Erotične zgodbe | Njeni veliki joški

Posted by
sex oglasi

veliki joški

Kot, da ne bi bilo dovolj, da je že tako ali tako ves čas na udaru tipov zaradi svojega izgleda, si je omislila še strašanski dekolte!

Mojca je tisti dan zažigala po Pagu in trezne delala pijane, ter pijane, trezne. Ko so jo videli po plaži hoditi s tistimi svojimi bombami, so ljudem vilice padale do tal.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Pa ne le fantom, da ne bo pomote. Tudi ženske so zijale za njo in se čudile. Mojca je bila naravna lepotica, narava pa ji je k popolnemu paketu dodala še ogromni, lepi veliki joški in vitko telo. Njena ritka je bila prav tako čudežna a zaradi velikih joškov ni velikokrat prišla do izraza.

sex oglasi

Ko je Mojca zagledala pravo mesto za svojo brisačo, je to odložila na tla na tak način, da so vsi okoli nje čakali samo še kdaj ji bo potrgalo naramnice in ji bodo joški padli ven.
Očitno je kupovala kvalitetno robo kajti to se ni pripetilo. Je pa nekoliko za njo prišel temen moški, jo prisrčno objel in jo z desnico pogladil po joških. Okolica je vzdihovala, fantje od nevoščljivosti, punce pa zaradi tipa, ki je bil videti kot filmski igralec iz Hollywooda.

Na sebi je imel le kopalke skozi katere pa je bilo jasno videti obrise enormnega uda. Mojca je z roko segla proti njemu in se ga za hipec dotaknila. Prisežem, po plaži se je razlegel vzdih množice kot bi nekdo v finalu Svetovnega prvenstva pravkar zgrešil imenitno priložnost.

Nekaj časa sta se tako muckala nato pa je on vstal, ji pomagal na noge in se skupaj z njo sprehodil proti kampu. Tam sta zavila v njegovo prikolico, ta pa se je že po nekaj minutah pošteno tresla.

Pogled skozi okence ti je odkril, da jo tip z velikim tičem obdeluje prav med veliki meloni, ona pa se na vsa usta reži in skuša z jezikom doseči vrh nabreklega kačona. Tudi njemu se je smejalo, kajpak. Z veseljem je počakal, da mu je za hipec z usti objela vrh korenjaka, potem pa se znova zapodil med obline.

Mojca je kričala kot zmešana, ko jo je vrgel na posteljo in ji noge poslal pod strop. Na koncu so pristale na njegovih ramenih, on pa s celim tičem globoko v utripajoči muci, ki je bila tisto jutro urejena prav posebej zanj. Vedela je, da obožuje pobrite češplje. Slišala je, da takšne zelo rad liže in upala je, da bo prišel tudi do tega.

Še vedno je vreščala, on pa jo je mlatil z rokami po zadnjici in z modi ob stegna vse dokler ni zaripel izvlekel svojega enormnega orodja in ga nekajkrat vrgel skozi pest. Sperma je brizgnila iz cevi in prekrivala Mojčino potno telo, se lepila na njene velike joške ji zakrivala rjave nabrekle bradavice. Komaj je prihajala k sebi od vsega lepega, on pa se je že zapodil z usti med njene noge. Sklenil je, da ne bo edini, ki mu je prišlo.

Tudi Mojca pa ni potrebovala več dosti. Ko se je z usti prisesal na njeno razbeljeno, potrebno češpljo, je nekajkrat globoko vdihnila, potem pa ni več prišla do sape. S podplati se je uprla v nizek strop, se nekoliko privzdignila in opazovala mojstra na delu. Žal ni zdržala do konca. Vrglo jo je nazaj, telo so ji preplavili neverjetni krči in njeno telo je pričelo poskakovati po skromni postelji. Joški so ji dobesedno plavali v zraku, njeni boki pa so suvali tako hitro, da se je ubogi ljubimec komajda še znašel med njimi.

Za konec ji je poplavljeno češpljo zarinil štiri prste in jo obdelal do zadnjega krika, do zadnjega sunka z boki in do zadnjega kančka zdrave pameti. Tisti dan ni bila več sposobna za med ljudi, zato pa je toliko raje zvečer počakala na svojega junaka in mu gola priredila zapeljiv ples z jasnim povabilom med rjuhe.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.