Erotične zgodbe | Silikon ni samo za v joške

Posted by
sex oglasi

Elegantno opremljena soba v rustikalnem slogu je bila povsem drugačna kadar je bila v prostoru ona. Misteriozno dekle svilene kože, prodornega pogleda. Sedela je tam na zofi, v mini krilu s prekrižanimi nogami. Očala so jo naredila hudičevo privlačno. Lepe prsi so se bohotile izza bele bluze in ga mamile k sebi.

Vzel si je čas. Odložil je ključe na mizo, si razvezal kravato in jo vrgel čez stol. Nekoliko je razpel svojo belo srajco in v svojih elegantnih čevljih prav počasi prišel do nje. Stal je pred njo, jo opazoval in se sam pri sebi smehljal. Iztegnil je roko, ji dlan položil na prsi in jih pobožal. Z vrhovi prstov je gladil tisto popolno, svilnato kožo. Dišala je po parfumu, ki ga je delal pohotnega. Sklonil se je k njej, jo poljubil na vrat, z roko pa počasi segel pod krilo.

Ni bila vlažna, a tega niti ni pričakoval. Gladil je njena stegna, potem pa ji počasi slekel hlačke. Ko se je vzravnal, si je odpel zadrgo športno elegantnih hlač in iz njih potegnil svojega curaka. Ta je že na pol stal in ni bilo treba več veliko, da je povsem otrdel. Z nabreklo glavico ji je pričel božati ustnice in ga počasi tiščati mednje. Z vsakim novim sunkom je bil globlje.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Dlan ji je položil na teme in se samozavestno gibal z boki naprej in nazaj. Senzor v sobi je končno dojel, da je nekdo tam in vklopil glasbo. Rad je imel romantične zvoke medtem, ko se je posvečal njej. Gledal jo je v oči in se vedno znova čudil kako žive so. Goltala je njegovega tiča, on pa pripravljal načrt kako mu bo prišlo prvič.

sex oglasi

Njegovi znanci so mu vsak dan najedali kako srečen je, da mu posel teče in ima denarja na pretek. On pa na to nikoli ni pomislil. Pogrešal je nekaj drugega, nekaj pristnega. Njemu se je življenje zdelo prazno. Ja, z denarjem si lahko privoščiš marsikaj, ampak ali si zato srečen?

Potegnil je tiča iz njenih ust, ki so ostala rahlo odprta kot bi se čudila tej potezi. Segel je za njen hrbet, od nekod potegnil tubo lubrikanta in si z njim namazal korenjaka. Potem jo je prijel za noge, jo potegnil k sebi, da je njena zadnjica pristala na robu zofe in ji krilo potisnil preko bokov. Prijel jo je za koleni in ji noge potisnil v zrak. Njena gladka češpljica ga je pričakala pripravljena in ga sprejela celega. Mastnega, drsečega in obilnega. Njena pička je bila fenomenalno tesno prilegajoča in prilagodljiva.

Po nekaj minutnem nabijanju, jo je obrnil okoli in se zazrl v prelepo, napeto zadnjico. Klofuta, dve, … nobene rdečice. Razmaknil je čvrsti ritnici in, od lubrikanta, mastnega tiča naslonil na ritno luknjo. Sprejela ga je v enem “šusu” brez ugovarjanja. Ritmični sunki ob njeno telo kar niso in niso ponehali vse dokler se ni izlil. Sprva vanjo, potem pa še po njej.

Zadovoljen, potešen, a v glavi še vedno nekoliko prazen, se je sesedel v zofo poleg nje in segel po škatlici cigaret. Prvi dim mu je pasal, potem pa ne več. Naslonil se je nazaj, premleval v sebi ali je to vse kar si želi od življenja. Ne, moral bo zaživeti kot človek in trošiti prisluženi denar.

Na žive punce in ne na silikonske lutke, pa čeprav so dandanes že videti kot prave. 10.000€ za silikonsko, ki se ne pritožuje in je vedno na voljo ali pa nekaj 100€ za pravo? Moral bo poizkusiti še to drugo varianto, sicer bo končal kot robot.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.