Eva poroča: trenutni rezultati ankete “Kako seksamo Slovenci v 2019?”

Posted by

Drage moje in dragi moji, čas je za prve “vroče” številke izpod rjuh Slovenk in Slovencev!

Kot verjetno že veste, je ta hip v teku velika nagradna anketa “Kako seksamo Slovenci v 2019”. Rezultate nabiramo že lep čas in tudi nabralo se je že lepo število odgovorov. Ti so zelo zanimivi in razkrivajo kako zares poredni smo Slovenci v naših posteljah (ali pa v tujih). Seveda pa ne le v posteljah hehehe!

Prvi seks pri …

Trenutni rezultati kažejo, da se največ Slovencev, svoje prve spolne izkušnje, loti pri 17 letih. Največ moških je odgovorilo, da jih je prvič seksalo s prijateljico, doma pri starših. Zanimivo, ženske so povedale, da so prvič seksale z resnim partnerjem. Kar se želja, glede kraja prvega seksa tiče, bi jih največ najraje seksalo na morju, med počitnicami.

Kje gledamo vsebine za odrasle?

Ko beseda nanese na ogled vsebin za odrasle (slike, filmi), je še vedno na prvem mestu mobilni telefon. Splet je dandanes poln tovrstnih, žgečkljivih vsebin in nič nenavadnega ni, da za ogled le teh najraje posegamo po mobilnem telefonu. Vseskozi je z nami, je majhen, skrit in nudi visoko kvaliteto predvajanja. Na drugem mestu sledi prenosni računalnik.

via GIPHY

Iskanje partnerja preko spleta

Največ jih je odgovorilo, da si partnerja preko spleta iščejo osebe, ki ne iščejo resne zveze. Torej, partnerja za eno noč, ali kratkotrajne intimne zveze. Večina “srečnežev” je odgovorila, da imajo spolne odnose večkrat na teden, nato sledi “enkrat na teden”, na tretjem mestu pa so že tisti, ki seksajo “bolj redko”.

Ženske si v postelji najbolj želijo moškega, ki ima domišljijo, je dobro tehnično podkovan in je nežen. Na drugi strani moški hrepenijo po ženskah, ki so vedno pripravljene na akcijo in same rade prevzamejo pobudo.

“Dragi fantje, tudi punce imamo rade pobudo na drugi strani”

Na vprašanje “Bi si upali vaše najljubše spolne prakse preizkusiti z osebo, ki bi jo spoznali na Urgenca.com?” jih je velika večina odgovorila z “Seveda!”. Torej, dobrodošli na brezplačen preizkus največjega sex oglasnika pri nas URGENCA.COM! Na portalu je že preko 110.000 članov, ki iščejo spolnega partnerja, naložili pa so že preko 50.000 vročih fotografij!

Kaj pa bolj neobičajne reči?

Največ anketirancev je odgovorilo, da so že seksali preko telefona in pri seksu uporabili spolne pripomočke. Ženske največkrat uporabijo klasični vibrator medtem, ko moški posežejo po obročkih za penis. Pri pozah sta si trenutno prvo mesto razdelila oralni seks in jahanje.

V prihodnje vam zaupam še nekaj drugih pikantnih podrobnosti, zato spremljajte portal Evin Svet. Lahko pa vam namignem še eno vročo podrobnost … daleč najbolj zaželena znana Slovenka med moškimi je … Tanja Žagar!!!

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.