Erotične zgodbe | “Vedno za”

Posted by
sex oglasi

Turoben dan, dež, mraz, ki grize do kosti v njej pa neutolažljiva želja po njegovem golem telesu

Zdaj že izurjena, je z lahkoto posnela nekaj erotičnih fotografij. Telefon je postavila na polico, nastavila timer in se v svojem erotičnem kompletu pričela zvijati po prostorni postelji. Potem je šla po telefon, izbrala tri najboljše fotografije in mu jih poslala s pripisom:

“Mmm, dragi … pogrešam te!”

Na odgovor ni dolgo čakala. Pripeta slika jo je spravila v dobro voljo. Nato je odgovorila:

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

“Ampak jaz ga hočem v sebi :)”

sex oglasi

Vedela je, da ne bo zdržal. Kljub temu, da je bil v službi, bo pustil vse in jo prišel pofukat. Tako zelo jo je rajcalo to, da je imela tako močan vpliv nanj.

Kmalu se je oglasil zvonec domofona in čez nekaj sekund je stal pred njo. Zapeljiv kot vedno, nekoliko moker od dežja a zato še toliko bolj seksi. Srajca se mu je nekoliko prilepila na mišičaste prsi, lasje pa so se mu svetili od vlage.

Tudi ona je bila vlažna. Še bolj kot, če bi ležala na dežju. Komajda je za seboj zaprl vrata, ko se mu je pognala v naročje in se ga oklenila z rokami in nogami. Svojo potrebno muco je pritisnila ob njegovo mednožje in kaj kmalu prebudila spečega junaka.

Odnesel jo je po hodniku, se boril z njenim jezikom v ustih in z roko iskal kljuko vrat od sobe. Odložil jo je na posteljo na kateri se je tako rada zvijala in fotografirala, potem pa si slekel srajco. Vrgel jo je na fotelj, si odpel hlače in opazoval njene požrešne oči, ki so komaj čakale, da ga zagledajo. Zdaj je bil že spodobno utrjen in se je ponosno postavil pokonci pred njo. Po vseh štirih je prišla na rob postelje in se kot mačka pocrkljala z obrazom na njegovem udu.

Njeno fafanje ga je vedno znova navdušilo. Kako je ta bejba vlekla kurca … to je bilo nekaj neverjetnega. Skozi tista seksi, vrela usta je začutil vso njeno potrebo. Sesala ga je vse do korena, ga pogledala v oči in se počasi oddaljila. Z dolgimi nohti je nagajivo grebla po velikih modih in z vrhom jezika opletala po vrhu povsem trdega tiča.

Ni imel veliko časa. Kljub vroči pički pred seboj, je vseeno imel rad tudi svojo dobro plačano službo. Potisnil jo je na hrbet, jo obrnil okoli, prijel za boke in potegnil nazaj. Zdaj je tista njena seksi zadnjica visoko molela v zrak, ravno prav visoko za njegovega korenjaka. Čutil je kako mu od silne želje utripa velika žila tam spodaj.

Potegnil je spodnjice z napete ritke, si prste ovlažil na njeni čudoviti pički, potem pa nekajkrat zarinil vanjo svoj jezik. Sladko je zaječala, še močneje dvignila boke in le še čakala, da jo napolni tisti njegov velik, trd kurac, ki ga je imela tako zelo rada.

Zagrizel je v sočni ritnici, ju poljubljal, nato pa vstal, se prijel za trdo batino in jo zaril vanjo. Njen krik je napolnil sobo, ko je šel vanjo čisto do jajc. roke ji je vrglo naprej, z obrazom pa je zarila v posteljo. Z rokama je krepko prijel za njene boke in jo divje fukal z vse močnejšim ritmom. Vedel je, da ne potrebuje predigre saj je vse to počela že pred njegovim prihodom. Potrebovala je le še tisto kar ji je dal. Debelega, trdega kurca globoko v potrebno pizdo, ki je stiskala tisto pošast v sebi.

Za hip se je povsem ustavil in z velikim veseljem opazoval kako se zdaj ona nabija nanj. Bila je tako zelo blizu vrhunca, ko je prenehal. Neskončno je užival v tistih njenih zadnjih sunkih, ko se je nabijala nanj, se z ritko zaletavala nazaj, ječala, kričala in se končno stresla kot bi ji kdo skozi telo spustil električni tok. Tudi sam je odprl vse ventile in eksplodiral skupaj z njo. Globoko v njej. Tako kot je imela najraje.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.