Erotične zgodbe: “Jutranja erekcija”

Posted by
sex oglasi

Saj veste fantje tisto, ko vaš prijateljček vstane pred vami. Jutranja erekcija je presenetila tudi mene

Prebudil sem se iz nekih nenavadnih sanj, si mencal oči in preklinjal nad, znova, trdim kurcem. Te jutranje erekcije so me spravljale ob živce. Tišči te scat za znoret, ti si ga pa lahko samo vržeš na roke. A kaj, ko bi namesto orgazma tisti hip raje scal.

Pogled na uro je razkril, da imam za vse skupaj še dovolj časa. Tjaše ni bilo več v postelji in predvideval sem, da je šla v službo. Odgrnil sem rjuho in se hudoval nad kopjem med mojimi nogami.

“Scat moram, bumbar!”

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

V tistem trenutku je v spalnico vstopila Tjaša. Čudil sem se njeni pojavi zgoraj brez in v tistih seksi spodnjicah, ki so tako lepo poudarile njena ljubka hlebčka.

sex oglasi

“Kaj se čudiš? Si pozabil, da sem do ponedeljka prosta?”

Mater, saj res! Prejšnji dan mi je povedala a kaj, ko je nisem poslušal. Ves dan sem zijal v njene joške in razmišljal kako jo bom nabrisal. Do treh zjutraj sva se žgala in še zdaj lahko slišim njene glasne vzdihe in ječanje, ki so me v sanjah verjetno pripravili do ponovnega “vstajenja”.

“Tole reč morava spraviti dol. Pristavila sem za kavo.”

Hm, se pravi nekih pet minut. V svojem slogu je zakorakala proti postelji. Boki so se krepko zazibali, joški pa sledili ritmu udarcev nog ob tla. Takoj si vedel, da je manekenka.

Z rokama se je uprla v rob postelje in se sklonila naprej proti mojemu mednožju. Z ustnicami je pobožala nabrekel vrh, ki je napenjal moje spodnjice in s kolenom pričela plezati na posteljo. Skozi tkanino sem čutil njeno vročo sapo, ki pa pri spuščanju kopja ni prav nič pomagala. Previdno je odmaknila hlačke in se zagledala v stoječega kujona.

“Poglej no kako velik je,” se je čudila kot bi ga še ne bila videla.

Oklenila se ga je s svojimi vitkimi prsti in merila koliko ga še gleda ven. Tisti del je nato lepo vzela v usta in pričela sesati nabreklo glavico za katero se mi je zdelo, da jo bo razneslo v njenih ustih. Če sem se še malo prej držal na komolcih, mi je zdaj zmanjkalo moči. Padel sem nazaj in se zagledal v strop. Pa tako sem jo rad opazoval pri fafanju.

Za hip je prenehala.

“Voda bo kmalu zavrela,” je rekla, ko je videla, da prav hitro ne bo šlo.

Nenadoma se je znašla nad menoj in mi svoji čvrsti joški položila na obraz. Božansko, vam povem!
Z roko si je segla med noge, umaknila hlačke s svoje požrešne pičke in jo naslonila na razbolenega kurca. Namesto ledu, sem na bolečega kurca dobil vrelo pičko. Zdrknila je navzdol po stojanu in vrgla nazaj svoje dolge lase. Bila je videti kot boginja, ko se je zibala v mojem naročju in se nabijala na bolečo otrdlino.

“Ta hip je zame le ena stvar pred jutranjo kavo.”

Vedel sem kaj misli. Želela si je, da jo napolnim s svojim orgazmom in ji ponudim obraz mučenika, ki se žrtvuje za njeno dobro pa čeprav je bilo ravno obratno. Uživala je v opazovanju mojega zadovoljstva. Včasih se mi je zdelo, da celo bolj kot v svojem.

Ta ženska zna res brutalno dobro fukati. Roke so se mi po njenem usločenem hrbtu spustile na kamniti ritnici, ki sta od atletike in fitnesa izklesani odlično sedli v moje dlani.

Pozabil sem na bolečino v nekaj ur stoječem kurcu in se prepustil njenim veščinam. Dvigoval sem se k božanskim joškom, jih ljubkoval, se igral z nabreklimi bradavicami in se spraševal ali je mogoče, da mi že prihaja. Misel na to, da bova gola pila kavo sredi kuhinje in jo bom nato, prepognjeno preko pulta še enkrat nažgal od zadaj, je bila vzvod za to, da me je dobesedno razneslo v njej.

Čutil sem kako mi vrelo seme brizga iz pekočega tiča, kako se razliva vanjo in jo hkrati dela še bolj voljno. Lotila se me je prijetna omedlevica in pozabil sem že, da sem se šele pred nekaj minutami prebudil. Njena mokra in od sperme polna pička se je snela z mojega kurca. Popravila si je hlačke potem pa odšla iz sobe.

Ne vem, če je minila minuta, ko je zaklicala:

“Ljubček kava je pripravljena! Če imaš še vedno trdega pa jaz tudi!”

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.