Seksi telesa niso naključna | Video

Posted by
sex oglasi

Morda ste mislili, da imajo zapeljiva dekleta seksi telesa dana od matere narave a to vsekakor ne drži. Za raven trebuh in napeto zadnjico pošteno garajo.

Prijateljica, ki je mimogrede postavna za znoret, mi je dan ali dva nazaj ob kavi razlagala kaj vse počne, da je videti takšna kot je. Njen urnik je ubijalski kljub temu, da nima redne zaposlitve, doma pa se komajda kdaj dotakne hišnih opravil. Kuha na ravni petletnice, topel obrok zanjo pa pride le v dveh oblikah. Ali iz restavracije ali pa iz mikrovalovke.

Seveda ima tipa, ta pa dobro plačo, da lahko razvaja oba. Brez dvoma pa zna razvajati tudi ona in je v tem prekleto dobra. Celo tako dobra, da ji verjetno nikoli v življenju ne bo potrebno skuhati poštenega kosila pa bo vseeno dobro prišla skozi. Ne predstavljam si, da bo morala nekoč skrbeti za otroka a je kar je.

Mlada dama po imenu Manca ima dolge, brezhibne blond lase, popoln obraz in nasmeh za katerim se bleščijo že skorajda moteče beli zobje, njena postava pa je nekaj zares neverjetnega. Njene prsi so (bojda) naravne a stojijo, kot bi bile izklesane. Njen trebuh je raven kot deska in prepreden z mišicami, njena super seksi ritka pa čvrsto nasajena na par fenomenalno dolgih nog.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Njen slog je glamurozen in fantje se je dobesedno bojijo pa čeprav si ga nešteto fantov na skrivaj meče na roko ob misli nanjo. Na kavo je nazadnje prišla oblečena v oprijete rdeče hlače in topom, ki se je s spodnjim robom z zadnjimi močmi oprijemal njenih jedrih joškov. Razgaljen in seveda zagorel trebušček je imela okrašen z okraskom, ki se je svetlikal v popku. Visoke pete so še dodatno podaljšale tistih 1,82cm, pod velikimi sončnimi očali pa so se šobile srčaste, polne ustnice. Človek bi kar padel po njej in se ji med slačenjem in otipavanjem opravičeval dokler bi pač šlo.

sex oglasi

Punca vsak dan trenira v fitnesu in delo z utežmi vsake toliko zamenja tudi z aerobiko. Praktično v studiu zapravi časa za eno normalno redno službo. Verjetno mi ni potrebno dodajati, da se krepko poti za svoj izgled s katerim na kolena meče moške in ženske.

Kako približno je videti življenje teh “garačic za seksi telesa” pa si lahko ogledate v spodnjem videu. Pa veliko užitka!

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.