Erotične zgodbe | “Seksi Ana išče …”

Posted by
sex oglasi

Bil je dan, ko sem si rekel, da je dovolj postopanja in sanjarjenja, ter poslušanja vročih zgodbic prijateljev in znancev

(*gostujoče pero – Marcel B.)

V naročje sem vzel svoj laptop in se spravil nad strica Googla. Spraševal sem ga kje najti pravi zmenek, pa mi njegovi odgovori niso bili povsem všeč. Želel sem si tisti pravi, vroči zmenek. Ko te odnese iz hlač. Dobesedno.
No ja, po pravici povedano, … niti nisem bil pripravljen na zaresen zmenek. Bolj mi je šlo za to, da potešim svojo radovednost pa čeprav me je nekje v globini imelo, da bi se po dolgem času dal dol.

Ugotovil sem, da je na spletu cel kup portalov s sex oglasi med katerimi se je znašla tudi erotična masaža, pa tudi kar nekaj “fejkov”, ki so me takoj odvrnili od spletne strani. Da bi kaj konkretnega videl, se moraš registrirati in, ker sem to počel na vsakem portalu, mi je dopoldne brizgnilo mimo kot prvi špric s kako hudo bejbo.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Med vsemi pregledanimi mi je najbolj v spominu ostal naziv “Urgenca za potrebne“, hehe! Zelo resnično in izvirno ni kaj. Po prijavi sem si nastavil filtre, se malo preklikal in ugotovil, da je kar nekaj seksi punc, razočaranih žena in tudi drugih podobnih seks oglasov, ki so v meni počasi budili nekaj več kot le radovednost. Po kakšnih petih minutah mi je v oko padla slika zares seksi blondinke, ki je že s pogledom povedala vse. Naslov oglasa se je začel nekako takole:

sex oglasi
sex oglasi Ana z neta

Med sex oglasi je bila tud hudo vroča in potrebna Ana

“Seksi Ana išče …” Ko sem odprl oglas pa je pisalo, da je seksi, nagajiva in, da išče odprtega tipa za druženje in mogoče tudi kaj več, če se ujameta. Očitno je opazila, da si ogledujem njen profil in mi je takoj napisala sporočilo. Srce mi je skočilo v grlo, prsti pa so se zatresli po tipkovnici. Želela je še kakšno mojo fotografijo in k sreči sem imel na namizju ravno pravo. Ni živela prav daleč od mene zato sva se še isti večer dobila na pijači. Povem vam, bejba je bila naravnost fenomenalna. Če sem bil v dvomih o čem bom govoril z njo pa je ona poskrbela za to, da sem se kmalu nehal spraševati. Govorila sva le še o seksu. Prvih deset minut. Potem je besedo seks zamenjala beseda fuk.

Pohvalila se je, da da res dobro fuka, obožuje fafanje pa tudi pičkico baje rada ponudi v lizanje. V glavi sem kljukal vse njene želje in fetiše, ter ugotovil, da ima v profilu verjetno obkljukano čisto vse. Edino kar je sovražila, so bili dnevi brez fuka. Povedala je, da nima nobenega že dva tedna in takrat sem ostal modro tiho. A naj ji rečem, da sem sam na suhem (z manjšimi skoki) že leto dni?

Podelila mi je nekaj komplimentov nato pa me naravnost vprašala, če bi se dala dol pri njej doma. Eno je o nečem sanjariti in si želeti, nekaj povsem drugega pa to, da se ti sanje dejansko uresničijo. Priznam, bil sem pripravljen. Stuširan, urejen, … ampak vseeno. Seveda nisem rekel ne. Tega si nikoli ne bi oprostil. Plačal sem pijačo in krenil za njo. Šla sva peš. Živela je zelo blizu, v mali garsonjeri. Med vzpenjanjem po stopnicah me je prešinilo, kaj če to počne za denar?! Pri sebi nisem imel neke bogatije, po pravici povedano, pa tudi plačati nisem bil nikoli pripravljen za to.

K sreči je šlo za lažni preplah. Punca je bila dobesedno le noro potrebna. Huda blondinka v kratki beli obleki z nekim norim žarom v očeh. Že samo s pogledom in usti ti je dala vedeti koliko je ura. Pogled sem ves čas spuščal k njenim joškom. Modrčka ni nosila in, ko se je sklonila, da bi si odpela “štikle”, so se ji tako mamljivo naslonile “skozi okno”, da sem imel takoj trdega.

Stopila je k meni, se mi približala z obrazom in nekajkrat nežno ugriznila v ustnico. Ni izgubljala časa, res ne. Začutil sem kako mi desnico tišči med noge in tipa za korenjakom, ki je takrat že pridno stal.

“Si pa hitro pripravljen,” je rekla in me pošteno zalizala.

Kurca mi je gnetla preko hlač in mi tiste nore joške naslonila ob telo. Bilo je konec sprenevedanja in tudi sam nisem mogel več stati tam kot lipov bog. Z rokama sem ji šel po vitkem telesu, z dlanmi ocenil njeno zadnjico, potem pa roke potegnil navzgor vse do tistih mamljivih joškov. Tako prijetnih za v roke, da bi jih mečkal ves dan. Prava antistresna terapija, vam povem.

Sploh nisem opazil kdaj mi je odpela hlače. Nenadoma sem začutil njeno roko kako se prebija za moje spodnjice in naslednji trenutek že grabi za trdega kurca. V eni potezi sem ji slekel poletno obleko, potem pa skupaj z njo zalegel v malo posteljo. Z nogami je križarila po meni jaz pa sem si medtem slačil hlače. Kmalu sva gola ležala drug ob drugem, raziskovala z rokami in usti, ter skrbela za popolno vzburjenost. Njena češpljica se je medila pod mojimi prsti, potem pa je prste zamenjal vrh nabreklega kurca. Nastavila si ga je med noge in se pričela drgniti z njim. Na takšen način še nikoli nisem pričakal orgazma kot takrat. Mojega tiča je uporabila namesto vibratorja, se zmasirala z njim in kmalu pričela stokati, da ji prihaja.

Kaj sem mogel, prišlo mi je v istem trenutku. Končno sem se lahko izlil na golo žensko telo. Vrelo spermo si je vtirala v razbeljeno muco in ob tem tako zapeljivo vzdihovala, da bi mi kmalu prišlo še enkrat. Nisva imela premora. Na kratko je opravila izlet v kopalnico in se hitro vrnila. Spretno kot mačka se je po vseh štirih splazila tja dol in pričela oblizovati mokrega kurca. Čutil sem kako mi utripa v njenih ustih in na trenutke trzal, ko se je z vrhom jezika dotaknila občutljive glavice. Sesala je kot prava profesionalka, se igrala z mojimi ubogimi modi in me prisilila, da sem se občasno odrinil od postelje.

Nenadoma se je obrnila okoli in se mi z boki zavihtela preko glave. Odprl se mi je najlepši možen razgled in to niso bila Alpe, pač pa njena potrebna pička. Povsem mokra od potrebe se je zdaj bližala mojemu obrazu. Že sem pomislil, da se bo ustavila, pa se ni. Sedla mi je naravnost na obraz in se pričela drgniti obenj. Prvič sem doživel kaj takega a je bilo z eno besedo – Noro!

Ženska je bila zares, ampak res, potrebna. Ustvarjena zame, bi rekel. Ampak kmalu se je vame naselil dvom koliko sploh lahko prenesem. Zaenkrat je bilo seveda še vse v redu zato sem se raje obesil na njeno plešočo zadnjico in si njeno vroče veličanstvo pritiskal na jezik. Postajala je čedalje glasnejša in to mi je bilo všeč. Čutil sem, da ji bom kmalu napolnil usta. Mater, že drugič mi je prihajalo v desetih minutah. Pospravila je čisto vse do zadnje kapljice in veselo cuzala dalje.

Če bi vedela kako me je sklelo …

Naredil sem premor za wc in v ogledalu opazoval obraz rahlo prestrašenega a noro zadovoljnega tipa. Smehljala sva se drug drugemu in dal sem mu obljubo, da jo bom pofukal kot nisem še nobene. Tudi v rit jo bom prisežem, sem mu obljubil. Čeprav mi je bil analni seks še malo tuj.

Ko sem prišel nazaj mi kaj drugega niti ni preostalo. Čakala me je na vseh štirih, z ritjo obrnjena proti meni, v pički roza vibrator čisto do roba, z rokami pa je razprla svoja seksi hlebčka. Takoj sem opazil tubo vlažilnega gela na postelji in tudi njeno navlaženo danko. Čeprav mi ni rabila dajati napotkov je vseeno rekla:

“V rito ga hočem, … takoj, … mmm.”

Kaj takega?! Vzel sem tubo v roke in nekoliko navlažil še vedno trdega tiča. V glavi mi je odmevalo -v rit jo boš madona, v rit!-. In kaj sem drugega mogel? Moral sem ji ugoditi. Njej in tudi sebi, da se razumemo. Povzpel sem se na posteljo, se z glavo naslonil ob lesen padajoč strop, naslonil vrh tiča na rahlo razprto danko in nekoliko pritisnil. Masiral sem jo s svojo veliko nabreklo glavico, jo počasi razpiral vse dokler ni bila dovolj voljna, da sem jo previdno zarinil vanjo. Tiho je zastokala, s prsti zagrabila odejo pod seboj in obraz zakopala v vzglavnik. Še močneje je napela svojo zadnjico proti meni in privzdignila boke v ravno pravšnji položaj.

Medtem, ko sem osvajal njeno ritko centimeter za centimetrom, je ona poprijela za roza fukača v svoji pički in ga pričela vse hitreje goniti sem ter tja. Sprva nadležno brenčanje sem kmalu preslišal in le še užival v tistem fantastično tesnem objemu njene ritke. Postajala je vse glasnejša, me vzpodbujala naj jo pofukam do konca, vrtela vibrator v svoji muci in se pričela kar sama nabijati nazaj proti meni. Še z rokama sem se uprl v nizek lesen strop in postal opazovalec. Gledal sem kako si jemlje mojega kurca s svojo pohotno ritko, kako ji desnica bezlja tam spodaj in se pripravljal na tretji prihod njegovega veličanstva. Kaj naj rečem drugega kot, odneslo me je s “podstavka”, ona je cvilila in ječala od ugodja, potem pa sem za kar nekaj časa obležal na njenem vročem, trzajočem telesu. Moja glava je bila prazna kot še nikoli, misli so odtavale nekam daleč stran in lahko sem v popolnosti užival v tistih trenutkih z vročo, seksi Ano z neta.

sex oglasi urgenca

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.