Anketa | Slovenci in Slovenke radi seksamo!

Posted by

V preteklem letu smo Slovenci in Slovenke znova dokazali, da vsekakor radi seksamo in smo iz leta v leto bolj odprto naravnani  glede spolnosti.

erotikaKo sta v zraku erotika in seks, partnerja pa še ni, se urgenca.com izkaže za najboljšo možno rešitev. Največji spletni portal za vroče zmenke pri nas je še enkrat več postregel z zares impresivnimi številkami.

Ne le, da se je lani na Urgenca.com na novo registriralo kar 19.500 uporabnikov, na portalu je že več kot 102.000 vročih avantur željnih uporabnikov! Ti pa so si med seboj poslali več kot 2.700.000 žgečkljivih sporočil!

Uporabniki Urgence so v letu 2017 naložili kar 13.200 novih nagajivih fotk in nanje prejeli več kot 24.000 vročih komentarjev. Opravljenih pa je bilo kar 5.280.000 ogledov profilov, ter 390.000 poslanih prošenj za kaj več.

Najbolj vroča člana sta …

Najbolj vroča uporabnica na urgenca.com je prejela izjemnih 72.652 ogledov profila! Je punca z izjemno zadnjico, kar zelo rada pokaže na vročih fotografijah. Morda je njen recept za uspeh tudi ta, da na vsaki sliki nosi drugačno vroče perilo?!

Najbolj vroč v letu 2017 je fant s konkretnim »orodjem«. To zelo nazorno predstavi tudi na svojih fotografijah, ki so več kot očitno prepričale naše pohotne uporabnice. Sicer pa moški rekorder leta 2017 dopušča možnost bi-seks opcije, je urejen, ločuje seks in ljubezen in rad seksa kjerkoli.

Se ti seksa pa partnerja trenutno ni na vidiku?

Kaj še čakaš?! Prijavi se na urgenca.com  in seksaj še danes 😉

erotika in seks oglasi

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.