Erotične zgodbe | Nedolžna igra

Posted by
sex oglasi

Že od nekdaj sem nagnjena k drznemu izzivanju fantov, uživam v umazanem govorjenju med seksom in tudi na splošno. Še nikoli pa me ni nič tako vzburilo kot zadnji dogodek, za katerega sem menila, da bo ostal le vroča igrica.

Prijavljena na več različnih portalih za zmenke, redno dobivam bolj ali manj nespodobne ponudbe. V profilu uporabljam svojo najbolj vročo fotografijo zato me odziv niti ne čudi. Svoje telefonske številke nikoli ne dam, oz. se mi je zgodilo le enkrat.

Z nekim tipom sva si dopisovala preko spleta, počasi sva postajala perverzna in priznati moram, da me je imelo …
Nekako nisem verjela, da je na sliki profila on zato mi je dokazal s fotografijo, ki pa jo je želel poslati na moj telefon. Da bi dokazal pristnost, se je moral slikati točno tako kot sem želela.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

In kaj sem si zaželela?

sex oglasi

Naj oblečen samo v spodnjice sedi na kavču, v levici naj drži daljinski upravljalec, v desnici pa svojega tiča, ki ga potegne iz hlač.

»In kako za vraga naj se slikam?!« mi je odvrnil.

Hm, imel je prav. Kljub temu pa nisem popustila in sem mu odgovorila le naj se znajde kakor ve in zna. Ko je potrdil, da ima fotografijo, sem mu napisala telefonsko številko in že po nekaj sekundah prejela MMS sporočilo. Kar nekoliko tresočih rok sem odpirala in skoraj padla na rit, ko se je na zaslonu prikazala slika postavnega tipčka z daljincem in tičem v roki.
Prav posebej sem bila navdušena nad dejstvom, da je imel tiča večjega od daljinca hehe!

Zdaj sva si dopisovala preko sms in mms sporočil. Želel je, da pošljem še jaz svojo in, ko mi je zastavil nalogo, me je vrglo na hrbet. Ležim naj na postelji, oblečena v svoje najbolj erotično spodnje perilo in nastavljena v svoji najljubši pozi.

»In kako za vraga naj to slikam?!« sem napisala.

Seveda je bil odgovor pričakovan.

Igra, v kateri sem se znašla, me je neznansko vzburjala. Čutila sem kako postajam čedalje bolj potrebna in med oblačenjem svojega vročega perila sem kar nekajkrat podrgnila z roko po moji vlažni muci, ki si je počasi želela kaj več kot le vroča sporočila.

Rdeč modrček se je čudovito podal mojim čipkastim tangicam v enaki barvi. Še prav posebej sem pazila, da so sedle kot je treba, si popravljala joški, ki sta izdatno napolnili košarico D velikosti in pobrskala še za hlačnimi nogavicami. Nekaj časa sta mi vzela še frizura in makeup nato pa sem se spravila na posteljo. Kar nekaj iznajdljivosti je bilo potrebne, da sem telefon s kamero postavila na mizico ob postelji tako, da se je lepo videlo nanjo. Nastavila sem timer na 20 sekund, skočila na vse štiri na posteljo, dvignila svojo zapeljivo ritko visoko v zrak in s prsti prekrila mednožje.

Fotografija ga je čisto sezula. Norel je od navdušenja, mi pisal kako nor je name in me prosil, da se dobiva. Bila sem tako hudičevo potrebna, da sem s sredincem v muci ustvarjala stavke v glavi in jih s prosto roko tipkala v telefon.

MojFlirt300x250»Če ne bi prišel bi te itak ubila!«

Napisala sem mu še kam naj pride in naj pohiti sicer mi bo prišlo kar brez njega. Vedela sem, da je doma 15 kilometrov od mene, ker se je enkrat preveč razgovoril. Med čakanjem nanj sem brskala po starih sporočilih in se na koncu ustavila pri njegovi fotografiji na kateri je v roki držal svojega korenjaka.

»Mmm, ljubček, kmalu boš v meni,« sem predla in se božala po češplji kjer je gomazelo tisoče prijetnih mravljinčkov.

Ko sem mu odpirala vrata sem se tresla po celem telesu. Tako zelo sem bila vzburjena, da nisem mogla sestaviti niti enega stavka, ko sem ga zagledala. Verjetno ni pričakoval, da mu bom odprla kar v spodnjem perilu, pa sem naredila prav to.

»Živijo, … noro huda si,« je rekel in že planil z rokami po meni.

Vrata so se zaprla in štorasto sva se odmajala do sobe. Med potjo sem ga že dodobra slekla, on mene pač ni rabil. Užival je v pogledu na moje telo in vroče krpice v katerih sem ga pričakala. Neučakano sem mu z roko segla v spodnjice in ga zgrabila za tistega nesramno velikega tiča. Kar zaječal je, ko sem ga stisnila v pest in odmerila njegovo dolžino.

»Moj bog kakšnega kurca imaš,« sem rekla in ga nadvse pohotno pogledala v oči.

Njegova dlan je spolzela preko mojega trebuha in prsti so se zadrli za rdečo čipko, ter se ovlažili na moji muci. Zdaj sem še sama zaječala ali bolje, zamijavkala od pohote.
Legla sva na posteljo, se poljubila, božala drug drugega, lizala golo kožo, jaz njegovega pokončnega tiča, on moje vse bolj razgaljene prsi. Ko mi je legel med noge in pričel poljubljati notranjo stran stegen in potem še mucko preko hlačk, me je imelo, da bi kričala od pohote. S prsti je odmaknil spodnjice in mi jezik zasadil v nabreklo, mokro, potrebno češpljo. Kriknila sem, se napela po celem telesu in komajda ujela nekaj zraka.
Znova sem kriknila in sunila z boki proti njemu, da sem začutila kako je z usti povsem objel mojo muco.

»Oh, kako mi jo ližeš prasec!« sem vpila. »Ne zdržim več, pofukaj me! Prosim pofukaj mojo potrebno pizdo!« sem ga rotila.

»Kako imaš najraje?« me je mirno vprašal in si v roki mečkal tiča.

»Kakorkoli, samo pofukaj me!«

Spomnil se je moje fotografije najljubše poze zato me je obrnil na vse štiri, mi spodnjice potegnil z riti, polizal še ritnici, danko, pičko, … me božal, grabil za joški, nato pa me neusmiljeno nasadil na svojega velikega tiča od zadaj.

Zdaj sem šele glasno kričala. S prsti sem se zagrebla v posteljnino, zagrizla v vzglavnik in svojo rit potisnila visoko kar sem lahko. Sledilo je divje nabijanje, mokro-cmokajoči zvoki, udarjanje velikih mod ob moj nabrekel ščegetavček in neverjetno hiter, atomski orgazem, ki me je stresel do kosti. Noge mi je krivilo, komolce spodnašalo in imela sem občutek, da lebdim v zraku. Verjetno tudi zato, ker on še ni prišel in me je vso orgazmično, pulzirajočo držal v zraku za boke in neusmiljeno nabijal na veliko, čvrsto korenino vse dokler ta ni eksplodirala globoko v meni in me napolnila z vrelo spermo, ki je še nekaj minut kasneje tekla iz mene navzdol po potnih stegnih.

Moj bog, kakšen fukač in kakšen fuk!

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.