Izbrati pravi kondom

Posted by
sex oglasi

Izbrati pravi kondom je kot izbiranje tekaškega copata. Lahko te udobno pripelje do cilja, lahko pa te sredi proge pusti na cedilu.

Kako torej izbrati pravi kondom?

Premajhen kondom lahko povzroči težave z erekcijo, ali se celo strga kar pomeni velik problem tako zanj kot zanjo. Po čem se ravnati in kako izbrati pravo velikost?
Ena možnost je vsekakor precej domača in dokaj zanesljiva. V roke vzamemo kartonasti del WC papirja in potisnemo svoj ponos v najtršem stanju skozenj. Če se izkaže, da je okoli korenjaka ostalo še nekaj prostora, potem bo za vas vsekakor najboljša izbira “Small” velikosti. Če se vam zdi, da se vaš korenjak ravno prilega kartonastemu ohišju, potem je za vas prava izbira “Medium”. V kolikor pa se penis znajde v ovoju pretesno ujet, potem ste srečni in ponosni lastnik penisa, ki potrebuje kondome velikosti “Large”.
Če se vam je v preteklosti že kdaj primerilo, da se je kondom strgal potem naslednjič vsekakor posezite po večjem.

Kondom za zaščito in maksimalno izkušnjo

Za tiste, ki želijo biti zaščiteni a kljub temu čutiti karseda veliko, je prava izbira “Ultra-thin”. Najtanjši kondomi za čim več čutnosti. Tanjši kondom nikakor ne pomeni slabše zaščite saj gredo prav vsi kondomi skozi enake teste in so na koncu vsi pripravljeni zdržati obremenitve katerim jih boste podvrgli.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Kondom Climax Control

Če imate težave s prezgodnjim izlivom bo to prava izbira za vas. Vrh kondoma je še posebej obdan z lubrikantom, ki bo poskrbel, da bo trenje ravno pravšnje in vas ne bo sililo hiteti k cilju.

sex oglasi

Kondom Ribbed

Kondomi z gubami, ki lahko povzročijo še več užitka, lahko pa se pripeti, da njej nikakor ne bo všeč. Torej, pred uporabo se vsekakor posvetujte s svojo nežnejšo polovico ali ji takšna izkušnja godi.

Kondom Latex-Free

Alergični ali alergične na lateks?
Ni problema. Vse več podjetij izdeluje kondome, ki niso iz lateksa. Kožni izpuščaji in srbečica tako postanejo preteklost. Kondomi Latex-Free so narejeni iz materiala imenovanega polyisopren. Pari, ki se srečujejo z alergijo na lateks navdušeno poročajo, da jim ti kondomi rešujejo zveze.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.