Sex igre

Posted by

sex oglasi

V trenutku sem se znašla med ljudmi, ki so se želeli igrati sex igre. Nisem bila prepričana, da si želim na slepo sodelovati a nekaj me je neustavljivo vleklo …
Enega izmed vikendov sem preživela na obali s prijateljico, ki me je povabila na žur k svojemu ljubimcu. Bila sem precej presenečena, ko sem ugotovila koliko ljudi je tam. Vsaj 40 moških in žensk različnih starosti se je imenitno zabavalo ob bazenu, glasni glasbi in dobri jedači, ter pijači. Prizor, ki me je pričakal je bil videti kot ena izmed Hollywoodskih zabav.
K sreči sem bila precej lepo urejena. Kratka rdeča oblekica, visoke pete in makeup po zadnji modi (hodim k prijateljici, ki ima svoj salon).

Hitro sem ugotovila, da se name lepijo moški pogledi. Bili so fantje stari med 20 in 30 let, ter moški vse tja do 50-ega. Prav vsi pa so bili greha vredni, urejeni in večinoma zelo postavni. Nekateri so imeli ob sebi spremljevalke, navadno so to bile ljubice in ne žene ali dekleta. Njihove ritke so prekrivale pohotne moške roke, skozi pomanjkljiva oblačila pa si hitro videl kako zelo vzburjene so.

Prijateljica mi je namignila, da se bo na zabavi dogajalo, meni pa se je zdelo, da se vsekakor že dogaja. Blondinec širokih ramen je imel v mraku, na steno prislonjeno manekenko, ki je z nogo plezala po njegovem boku, kratko krilo pa se ji je že zdavnaj povzpelo čez rit. Njegovi prsti so zabredli pod njene spodnjice in le ugibala sem lahko, ali nima morda zunaj celo svojega tiča.

Kot bi to povzročilo nek požar, so se pričeli mečkati tudi drugi. Vsako minuto je nastal nek nov pohoten parček in se predajal strastem ob bazenu, na veliki gugalnici ali pa si videl kako drug drugega za roko vlečeta v hišo. Gostitelju se je smejalo do ušes. Potem sem ga spoznala in ugotovila, da mu je hudo, ker me gleda samo.
Bil je temnolas, porjavel, oblečen v znamke in se smehljal izza popolnih, belih zob. Najraje bi ga prijela za glavo in ga celega prelizala. Kot bi bral moje misli, me je prijel za roko in vprašal, če mi sme razkazati hišo. Počutila sem se pijano pa čeprav nisem še ničesar konkretnega spila. Slepo sem mu sledila in opazovala njegovo športno oblikovano ritko. Hiša je bila ogromna in je imela veliko sob. Nekatera vrata so bila zaprta, druga odprta. In, ko sem pogledala v sobo mi je oči vrglo na peclje.
Prave orgije so se odvijale tam!
Tisti za katere sem spodaj menila, da so pari, so bili zdaj pomešani med seboj, celo v različnih sobah so bili in pogled na vso tisto goloto, trde moške tiče in prelepa ženska telesa mi je v v trenutku odprl nov svet.

“Bi se dala dol?” me je nenadoma vprašal seksi gostitelj, ki sem ga pravkar spoznala.

sex oglasi

“Mhm,” sem zamomljala in se mu nasmehnila.

Pridružila sva se skupinici v eni izmed sob in legla poleg. Medtem, ko sem osuplo opazovala kaj se dogaja okoli mene, je on že slekel moje mokre spodnjice, mi snel naramnice obleke in me prijel za joški. Zadovoljno je momljal in cmokal med mojimi nogami, mi lizal vlažno češpljo, njegove hlače pa je že slačila rdečelaska, ki se mi je ob bazenu zdela še najbolj sramežljiva. Nisem še prišla k sebi, ko je porednica že vzela v usta njegovo premoženje in poskrbela za to, da je mlahav debelinko postal prava zvezda večera. Konkreten, trd kurac se je visoko dvignil in takrat sem pomislila, da bo kmalu v meni. Rdečelaski sem ga vzela iz ust, se zavihtela nanj in takoj sedla s potrebno češpljo na trdega tiča. Zaječal je in jaz tudi, rdečelaska pa se še vedno ni predala. Lizala je tiča, ki je izginjal vame, se igrala z njegovimi jajci, potem pa še z mojo ritjo in joški.

Čez nekaj časa se je po meni pasla še ena ženska in kmalu tudi moški, ki je prišel z njo. Prave sex igre so se šli tam in nenadoma sem postala ena izmed glavnih igralk. Tako pohotno se še nisem počutila pa čeprav veljam za nenasitno potrebnico. Vsa tista telesa, golo “meso”, tiči, pičke in potrebne oči, so me spravljali v delirij.
Prihajalo mi je kot za stavo, pa še nisem hotela odnehati. Tresoča sem na tistem kurcu počakala naslednjega in pred seboj še na enega. Potem sem nekje med njimi zagledala svojo prijateljico, ki je pravkar izgubila še zadnji kos oblačila in povsem gola legla med nas. Izgubila sem se v poplavi dogodkov. Odneslo me je kot bi v žilo prejela konkreten odmerek mamila in se potopila v neznano.

IGRAJ SEX IGRE!

sex oglasi

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.