Kaj je tantrična masaža?

Posted by
sex oglasi

Tantrična masaža
Vsem kdaj pa kdaj godi masaža. Spretno gnetenje zakrčenih delov telesa, ali pa morda kar erotična masaža pri kateri se spretni prsti lotijo naših bolj intimnih predelov.

Ampak, kaj pa je tantrična masaža?

To je odlična predigra, ki “stare dobre akcije” ne izključuje. Posvetita se drug drugemu na čutni ravni, ki naj bo uvod v najslajše orgazme. V zahodnem svetu je pomen tantre prerasel v enostavno razlago: posvečen seks, duhovna seksualnost, seksualna duhovnost. Pri tantrični masaži gre za dotikanje seksualne in duhovne dimenzije v vsakem izmed nas, in to s polnim sprejemanjem, pri katerem objamemo dvojnost tega sveta. Masaža je ples energije, je ples ljubezni. Zveni precej zapleteno in “onostransko”, pa ni. Masaže se gotovo nihče ne brani.

No, bistvo pri tantrični masaži, kljub temu, da je tesno povezana s seksom in erotiko, ni doseganje orgazma/orgazmov. V tem primeru je bolje poseči po erotični masaži. Če se boste osredotočali na seksualni in ne na čutno-duhovni vrhunec, boste lahko zamudili veliko prijetnih doživetij. Tu je pomembna pot, ne cilj. Pustite, da se vsak trenutek, vsak občutek razvije do potankosti, do dvojega vrhunca. To je meditacija, je umetnost, pri kateri človek samega sebe izrazi s čutnostjo in zavedanjem. Dotik mora raziskovati brez zahtev in brez pričakovanj. Tehnika tantrične masaže se bo sprva zdela okorna, pač, tehnična, vendar bo s časom postala rutina, ki bo negovala telo, misli in duh. Odtujite se od zunanjega sveta in si pustite čutiti. 

To so bili zgolj nekakšni napotki, ki vas bodo mogoče pritegnili, da poskusite uživati tudi drugače. O tem, kako lahko z dotikom razvajate svojo ljubljeno osebo, vam bo znala povedati kakšna knjiga. Verjemite, partner(ica) vam bo hvaležen/-na.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

sex oglasi

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.