3 nasveti za dober seks!

Posted by
sex oglasi

seks in erotika

Vsi se kdaj vprašamo ali v postelji počnemo vse, da bo naš seks popoln in ali partnerju nudimo kar potrebuje

Vprašanje pa je, ali sploh vemo kaj si partner od nas želi?

Izkažemo se z dobro večerjo, morda kozarčkom vina in pravim vzdušjem. Vse poteka naravno in kmalu se znajdeta v objemu. Poljub na poljub, morda malce zaplešeta ob lepi glasbi, plesni koraki pa vaju ponesejo vse do spalnice. Tam počasi slačita cunjice, eno za drugo, vzburjenost narašča in kmalu se prepustita strastem, ki so preplavila vajini telesi.

Seks je bil odličen, ni pa nujno, da za oba.

1 Pogovarjajta se o seksu

Ena večjih napak je zagotovo premalo informacij. Nekateri pari so precej zaprte narave in zelo redko spregovorijo o temi, ki se imenuje Seks. Ta beseda marsikoga prestraši čeprav ni nobene potrebe za kaj takšnega. Že čez dan odprite počasi to temo, izberite pravi trenutek in napeljite pogovor na spolnost. Če se boste sami odprli, se bo odprla tudi oseba na drugi strani. Pogovarjajta se o fetiših, kaj je komu všeč in kaj ne.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

S pridobljenimi informacijami, ki jih boste eno za drugo sestavljali nekaj časa, boste v vajino posteljo prinesli eksplozije navdušenja. Izkoristita ogled erotičnega filma in se pomenita ob različnih akcijah. Spremljajte odziv partnerja na prizore analnega seksa, oralnega seksa, BDSM in podobno.

sex oglasi

2 Vzemite si čas za seks

Čeprav občasno še kako paše kakšen “hitri” pa je načeloma bolje, da si za seks vzamete dovolj časa. Naj se vam ne mudi, ne glejte na uro in ugasnite mobilni telefon. Vzemite si čas za petting (predigro), raziskujte partnerjevo telo in odzive na posamezne dražljaje. Hitro boste izvedeli kaj partnerju bolj ustreza in kaj ima raje. Še bolje je, če med seksom spregovorita kakšno besedo o tem kaj vama je všeč. Vzburjenje je na vrhuncu in jezik se razveže kot po kakšnem kozarčku vina. Tu ne govorimo o anketiranju partnerja :). Le kakšno provokativno vprašanje v smislu “Ti je všeč, ko te takole, …?”.

3 Po seksu ostanite s partnerjem

Nekaj najslabšega kar lahko storite po seksu je, da se obrnete na drugo stran in zaspite. Velja tako za moške kot tudi ženske. Dobro veste, da nam paše še nekaj crkljanja, kakšna sladka beseda in pohvala. Poslušajte partnerja, če vam želi med vrsticami kaj povedati. Nekatere ženske strašansko “žulijo” kondomi, a svojega nelagodja ne želijo na glas deliti z moškim. Morda je potrebno le zamenjati proizvajalca, drug material, način kontracepcije. A, ker ne govorita o tem, jo bo žulilo še naprej, posledično pa bosta tudi ob nekaj akcije. Naj vama ne bo nerodno. Glede na to, da sta se drug pred drugim že slekla, vama ne bi smelo biti pretežko.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.