Erotične zgodbe | Mrežasto presenečenje

Posted by
sex oglasi

Bil je nek nenavaden dan, ko me je že od jutra vse ščemelo po telesu. Spomin na na prejšnji divji večer je bil še preveč živ in spomin na to kako blizu tega sva bila …

Vse je zajebal tisti klic. Njegove roke so bile že ves večer na mojih kolenih, ko sva plesala pa na ritki. Na uho mi je šepetal ravno tisto kar sem si želela slišati. Njegove besede so bile ravno prav umazane, da so v meni prebudile skrite strasti. Čutila sem kako se moja muca vlaži in postaja pripravljena zanj. Zanj in tistega kurca s katerim se je pri plesu nalašč tiščal vame.

Čutila sem nabreklino, ki je božala moje mednožje, da se mi je pošteno zavrtelo v glavi od ugodja. Tudi nekaj pijače je bilo zraven in vse skupaj je dišalo po receptu za fenomenalen fuk. Takšen kakršnega že dolgo ni bilo. Pa je na koncu vse skupaj zajebal tisti klic. Bilo mu je hudo, ampak moral je v avto in po kolega na letališče.

Vedela sem, da ga ne bo nazaj in to me je še bolj razbesnelo. Od togote sem komaj zaspala a zjutraj, ko sem se zbudila, je bilo v meni vse prebujeno. Na pol v snu sem si šla z roko v hlačke in se pričela božati. Sanjarila sem, da to počne on in si v misli priklicala tiste umazane besede. Govoril mi je, da sem pokvarjena prasička, da mi iz oči streljajo kurci in, da preko hlač na svojem trdem kurcu čuti, da sem čisto mokra.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Verjetno je nakladal ampak to še ne pomeni, da ni bilo res.

sex oglasi

Skuhala sem si kavo in jo pila v samih spodnjicah. Odsev v steklu na vratih se mi je zdel blazno erotičen. Gole prsi, lasje nekoliko skuštrani in prekrižane noge. Sama sebi sem se zdela hudo seksi. Potem sem šla v sobo in brskala po svojem XXX predalu. Lubrikanti, kondomi, dva dilda, kroglice, … marsikaj se najde v njem.

Tam pa so bile tudi seksi mrežaste žabe, oziroma bolje rečeno, mrežast bodi. Kupila sem si ga na erotičnem salonu v Celju. Cel kup robe sem privlekla domov in se dva dni režala s kolegico, ko sva primerjali nakupe. Spraševali sva se ali bova vse to sploh kdaj uporabili. Zanjo ne vem, a zase sem bila prepričana.

erotične zgodbeSlekla sem si še hlačke in si nadela tisto ogromno mrežo, ki je objela moje potrebno telo. Ogledalo se je kar krivilo od vročine, ki je sevala iz mene. Šla sem nazaj v kuhinjo, segla po telefonu in mu pričela pošiljati vroča sporočila. Nekaj sem jih začinila tudi s fotografijami mrežastih nog, nakar je z druge strani priletela salva sporočil, da se mu meša zaradi mene. In kaj se mu ne bi, ko pa sem bila takorekoč pripravljena na fuk. Potrebovala sem ga bolj kot kruh.

Ni zdržal dolgo. Šel je iz službe in se prikazal pri meni. Sedela sem na stolu sredi kuhinje, odeta v tisto mrežo in zapeljivo gledala proti njemu. Opazovala sem njegovo mednožje, ki se je ekspresno hitro napolnilo z nabreklim kurcem v pretesnih hlačah.

“Ti ga pofafam?” sem predrzno vprašala.

“Rad bi videl, da bi ga, ampak …”

“Kaj ampak?” sem se začudila.

“… ampak mislim, da te bom raztrgal preden boš začela.”

Stopil je k meni, me dvignil s stola in sam sedel nanj. Jaz sem mu sedla v naročje in uživala v njegovih sestradanih pogledih. Gnetel mi je prsi, jih poljubljal, grabil za rit, me lizal in pričel trgati mojo ubogo mrežico. Odpela sem mu zadrgo in potegnila ven njegovega kurca. Lepega, čvrstega in obrezanega je imel. Takšne imam rada. V mislih sem si ga zaželela vtakniti v usta in ga scuzati, da bi mu prišlo po moji faci. To obožujem, ampak tisti trenutek je bil dečko preveč potreben moje pizde, ki je sedela tako blizu njega.

S prsti je razparal mrežo pod njo, me prijel za rit in povlekel k sebi. Nasadila sem se na stoječega kurca in ga celega vzela naenkrat. Spomnila sem se božanja muce tisto jutro in si rekla, da je romantike konec. Hvala bogu!

Ker sem bila zgoraj, sem jaz fukala njega. Povsem sem mu skuštrala lase, sesala njegov jezik in se strastno nabijala na tistega tiča spodaj. Neverjetno hitro mi je prišlo ampak takoj sem želela še enkrat.

“Hočem, da poješ mojo pičko,” sem s stresočim glasom rekla.

“Bom, ampak najprej jo bom pofukal še za včeraj.”

Vstal je, me obrnil proti stolu in me z rokama potisnil navzdol. Prijela sem se za stol sredi kuhinje in mu, kolikor sem lahko, zapeljivo nastavila ritko. Še močneje je strgal moj mrežast ovoj, se prijel za kurca in ga naslednji trenutek zabil vame. Kriknila sem od presenečenja in komajda obdržala ravnotežje. Skupaj s stolom sem zdrsnila nekoliko naprej, on pa se ni ustavljal. Z eno roko me je zgrabil za lase, z drugo pa za bok in me pofukal kot bi mu bilo zadnjič.

Ko je končal, je sedel na stol nasproti mene, si počasi drkal oteklega kurca in rekel:

“Daj mala, še malo ostani takole. Rad te gledam.”

 

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.