EROTICDAYS – VEČ KOT LE EROTIČNI SEJEM!

Posted by

Prvič v Ljubljani erotični dogodek malo drugače – Eroticdays – več kot le erotični sejem, edinstvene, ekskluzivne in še nikoli prej videne predstave s področja industrije za odrasle!

Vročica bo prestolnico zajela 18. in 19. novembra (Litostroj dvorana L-56), ko bo na sceno stopil tudi glavni protagonist, italijanski erotični žrebec in prava porno legenda Rocco Siffredi! Tisti, ki industriji sledijo nekoliko bolj podrobno ga poznajo tudi pod imenom Italian Stallion.

Na kar 6 različnih odrih bo prestolnica gostila tudi druge akterje nočnih jezdecev, ki segajo v sam vrh zabavno erotične industrije. 45 vseh nastopajočih imen znotraj 100 različnih dogodkov v dveh dneh na 6 odrih, od glavnega odra na katerem bodo potekali Main stage performansi, do Educational in Freeky Space-a teatra, kjer bodo potekala izobraževanja, Spicy Swingers odra, Ladies space in VIP odra idr.

Kopica delavnic!

Ne bo pa vroče zgolj na odrih in okrog njih. Eroticdays bo v Ljubljani poskrbel tudi za vse tiste navdušence, ki si želijo s seboj domov odnesti nekaj dodatnega znanja in ne le žive slike vročih prizorov. Tako bo tokrat mogoče prisostvovati na Shibari & Bondage delavnici, kjer se boste od mojstra naučili umetnosti vezanja.

Pravo umetniško vizualno doživetje za tiste, ki radi gledajo! Biti vezan na umetnost, ustavljen čas, breztežno lebdenje, sprostitev, sprostitev in vse ostalo se stopi. Andrea Ropes je vsekakor mojster, ki ga ne smete zamuditi! Popeljal vas bo v drug svet.

VEČ INFORMACIJ O SEJMU!

Delavnica plesa na drogu

Vas veseli ples na drogu? Morda bi tudi sami pričeli s to vrsto neverjetno erotične rekreacije, ki je mnogo več kot le predstava za moške. Na delavnici boste ugotovili, da gre za pravo mojstrstvo obvladovanja svojega telesa, moči in ideje.

Ples ob drogu je tako vadba za celotno telo, kot tudi sredstvo za popestritev vašega spolnega življenja. Če iščete vodnik o plesu ob drogi za začetnike, se vsekakor oglasite!

Dogodek je seveda namenjen le 18+ obiskovalcem. Doživite strastno in nepozabno vzdušje več kot le erotičnega sejma Eroticdays!

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.