil sem se k njej, da bi jo poljubil nanje. Potem sem jo potegnil nazaj nase in si dal duška. Ljubkoval sem tisti čudoviti dojki, dražil bradavički, ki sta nagajivo zaštrleli v moja usta, z rokama pa božal božansko, napeto zadnjico.

Oba sva bila gola, kot je to navada na najinih dopustih. Z mednožjem mi je sedla preko korenjaka, ki je že pošteno stal in ga zdaj božala s svojo vročično češpljico. Vse od korena tiča pa do nabrekle glavice ga je drgnila s svojo muco.
Lepše kot karkoli na tem svetu, bi rekel. Čutil sem kako se noro vlaži, kako potrebna postaja. Njena usteca so se prisesala na moje ustnice, vročica ji je žarela iz lic in njeno dihanje je postalo tako hudičevo seksi.

Sesal sem njen jezik, še vedno božal tisto, od boga dano, ritko in sanjaril, da se dajeva dol na peščeni plaži nekaj metrov stran od hiše. Prejšnji večer sva počela prav to in bila sva si edina, da lepšega seksa v življenju še nisva imela.

S prsti sem ji zaril med čvrsti ritnici in segel vse do vlažne češpljice, potem pa potegnil roko nazaj preko njene napete zadnjice. S konico prsta sem ji šel nagajivo preko danke in še močneje posesal njen jezik. Takoj se je spomnila prejšnjega večera, ko sva potešila njeno radovednost in prvič obdelala tudi mucino sosedo.

Njeno telo se je treslo od vzburjenja in božanje velikega tiča s povsem mokro češpljo, ji očitno ni bilo več dovolj. Boke je potiskala vse višje in višje, dokler ni vrh mojega junaka zdrknil med njena stegna in se postavil v položaj za napad. Potem je počasi spustila boke nazaj, se z vlažnimi sramnimi ustnicami naslonila na vrh nabrekline, nato pa ga leno, počasi vzela vase.

Zadrhtela je po celem životu, njen izraz na obrazu pa je za nekaj trenutkov obstal v nekem drugem času. Ni se spremenil vse do trenutka, ko je čvrsto sedela na zadnjem centimetru, njej tako ljubega, orodja. Tudi meni je jemala sapo njena pohota, mamljivo stokanje in predvsem gibi s katerimi me je znala vedno povsem zasvojiti. Ničesar mi ni bilo potrebno storiti. Vse je počela sama.

Čvrsto sem zgrabil za njeno seksi zadnjico in ji pomagal pri dvigovanju in spuščanju nazaj na mojega junaka. Moja velika žila je divje utripala globoko v njej, moda mi je od naslade vleklo v trebuh in pomislil sem na to kako lepo je lahko življenje.

Ljubila sva se navsezgodaj, v kuhinji me je čakala kava, zunaj prelepa plaža, sonce in dobra družba. Zvečer pa ponovno ta prelestna lepotička v svojem elementu, odeta v prosojno oblekico, radovedna v iskanju novih spolnih izkušenj in potrebna kot le kaj.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.