Erotične zgodbe | “Erotika na vlaku poželenja”

Posted by
sex oglasi

Naključno srečanje z bogatašem ji je odprlo vrata v nek nov, sprevržen svet, ki ga prežemata erotika in nepričakovano

Hans ni bil tipičen bogataš okoli 60-ih let kakršne so lovile ženske z nosom za denar. Sandra je v nekem klubu naletela na postavnega 45-letnika za katerega se je izkazalo, da je spletni milijonar. Nekaj njegovih projektov je šlo v višave in zdaj je živel na veliki nogi. Kljub temu ni bil nadut in na nikogar ni gledal z viška. Vzel si je čas za prijatelje, rad je spoznaval nove ljudi in rad je dajal.

Svoj prosti čas, nasvete, denar, … vse. Sandra je bila postavna tridesetletnica, učiteljica joge in pilatesa. Njena postava je govorila o tem “na ves glas”. Svetlolasi in modrooki lepotec ni potreboval denarja za podiranje žensk. Mu je pa prav prišel.

S Sandro sta se spoznala slab teden preden je imel namen kreniti na neko zanimivo pot. Z dotedanjo punco sta se razšla in mislil je že odpovedati rezervacijo za luksuzni vlak s katerim bi se odpeljal preko Benetk vse do Carigrada. Zdaj pa je njeno mesto krasno zapolnila Sandra. Vitka lepotica s prelepo zadnjico in čudovitimi temnimi očmi, ki so ga požirale od glave do pet. Bil je prijeten sogovornik, pozoren in vljuden a, ko je beseda nanesla na seks, se ni zadrževal.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Rekel je, da je prestar, da bi se mučil z osvajanjem in zapravljal dragocen čas. Govoril je, da smo ljudje seksualna bitja, ki ves čas mislimo na seks pa čeprav tega nočemo priznati. S Sandro sta se hitro ujela in videti je bilo, da brez težav deli njegove ideje. V seksu sta se noro dobro ujela, njegova hiša, polna vsemogočih pripomočkov, pa je bila idealno gnezdo za sproščanje erotične energije.

sex oglasi

Erotika je bila vsekakor globoko vtisnjena tudi v vsak pogovor, ko je ta nanesel na potovanje z vlakom. Ko se je znašla na njem, ji je postalo jasno zakaj. Bogatija brez meja, vse bleščeče, razkošno, pregrešno drago. Vlak pa poln privlačnih moških in žensk vseh starosti s polnimi denarnicami. Hitro se je nalezla duha brezbrižnosti in občutka, da je za nekaj dni lahko vse kar si želi. Lepotna kraljica, ki s svojo ritko spravi v posteljo prav vsakega moškega na na vlaku, za njo pa so zavistno, pa tudi pohotno, pogledovale celo ženske.

Iz Hansovih besed je lahko razbrala tudi, da mu niso tuje menjave partnerjev, tako-imenovano swinganje in, da nič kaj ne bi bil hud, če bi jo videl z drugim. Še več, celo erotično se mu je zdelo opazovati svojo partnerko pri seksu z drugim. Takrat je Sandra prvikrat pomislila, da ga je prejšnja zapustila prav zaradi tega. Sicer pa ji je bilo vseeno. Njej so bile njegove ideje všeč in prav nič se ni branila tega, da bi uresničila nekaj svojih skritih želja.

Ja, tako je. Pred svetom je v sebi skrivala veliko željo po seksu z dvema pa po izkušnji z žensko, pa po seksu z neznancem, grobostih in marsikaj bi se še znašlo na njenem spisku. Po pravici povedano, je bila potrebna od trenutka, ko je stopila na tisti vlak. Ves čas se je naslajala pri sebi ob idejah, ko se v najrazličnejših situacijah znajde s tem in onim v njegovi kabini.

Simpatičen Šved si jo je že takoj na začetku prilepil na seznam, prav tako njegova mična spremljevalka. Oba tako švedsko zlatolasa in belih zob, da si ni mogla zamisliti idealnejših partnerjev. Pri tem flirtanju jo je opazil njen Hans in se ji sklonil preko ramena.

“Že fukaš?” se je nasmehnil.

Ni ji bilo nerodno. Samo prikimala je in dovolila njegovi desnici zdrsniti med njena stegna. Miza je bila ravno pravšnja za zakrivanje pa čeprav to niti ni bilo potrebno. Skoraj vsi gostje so kazali znake erotičnega naboja zato je naslednja vest ni pretirano presenetila.

“Swingerski vlak je, veš?” ji je šepnil na uho. “Zato me je Lucia zapustila pred potovanjem. Ni me želela deliti s kakšno rusko bogatašinjo.”

Sandri pa je bila ta ideja všeč. Vzburjala jo je misel, da bi ga vzela medse in denimo svetlolaso Švedinjo, medtem, ko bi ji Bjorn lizal muco. Svetlolaska bi sesala njegovega tiča, gledala pa njo in jo prosila za še eno minuto. Potem bi ga prevzela ona. Fafala bi mu nabreklega kurca vse dokler ne bi nemočno zastokal, da mu prihaja. Kurca bi usmerila v Švedinjo in ji pobelila obraz. Potem bi ji jezik potisnila globoko v usta in razprla noge pred njenim možem, ki bi s kurcem prodrl v njeno vlažno pičko.

Že prvi večer se je njen scenarij uresničil, nadgradila pa ga je še z nekaj domišljije. Dva povsem različna para sta se takoj ujela v postelji njunega kupeja, ki je bil zares enormen. Misel na to, da nalašč niso zaklenili vrat, jo je še dodatno vzburila. Želela si je, da bi nekdo nehote odprl vrata v želji, da bi ju povabil na kozarček ali dva, potem pa se jim pridružil, ker ne bi mogel samo gledati ali pa s trdim tičem oditi za šank.

Ta izkušnja je bila tako nora, da se je prebudila v nek nov svet o kakršnem še sanjati ni upala. Za vedno bi ostala na tistem vlaku, ko bi le lahko. No ja, vseeno pa je bilo pred njimi še nešteto kilometrov in kar nekaj noči katere bodo znali dodobra zapolniti s svojo domišljijo. Jutro je bilo kot nobeno, prav tako zajtrk pospremljen s tistimi neopisljivimi pogledi drugih potnikov:

“Mmm, kako je huda … in ta njena ritka pa ustnice, … gotovo je dobro obdelala svojega žrebca … in šele tistega Šveda. Le kaj sta počeli packi v isti postelji, … ko bi le vedeli.”

No ja, morda pa še boste. Nekateri vsekakor.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.