Presenečenje v garderobi | Gej zgodba

Posted by
sex oglasi
Gej zgodbe

Presenečenje v garderobi

“Videl sem te kako si me opazoval,” mi je rekel na uho, ko se mi je približal od zadaj.

Dobil me je! Ujel me je s prsti v marmeladi, kot se reče. Resnično sem ga opazoval. Njegovo pojavo, čudovito, atletsko telo in vsako mišico posebej. Le kako ne bi, ko pa mi je po fitnesu v garderobi gol hodil pred očmi. Opazoval sem ga že prej, med vadbo. Ko si je naložil nove uteži in se šel testirat. Bil je nezlomljiv in vedno od-delal vaje do konca.

Njegovo telo je bilo tako napeto in mišice po vadbi še vedno čvrste. Vse je bilo čvrsto. Tudi tista stvar za menoj, tik pod golimi ritnicami. Čutil sem kako dreza obme s svojim nabreklim tičem in mi kaže, da mu ni prav nič nerodno. Komaj sem lovil sapo od silnega vzburjenja. Nor sem bil nanj, a se trudil, da tega ne bi kazal. Kdo ve kako bi od-reagiral, sem si vedno mislil.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Vedno se mi je nekako dozdevalo, da je gej, ampak tega nisem mogel vedeti zagotovo. Po fitnesu je ponavadi v lokalu sedel z dekleti. Oboževala so ga. Njega, njegovo mišičevje, carski nasmeh in njegove bele zobe. Bil je popoln. Kljub temu, pa sem vsake toliko na sebi začutil njegov pogled. Kako me boža z očmi, kako mi predrzno sili za hlače in preverja, če je tam kaj zanj.

sex oglasi

Bil sem prepričan, da si domišljam, a izkazalo se je, da si nisem.

Ujel me je nepripravljenega pri garderobni omarici. Bila sva sama in, kot sem že dejal, bila sva povsem gola. Ravno sem želel seči po spodnjicah, ko se je nenadoma pojavil za menoj in prislonil svoje telo k meni. Govoril mi je tako blizu ušesa, da sem čutil njegove ustnice. Zdelo se mi je, da me poljublja.
In res me je!

Potem mi je šel z rokama okoli telesa in mi z, na široko razprtimi, dlanmi preiskal zakrčeno telo. Z desnico se je spustil nižje preko trebuha, dih mi je zastal in oči skočile na peclje. Gledal sem v omaro in si ga predstavljal tam za menoj. Še nekoliko bolj se je naslonil k meni, da bi mi pokazal kako zelo vzburjen je. Čutil sem njegovo čvrsto batino kako mi boža rit. Želel sem si seči nazaj in ga vzeti v roke, a me je povsem odrezalo.

Njegova desnica se je nenadoma znašla na mojem povsem trdem tiču. Končno sem spet vdihnil in znova čakal. Nisem vedel kaj bi od presenečenja. Srce mi je tolklo pod brado medtem, ko se je on igral z mojim premoženjem. Lepo počasi mi ga je drkal in z ustnicami božal iztegnjen vrat. Bil sem prepričan, da mi bo prišlo v minuti, tako noro vzburjen sem bil.

Ne vem zakaj niti za hip nisem pomislil, da lahko kdo vstopi. Takoj bi naju videl in potem bi bila štala.

Drkal ga je kot bi imel v roki svojega. Tistega, ki je medtem smuknil med moja stegna in me božal po njih. Z boki se je zibal naprej in nazaj, z vrhom tiča pa drgnil po mošnji. Tako prekleto sem bil vzburjen, da sem se z rokami naslonil naprej in mu nastavljal svojo rit. Sploh ne vem kaj se mi je pletlo po glavi ampak tisto bi bilo vsekakor preveč za trenutek in kraj, ki sva si ga izbrala.

“Drugič lepotec, drugič,” je dejal in pričel vse hitreje nametavati mojega kurca.

Pobiralo me je in me dobesedno vleklo v tisto ozko omarico v kateri bi kmalu tudi končal. K sreči sem se še pravi čas ujel, je pa v njej zato končal moj orgazem. Tistih nekaj prvih, močnih brizgov je doseglo celo zadnjo steno plehnate škatle v kateri je bila moja roba. Zaječal sem, čeprav nisem želel. Čutil sem kako mi brizgi režejo skozi tiča, kako se ločijo od njega in se izstrelijo v omarico. Sploh nisem vedel, da človeku lahko tako zelo pride. Samemu mi to še nikoli ni uspelo v tolikšni meri. Z dlanjo je šel nato preko mastne glavice in mi spermo razmazal po celem tiču. Na koncu mi je segel še pod moda, me pobožal po njih in mi na uho šepnil:

“Dobro ane? Drugič bova do konca in hočem, da mi ga dobro potegneš. Saj boš ane?”

Še sanja se mu ne kako zelo!

Morda vas zanima tudi:

2 komentarja

  1. Pingback: Gej video - Erotične zgodbe (18+)

  2. Anonimno says:

    super zgodba tudi jaz bi se ti prepustiv po fitnesu v kateri fitnes hodiš