Privoščita si “Ta hitrega”!

Posted by
sex oglasi

Vsi si prizadevamo za čim boljšo ljubezensko tehniko, pozabljamo pa na radost in užitek, ki ga prinaša spontanost.

Trenutek nebrzdane strasti prinaša veliko več, kot le silovit in strasten užitek.

Prednosti

Katere so prednosti hitrega seksa? Partnerja ponovno odkrijeta, da se telesno še zmeraj privlačita. Nekatere ženske prisegajo na hitri seks. Ker ni vnaprej predviden, se lahko popolnoma prepustijo partnerjevi strasti. Trenutki, ko se te polasti s »silo« so nekaj zelo vznemirljivega. Izredno vznemirljivo pri hitrem seksu je tudi to, da sta pri tem oba partnerja vsaj delno oblečena.

Položaji

Tudi položaji se pri hitrem seksu ponavadi precej razlikujejo od položajev pri klasični spolnosti. Nenavadni gibi in lega telesa ustvarijo nova, vznemirljiva občutja, ki jih je nemogoče ponoviti v bolj obvladanih okoliščinah.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Izbira prostora

Prav tako je tudi prostorov in trenutkov za hitri seks nešteto. Če čutite željo po seksu, izberite oblačila v katerih ste zlahka dosegljivi (za ženske je to precej lažje). Že zaradi takšnega oblačenja se številne ženske počutijo veliko bolj seksi – to pa s telesno govorico posredujejo partnerjem.

sex oglasi

Pogosto pravijo, da je kakovost spolnega odnosa odvisna od skrbne predigre, ki žensko dovolj vzburi, da se ji nožnica ovlaži. A če je razpoložena za hiter seks, se bo nožnica ovlažila v trenutku.

Nekatere ženske ta vrsta spolnosti zaradi izredno močnih in strastnih čustev sploh daleč najbolj vzburja.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.