Erotične zgodbe | Izpolnil mi je vse želje in jaz njemu

Posted by
sex oglasi

erotične zgodbe

Bil je moj duh iz svetilke in mi izpolnjeval želje zato je bilo na mestu, da sem kakšno tudi jaz njemu

Nikoli si nisem mislila, da bom naletela na moškega, ki mi bo tako učinkovito izpolnjeval skrite želje. Kot bi bral moje misli je skorajda vedno naredil pravo potezo in korak v pravo smer. Bil je kot Aladin, ki tleskne s prsti in že je na tebi prečudovita obleka, se znajdeš na pravljični obali ali pa le v primerni restavraciji z najljubšo hrano pred seboj.

Bila sem prvič zares zaljubljena. Seks je bil odličen in bilo ga je vedno na pretek. Seks je v mojem življenju ena izmed ključnih točk, ko ocenjujem svojo partnersko zvezo in srečo, ki jo v meni pusti. Trajalo je nekaj časa preden sem iz njega izvrtala skrite fetiše in želje, ki so se podile po njegovih nemirnih mislih. Vedno sem vedela, da mu je všeč nekaj posebnega a nikoli nisem prišla do vseh podrobnosti.

Potem sva se enkrat, zleknjena v gugalnik na terasi, ljubkovala in se pogovarjala. Njegova roka je bila globoko v mojih spodnjicah kjer so se prsti spretno poigravali z mojo vzburjeno mucko. Vsake toliko sem se sklonila k njegovemu stoječemu korenjaku in mu namenila kak poljubček ali dva. Ga za hip vzela v usta, ga malce razvajala, potem pa se spet privzdignila, da bi ga poljubila na usta. Pogovor je tekel v smeri fetišev, ki jih vsi mi seveda imamo. Nekateri povsem običajne glede posebne frizure tam doli in podobno, spet drugi pa precej bolj zanimive in celo neverjetne. O teh pa seveda precej težje spregovorimo.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

A dober partnerski odnos se gradi na zaupanju in podobnih pogovorih. Ko sva z mojim “Aladinom” prebila to zadnjo mejo, so skrivnosti prilezle na plan. Nekatere bolj, druge manj presenetljive ali, če hočete, vznemirljive. Vse prejete informacije sem skrbno shranila v svoj spomin in mu konec tedna priredila večer, ki ga nikoli ne bo pozabil.

sex oglasi

Kakšno uro pred njegovim prihodom sem se skrbno urejala pred velikim ogledalom v spalnici. Popoldne sem nakupila nekaj prav posebnih kosov perila in zavila celo v erotično trgovino kjer sem se oborožila z igračkami, ki so že tudi meni večkrat burile domišljijo. Ugotavljala sem, da so njegovi fetiši precej kompatibilni s tistim kar sem si potiho želela tudi sama, a nikoli upala razkriti kateremu od mojih jebačev.

Ko je vstopil, je bil videti kot, da bo zdaj, zdaj padel v nezavest. Pozabil je zapreti usta in zijal v sexy bejbo v zapeljivi pozi sredi velike postelje. Oblečena v črno čipko, nedrček, ki je pokrival samo četrtino prsi, skrajno zapeljive spodnjice s posebnim razporkom med nogami, dolge noge so krasile izbrane hlačne nogavice, za zaključek pa če izredno “dolgopeti” čevlji, ki so se sijoče lesketali in vabili bližje. Moji dolgi, temno rdeči kodri so bili razpuščeni in divji, vrat pa mi je krasil eleganten, črn čipkast trak s kovinsko kroglico.

Po nekaj trenutkih je seveda prišel k sebi in videla sem kako zelo ga je vzburil prizor, ki ga je pričakal. Njegove oči so bile povsem razprte, roke pa so se mu kar malce tresle, ko so se dotaknile mojega razbeljenega telesa. Božal me je z rokami, očmi, kasneje pa tudi z jezikom in usti. Ni me slačil. To je bila ena od njegovih skritih želja, da je ženska oblečena v spodnje perilo, ki dopušča prav vse brez, da bi ga slačil. Čutila sem ta njegov poseben naboj, ki je bil precej drugačen kot sicer. Če sem prej menila, da je strasten v postelji, težko opišem kakšen je bil tokrat. Povsod ga je bilo dovolj. Če je še ravnokar sesal moje ustnice, je naslednji trenutek že polnil mojo muco s svojim jezikom. Za hip sem uzrla njegovega trdega tiča in gladka moda nad svojim obrazom, potem pa sem ga že imela do jajc med nogami. Še nikoli nisem bila tako glasna kot takrat. Seksu sem morala reči fuk, saj je bil povsem drugačen kot navadno. Še bolj strasten, bolje rečeno, divji, nebrzdan.

Med enim kratkih premorov sem izpod postelje potegnila nakupljene igračke in pripomočke za posteljne radosti. Njegove oči so se znova povsem razprle in takrat me je pogledal s tistim pogledom “A si ti normalna”. Seveda tudi z velikanskim nasmeškom na obrazu in povsem otroškim navdušenjem v očeh.

Analni čep, vaginalne kroglice, poseben vibrator s stimulatorjem anusa, obroček za penis, več vrst lubrikantov z različnimi okusi in par oblazinjenih lisic za roke in noge.

“Saj ni treba, da vse preizkusiva danes,” sem ga upajoče pogledala.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.