Erotične zgodbe | “Roparska dekliščina”

Posted by
sex oglasi

erotične zgodbe roparska dekliščina
Nežno brenkanje kitare je v samotnem domu iz kakšnih tridesetih dušic pripeljalo na plano iz pozabljenih celic v telesu sladko nostalgijo. Kitarist je počasi brenkal zasanjano melodijo, tih ženski šepet pa je preglasilo ritmično udarjanje na boben.

Z dolgimi temnimi lasmi do ramen se je počasi zibal v počasnem taktu. Na njegove napete hrbtne mišice so bili prikovani ocenjujoči pari ženskih oči. V prvih vrstah se je naredil živi zid ženskih teles. S koktajli v rokah so se bolj ali manj uspešno zibale v ritmu melodije in nestrpno čakale, kdaj jim bo dovolil videti svoj obraz. Požirale so njegovo, v raztrganih kavbojkah, napeto ritko in z očmi potovale po vitkem mišičastem telesu.

Ko je s čistim močnim glasom zapel najlepšo žalostinko na svetu se je vročica romantične erotike spremenila v bruhajoč vulkan nestrpne radovednosti.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

»Obrni se!« je zavpila prsata temnolaska z glasom polnim neprikrite pohote.

sex oglasi

*

Ob koncu refrena je latino lepotec prepevajoč  o izgubljeni ljubezni še zmeraj razkazoval v tesnih hlačah oprijeto ritko. Nenadoma se je zavrtel na svojih rjavih kavbojskih čevljih in šokiral s čutnim pogledom na čudovitem temnem obrazu. Množica je ponorela.

Izza pasu je izvlekel je pištolo in s čistim glasom zapel …

»Drage moje dame, nocoj ste prelepe in sijoče in ker želim, da ostanete takšne, vas prosim, da vse potegnete iz svojih torbic denarnice in jih predate njej …«

S pištolo je pomignil proti slavljenki, ki je prebledela.

»Ali pa se vaša nevesta ne bo poročila. Lahko mi pustite tudi svoje telefonske številke in napišete kdaj so vaši možje v službi … Vse ste prelepe in seksi, vendar danes moje dame, tukaj ni šale, to je rop …«

Z ubijalsko nežnim glasom je mrmral nov napev, ko je bend začel igrati prelepo balado. S kotičkom očesa je opazoval kako so ženske odrekale svoji lastnini in ga presunjeno opazovale. Alkohol je izhlapel v spremstvu poguma.

»Zdaj sedite na stole in zvežite ena drugo. Tesno. Pohitite, ker zadnjo vežem jaz,« je izpustil skozi polne ustnice, pomahal s pištolo  in z užitkom opazoval moč svojih besed. Hitele so, da ne bi bile zadnje.

Prsata temnolaska je kljubovalno dvignila pogled. Nekdo je zmeraj zadnji. Nežno jo je zavrtel v ritmu glasbe. Njegove ustnice pri njenem ušesu so ji šepetaje čestitale za pogum. Poljubil jo je na lice in ji nekaj zašepetal. Bend je zaigral divjo latino pesem, ko je temnolaska slekla njegovo majico. Ponovno sta se zavrtela in pristala je tesno na njegovih golih rokah. Prijel jo je za boke, ji nekaj zašepetal nato pa jo spet zavrtel. Njene oči so ponovno pridobile poredni lesket in začela je igrati njegovo igrico. Medtem, ko je odpela njegovo zadrgo, ji je njegov pogled govoril vem, da veš, zato se je v drznem trenutku presenečenja drznila vrniti udarec.

S kipečo strastjo, ki je v njej zavrela zaradi strahu, olajšanja in pohote, ga je poljubila. Poigrala sta se z jezičkoma, nato pa je slovesno potegnila dol njegove hlače. V tistem trenutku so ostali člani skupine odložili svoje inštrumente. Svoje dolge temne plašče so odpeli z zadrgo in pokazali svoje čare.

Ženske so se vprašujoče pogledovale, nekaj se jih je z olajšanjem nasmehnilo. Prevzeto so si ogledovale temnega lepotca, ki je v usnjenih hlačkah plesal med njimi. Občudovale so njegovo mišičasto telo, skoraj čisto razgaljeno. V mislih so smehljaje božale njegov hrbet in ga tleskale po čvrsti ritki.

Člani benda so z erotičnimi gibi priplesali naprej. Seksi pevec je izginil. Njegov jeziček je v majhni kuhinji plesal okrog bradavičk lepe temnolaske. Prvak slačenja ji je s svetlobno hitrostjo slekel ozke kavbojke in jo prižel k sebi, da jo je podražil s svojim prijateljčkom. Ni se pustila dolgo dražiti, ampak je odločno zahtevala akcijo. Še kako je bil za, saj je kar skočil iz usnjenih hlačk . Poredno ga je opazovala z očmi mlade muce in mu v uho šepetala nagajivosti.

Ostro jo je pogledal. Ja, znala ga je razdražiti, da si jo je neznansko poželel. Z navdušenjem je porinil svojega nestrpnega neotesanega prijateljčka globoko v njo. Hkrati sta zastokala v užitku in pospešila ritem. Skoraj predla je ob dogajanju spodaj in se z rokami držala njegovih mišičastih rokah, na katerih so se že nabirale prve kapljice potu. Potisnila ga je na stol in ga ponovno sprejela vase. Tako ji je bilo bolj všeč, saj je lahko sama določala ritem. Počasi je dvigovala ritko in opazovala kako se je vsakič znova nežno potapljal vanjo.

Zaključila je v hitrejšem slogu. Njen latino ropar je razburjeno stiskal njene joške in jo nestrpno spodbujal. Prepletla je svoje prste med njegove dolge črne lase in povlekla njegov obraz k svojim bradavičkam. Pomigala je še dvakrat z vso energijo in vročim pričakovanjem. Oba sta eksplodirala.

Trušč in ropot zunaj se je stopnjeval. Dekleta so ploskala v taktu, ko so lepi fantje s sebe vlekli zadnje krpice in razkrili svojega najtrdnejšega prijatelja. Naslednjo pesem so odigrali popolnoma goli. Na plesišču so bile čisto vse punce. Pogledi so jim pogosto uhajali na oder in večkrat so mogle nekaj popiti zaradi osušenega grla. V ozračju je vladalo sramežljivo poželenje.

Vse so se strinjale, da so bili odlični. In zares so zaslužili darilo. Trideset rumenih, črnih, rdečih in modrih tangic, brazilk čipkastih, bombažnih, svetlečih, z rožico ali brez, je zaplavalo proti odru. Na obrazih so se počasi narisali različni nasmehi; presenečeni, veseli, pohotni, skrivnostni,polni pričakovanja …

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.