Seks-šport?

Posted by
sex oglasi

Ste že kdaj pomislili, da bi seks lahko bil športna disciplina?

Vsak izmed nas ima najljubšega. Šport, seveda. Košarka, smučanje, nogomet, tenis, celo šah. Če spadaš v tisti % ljudi, ki si med branjem tega misli pa kaj še, preberi do konca. Prav tako bi lahko seks brez težav uvrstili med šport, saj vključuje fizični napor, ki variira med željami ali potrebami običajno dveh (ali več :)) posameznikov. Naslednja podobnost seksa športu je druženje :), ki je sicer malce drugače narave, ampak kljub temu lahko zelo rekreativno. Potem pride pa še sprostitev, ki napolni baterije z energijo … Je tudi po tekmi tako?
Če zmagaš zagotovo …

Če ne marate športa, vsaj seksajte!

Človek pri seksu porabi približno 100 kalorij v pol ure, kar pa velja za umirjen rutinski spolni odnos, s pomanjkanjem iskric. Če so zraven prisotne še iskrice in se vse skupaj spremeni v divjo posteljno rekreacijo, ki traja približno pol ure, se lahko izguba kalorij poveča do celo 350.

Za primerjavo:

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Moški visok 185 cm in težak 80 kg, bo v pol ure smučanja porabil približno 300 kalorij. Prav toliko kalorij bo pri nogometu porabil isti moški. Če se ti zdaj zdi, da je nogomet ali smučanje bolj naporen šport kakor seks, očitno zanemarjaš seks :).
To pa je nevarno!
Hitro se lahko najde »športnik«, ki bo veselo opravil tvoje naloge in preznojil tvojo posteljo.

sex oglasi


Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.