Erotične zgodbe | O potrebni dami iz 5. nadstropja

Posted by

Tatjana je v obdobju pandemije in vseh omejitev uspela spregledati dejstvo, da je dobila novega (zelo seksi) soseda. In končno sta se srečala …

fafanje

*odlomek

Nekajkrat se je “po nesreči” dotaknila njegove roke, nato pa v nekem trenutku pustila svojo na njegovi. Znova sta se ujela s pogledi, le da sta tokrat drug drugemu gledala naravnost v dušo in srce. Opazno je pričela globlje dihati, njene ljubke prsi so kipele izza razpete bluze in takrat je pomislila, da morda le niso tako zelo majhne. Opazno se je slinil nad njimi in ji dovolil, da mu je šla z roko po stegnu ter preverila stanje med nogami.

“Sem prehitra zate?” se je naredila neumno.

“Moj bog, ne!” se je prestrašil, da bi nehala. “Zdi se mi, da se poznava že 100 let.”

“Potem sva istih misli,” je rekla in potegnila zadrgo navzdol.

Segel je po njenih joških, s prsti zdrknil za razpeto bluzo in jih pričel pohotno božati. Skozi prste je odseval svojo dušo in občutke, ki so ji govorili, da je nor na malce starejše od sebe, pri tem pa je bila Tatjana zares pička in pol. V resnici si je kje zunaj sploh ne bi upal nagovoriti. Zdela bi se mu nedosegljiva zanj. Zdaj pa mu je v njenem stanovanju oblizovala vrh popolnoma nabreklega tiča, ki si tisti dan česa podobnega res ni mogel obetati.

Preberi celotno vročo zgodbo!

erotika in erotični oglasi

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.